- 8 Aralık 2020
- 1.010
- 1.017
- 83
- 32
İnşallah en kısa sürede güzel haberler alırsınBen Kasım ayında KTÜ de transfer oldum çift embriyo 5 AA kalite ama tutmadi
Özel daha iyi olur canım devlette süreç çok uzuyor gibi geliyor ve iyi ilgilenmiyolar sanki ondan devlet düşünmüyoruzÖzel de mi istiyorsunuz yoksam devlette mi ?
Transfer öncesinde rahim filmi çekilmemişmiydi sizeBen kaş üstünde yaptırirdim ama transfer olacağım gün doktorlar rahimde şekilde bozukluk gördüler histereskobi önerdiler. Herşey güzeldi hala da güzel ben çok sevdim doktorlarını sevmediğim tarafı başka başka doktorlara denk geliyor olmak. Doktorların çoğu iyi ,en iyisi hemşireleri onların ilgisi ayrı güzel ilaçlar düzenlemeleri süreci çok iyi yürütüyorlar. Sert cins cins insan yok . Böyle psikolojik olarak farkındalar sürecin zorluğunun tersleme davranış bozuklugu görmedim. Onların öyle oluşu oraya koşa koşa gitmeme sebeb oldu. Zirvede doktorlar diyemem zaten yeni kurulmuş bir yer düzen filan işe duydukları aşk daha iyi olacaklarindan şüphem yok. Tabiki her yerdeki gibi orada da kişiden kişiye ilgisini bilgisini sevmediğiniz doktorlar olacaktır.
Transfer öncesinde rahim filmi çekilmemişmiydi size
Özel daha iyi olur canım devlette süreç çok uzuyor gibi geliyor ve iyi ilgilenmiyolar sanki ondan devlet düşünmüyoruz
Transfer öncesinde rahim filmi çekilmemişmiydi
Laboratuvar embriyoloğu hakkında bi bilginiz var mı acaba kaşüstünün
İnşallah pozitif olur Rabbim büyüktür güldürür hepimizin yüzümüzüMerhabalar bende hasan beyle yarın tedaviye başlıyorum nasipse. Bu platformda çok pozitif test gördüm inşallah buraya atmak banada nasip olur :)
Amiin :) süreçle ilgili bilgilendiririmm :)İnşallah pozitif olur Rabbim büyüktür güldürür hepimizin yüzümüzü
Banada gereksiz 2 asilama yapti hatta 3.asilamada israr ediyoduki doktor degistim ve asilama degil beklemeden tup bebek yaptirmam gerektigini soyledi bi docent ile bir prof.Hasan Tahsin’e yaptırmayın da kime yaptırırsanız yaptırın . Yanlış tedaviyle gözünün önünü göremeyen bir doktor hem vaktim gitti hem param yazıklar olsun
7m nasıldır acaba yeni açıldı orayı araştırmaya başladım ben şimdiBanada gereksiz 2 asilama yapti hatta 3.asilamada israr ediyoduki doktor degistim ve asilama degil beklemeden tup bebek yaptirmam gerektigini soyledi bi docent ile bir prof.
Tahsin beyin hasta doktor iliskisini seviyodum ama bu gereksiz tedavi sureci zamanimida paramida aldi hatta en onemliside zamandi o yuzden bendede olumsuz anilari var
Onu önerenler vardı bir kaç olumsuz yorumdan sonra eledim karadenizi 7m araştırmaya başladım şimdiHasan Tahsin’e yaptırmayın da kime yaptırırsanız yaptırın . Yanlış tedaviyle gözünün önünü göremeyen bir doktor hem vaktim gitti hem param yazıklar olsun
7m i hic bilmiyorum kaşustundeki prof. Yesim hanimda iyi diyorlar benim dr ktüdeydi benim icin doktorun prof olmasida onemli bi kriterdi labaratuvar icin bisey diyemiycem hangi hastaneninki nekadar iyi nereden bilebiliriz ozeller daha mi iyi devletten farki var mi7m nasıldır acaba yeni açıldı orayı araştırmaya başladım ben şimdi
Kaşüstü yeni açıldı laboratuvar yenidir deneyimli bir embriyoloğu varmış ama benim kromozom taşıyıcılığım var pgt yaptırcam pgtli tüp bebek yapılmıyor şuanda o yüzden orda deneyemiyorum yoksa Yeşim hanımın canlı yayınını izlemiştim çider derneğiyle yaptığı güzel anlatıyordu süreci iyi bir doktora benziyordu7m i hic bilmiyorum kaşustundeki prof. Yesim hanimda iyi diyorlar benim dr ktüdeydi benim icin doktorun prof olmasida onemli bi kriterdi labaratuvar icin bisey diyemiycem hangi hastaneninki nekadar iyi nereden bilebiliriz ozeller daha mi iyi devletten farki var mi
Nereker pgt yapiyor hic bilgim yokKaşüstü yeni açıldı laboratuvar yenidir deneyimli bir embriyoloğu varmış ama benim kromozom taşıyıcılığım var pgt yaptırcam pgtli tüp bebek yapılmıyor şuanda o yüzden orda deneyemiyorum yoksa Yeşim hanımın canlı yayınını izlemiştim çider derneğiyle yaptığı güzel anlatıyordu süreci iyi bir doktora benziyordu
Hasan Tahsin’e yaptırmayın da kime yaptırırsanız yaptırın . Yanlış tedaviyle gözünün önünü göremeyen bir doktor hem vaktim gitti hem param yazıklar farkli merkezlerde daha önce olusmayan embriyom hasan hocanin doğru tedavisiylwe oluştu çok şükür.
Farklı merkezler de oluşmayan embriyom hasan hocanin dogru tedavisiyle oluştu çok şükür isini çok.iyi yapan bi hekim iHasan Tahsin’e yaptırmayın da kime yaptırırsanız yaptırın . Yanlış tedaviyle gözünün önünü göremeyen bir doktor hem vaktim gitti hem param yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?