Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Transfer öncesinde rahim filmi çekilmemişmiydi size

Özel daha iyi olur canım devlette süreç çok uzuyor gibi geliyor ve iyi ilgilenmiyolar sanki ondan devlet düşünmüyoruz

Benim devlette çok uzamadi şartları taşıdıgim için direk tüp başladık hatta sürec baya hızlı oldu. Tabi ki özel tercih ederim derseniz anlarım o zaman Medical Park ufuk Yılmaz' i öneren çok olmuştu bana umarım doğru kararla biran önce başlarsınız dilerim.

Ben de Trabzonda tüp bebek araştırması yapıyorum dengeli translokasyon taşıyıcısıyım 21 ve 9 kromozomlarım problemli benim gibi olup Trabzon'daki doktorlardan sonuç alan var mı acaba yolu masrafları göze alıp İstanbula mı gideyim diye düşünüp duruyorum

Merhabalar bende hasan beyle yarın tedaviye başlıyorum nasipse. Bu platformda çok pozitif test gördüm inşallah buraya atmak banada nasip olur :)

Hasan Tahsin’e yaptırmayın da kime yaptırırsanız yaptırın . Yanlış tedaviyle gözünün önünü göremeyen bir doktor hem vaktim gitti hem param yazıklar olsun

Hasan Tahsin’e yaptırmayın da kime yaptırırsanız yaptırın . Yanlış tedaviyle gözünün önünü göremeyen bir doktor hem vaktim gitti hem param yazıklar olsun
Banada gereksiz 2 asilama yapti hatta 3.asilamada israr ediyoduki doktor degistim ve asilama degil beklemeden tup bebek yaptirmam gerektigini soyledi bi docent ile bir prof.
Tahsin beyin hasta doktor iliskisini seviyodum ama bu gereksiz tedavi sureci zamanimida paramida aldi hatta en onemliside zamandi o yuzden bendede olumsuz anilari var

7m nasıldır acaba yeni açıldı orayı araştırmaya başladım ben şimdi

Onu önerenler vardı bir kaç olumsuz yorumdan sonra eledim karadenizi 7m araştırmaya başladım şimdi

7m nasıldır acaba yeni açıldı orayı araştırmaya başladım ben şimdi
7m i hic bilmiyorum kaşustundeki prof. Yesim hanimda iyi diyorlar benim dr ktüdeydi benim icin doktorun prof olmasida onemli bi kriterdi labaratuvar icin bisey diyemiycem hangi hastaneninki nekadar iyi nereden bilebiliriz ozeller daha mi iyi devletten farki var mi

Kaşüstü yeni açıldı laboratuvar yenidir deneyimli bir embriyoloğu varmış ama benim kromozom taşıyıcılığım var pgt yaptırcam pgtli tüp bebek yapılmıyor şuanda o yüzden orda deneyemiyorum yoksa Yeşim hanımın canlı yayınını izlemiştim çider derneğiyle yaptığı güzel anlatıyordu süreci iyi bir doktora benziyordu

Nereker pgt yapiyor hic bilgim yok

Hasan

Farklı merkezler de oluşmayan embriyom hasan hocanin dogru tedavisiyle oluştu çok şükür isini çok.iyi yapan bi hekim i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…