Ben suleyman hocanin hastayim onun hakkinda olumlu o kadar soylemin ve tedavi goren birkac arkadasimin tavsiyesiyle gittim evet muayene ucreti cok fazla.
Ancak ben cok memnunum kendisinden sordugum hicbir soruyu cvpsiz birakmiyo beni rahatlatacak sekilde konusuyo.
ilk tup bebek denememi yaptirdim tutundu ama sonra dustu suan 2 donmus embriyomla deneyecegiz..benden tek istedigi dusukten sonra kromozom analizi oldu onuda fakultede yaptir dedi fakulte 2ay sonrasina gun verdi 1ay da sonuc icin bekleniyor, ben ozelleri arastirdim yaptirayim mi diye sordum bana para vermene hic gerek yok bekle dedi.
Takip icin 750 lira aliyor onun haricinde para vermiyorum ben tedavinin basindan sonuc alinana kadar.
Eger hamile kalirsam da Rabbim'in izniyle tum gebelik boyunca ona gitmeyi dusunmuyorum cunku gercekten cok para muayenesi,o kadar zengin degilim henuz..
Trabzon,ankara ya da istanbul bence hicbiri birbirinden farkli degil cunku nasip degilse ne olursa olsun sonuc degismiyor Rabbim ol demeden olmuyor maalesef....
En iyisi gonlumuzu ferah tutmaya calismak cunku herkesin baska sehirlere gidecek imkani ya da zamani olamayabiliyor
Su mubarek gunde Rabbim bir mucize bekleyen herkesin gonlune gore hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin icinde de bize insallah...
İnşallah hayırlısı olsun... Başarısız denemem olduğu için ve donmuşları kullandığım için sağlık bakanlığı esneklik sağlıyormuş bu gibi durumlarda... birbirleriyle etkileşimleri tutunmayı kolaylaştırıyormuş?? sadece östrojen kullandım :) rahim kalınlaşınca transferi yaptılar.Donmuş embriyoların tutunmaları konusunda biraz araştırma yaptım fazla hormon yüklemesi olmadığı için ve stres faktörleri azaldığı için eğer embriyolar kaliteliyse tutunma şansları daha yüksekmiş hatta ispanyada tüp bebek uygulamaları donmuş olarak yapılıyormuş tazeler değil?? İnşallah donmuş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız haberlerini bekliyorum..
arkadasım ben tecrübemi paylaştım ve suleyman beyin yanlış tedavisi yüzünden bir daha değil anne olmak tedavi bie olamayacağım..anne olma hayallerimi bütün umutlarımı kaybettim..ben kendisinin 3-4 yıllık hastasıyım..ve şu an ilaçlarla ayakta duruyorum..dedimya herşeyi detaylı yazmak istemiyorum..tabiki seçim herkesin kendi kararı..ben trabzonda bütün merkezlerde tedavi görmüş biri olarak diyorumki paranıza ve zamanınıza yazık etmeyin..burda benim gibi defalarca deneyeceginize gidin istanbulda bir kez deneyin..bana yanlıs tedavi uyguladı süleyman bey..artık anne olacak işlevimi kaybettim ve o operasyondan bile para aldı biliyomusun? yanlış teşhis ve ameliyattan parasını aldı..diyecek sözüm yok, gücümde yok..antidepresanlar en ii arkadaşım artık..inşallah benim çektiğimi siz çekmeyin..yanlış tedavinin kurbanı olmayın...anne olmanın hayali bile çok güzelken ben artık hayal bile kuramıyorum..nette sitelere bak kendisi hakkında kaç tane ii yorum var..ve insanlar neler yazmışlar..Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin...her kadına anne olmayı nasip etsin...çocuksuzluk çok ama çok zor...inşallah hepiniz anne olursunuz...ben olmadım inşallah hiç bir kadın çektiğimi çekmesin...herkes mutlu olsun, anne olsun...
Aslında 20 sinde tahlil günüm ama sanırım ben 17 sinde yaptıracağım...Bu sefer çok rahatım ne bileyim sakinim yani.. :) İnşallah Allah yüzümüze güler... Progesteron haricinde iğneler vız gelir tırıs gider inan bana göbekten olanlar falan hiç bişey değil hepsini hallederiz hayırlı sonuçlar almak dileğiyle diyelim o zaman...Senin tahlil ne zaman ayin 17 si falandir sanirim ayy cok heyecanli bir durum insallah once senden sonra benden sonra da isteyen herkesten iyi hbrler duyariz.bakalim ne olacak Rabbim su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine guldurur yuzlerimizi insallah...
Evet daha rahat sadece ilk gun kasildim stres oldum igneyi nasil yapacagimi bilemem sandim ama cok sukur her sey yolunda bakalim sonucu neolacak..
Rabbim neylerse guzel eyler insallah hbrlerini bekliyorum
Aslında 20 sinde tahlil günüm ama sanırım ben 17 sinde yaptıracağım...Bu sefer çok rahatım ne bileyim sakinim yani.. :) İnşallah Allah yüzümüze güler... Progesteron haricinde iğneler vız gelir tırıs gider inan bana göbekten olanlar falan hiç bişey değil hepsini hallederiz hayırlı sonuçlar almak dileğiyle diyelim o zaman...
Kasık ağrısı var sanki adet olacakmış gibi,karnımda pıt pıt atmalar oluyo arada, göğüslerim şişti,baş dönmesi, bu gün başağrısı,ateş basması, gündüz vakti uyuklamalar...Rapor aldım 10 gün dinlenicem ilk 3 gün yatarak dinlendim şimdi arada evde bi tur atıyorum sonra kasık ağrım artıyo oturuyorum sıkılıyorum yine kalkıyorum hafif işler yapıyorum...ilkinde senin belirtilerin neydi??hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyorum inşallah:) sonucunu yaz mutlaka.transferden sonra dinlendin mi,belirti falan var mı bir hafta oldu hemen hemen
Kasık ağrısı var sanki adet olacakmış gibi,karnımda pıt pıt atmalar oluyo arada, göğüslerim şişti,baş dönmesi, bu gün başağrısı,ateş basması, gündüz vakti uyuklamalar...Rapor aldım 10 gün dinlenicem ilk 3 gün yatarak dinlendim şimdi arada evde bi tur atıyorum sonra kasık ağrım artıyo oturuyorum sıkılıyorum yine kalkıyorum hafif işler yapıyorum...ilkinde senin belirtilerin neydi??
Atmalar içinde baloncuk oynuyo gibi miydi?? İnşallah ikisi de tutmuştur bebişlerimin... bende senden gelen her güzel bebiş haberine kendiminmiş gibi sevinirim inan bana... ikimizin de yüzünü güldürsün Rabbim temiz kalpli birisin sen Allah yollarını hep açık etsin...hadi hayırlısı canım ya inşallah bebişlerin tutunur sanan çifter çifter gelirler
benim sağ kasığımda çok ağrım olmuştu aslında ağrı da değildi kımıldama atma ne bileyim tarif edemiyorum tam olarak; bir de göğüslerimde şişkinlik olmuştu..inşallah hayırlı sağlıklı evlatların olur en az kendim kadar sevinicem senden gelen habere Rabbim sonumuzu hayır etsin
Atmalar içinde baloncuk oynuyo gibi miydi?? İnşallah ikisi de tutmuştur bebişlerimin... bende senden gelen her güzel bebiş haberine kendiminmiş gibi sevinirim inan bana... ikimizin de yüzünü güldürsün Rabbim temiz kalpli birisin sen Allah yollarını hep açık etsin...
Ben ilkinde yumurta büyütme iğnemi 40 dk geciktirmiştim hiç bişey olmadı ,merak etme boşuna.İlk tedavimde o kadar çok iğne kullandım saatlerini hiç aksatmadım bu sefer bana ne oldu bilmiyorum 2 sefer lucrini 40 dak sonra yaptım arayıp sormaya da korkuyorum olumsuz bir şeye sebep oluyorsa diye inşallah sorun olmuyordur çok mutsuzum
Ben ilkinde yumurta büyütme iğnemi 40 dk geciktirmiştim hiç bişey olmadı ,merak etme boşuna.
tahlil yaptırdım ben 10. gün sonuç 0.1Arayıp sordum bisey olmaz dediler zaten.Sen tahlil yaptiracak mısın bugun? Cok mrk ediyorum Rabbim insallah hayirli sonuclarla karsilastirir hbr ver mutlaka
tahlil yaptırdım ben 10. gün sonuç 0.1yine olmadı... Belirtilerin hepsi ilaçlardanmış Sanırım İstanbul yolu gözüktü bana...
Yok ya 0.1 yükselmez ki... Nasip değilmiş yineSonucun yukselme ihtimali yokmuymus?2-3gun sonra yaptirsanoff ya uzuluyor insan ama elden gelen bisey yok tabi hakkinda hayirlisi olsun keske kendiliginden olsa bi bakmissin hamilesin :) Dualarim seninle bakalim benim nasil sonuclanacak?
Yok ya 0.1 yükselmez ki... Nasip değilmiş yineÜzülme sen ben iyiyim ki... Yine devam tedaviye sonuçta hastalık bu.. ben rapor alıp istanbul Umut tüp bebek merkezine gidecem ulun hoca iyiymiş.. Senin bebeğin tutacak inşallah, bol bol ayetel kürsi oku herşeyden korur sizi, benim de dualarım seninle.. ben buralardayım
Rapor alıcam istanbuldan sonra umuta gideceğim ama ne zaman olur bilmiyorum.Histereskopi çektirmiştim rahimde sorun yoktu hormon değerlerimde normaldi embriyodan şüpheleniyorum, pgt yaptıracağım.Bir de varikosel spermlerde dna hasarı yapıyormuş.Tese yöntemiyle sperm elde etmeyi deneyeceğim spermler daha kaliteli bi şekilde elde ediliyormuş ayrıca sperm de dondurtacağım.Morfoloji canlılık hız hep düşük bizde ancak buna bağlayabiliyorum sebepleri...Nasip olmayinca olmuyor maalesef Rabbim en hayirli zamanda hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin insallah..umutsuzluga kapilmak yok tabi doktor sebep soyledi mi? Rapor cikartamiyor musun tedavi icin yoksa raporsuz mu yaptiracaksin gene?
Rahatca dertlesebildigim ender kisilerin arasindasin tanismasakta insani ortak dertleri bir araya getiriyor iste..bakalim bugun randevum var nee diyecek adetim bitmek uzere kac gun sonra transfer diyecek bakalim..benim de dualrim seninle Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...
Rapor alıcam istanbuldan sonra umuta gideceğim ama ne zaman olur bilmiyorum.Histereskopi çektirmiştim rahimde sorun yoktu hormon değerlerimde normaldi embriyodan şüpheleniyorum, pgt yaptıracağım.Bir de varikosel spermlerde dna hasarı yapıyormuş.Tese yöntemiyle sperm elde etmeyi deneyeceğim spermler daha kaliteli bi şekilde elde ediliyormuş ayrıca sperm de dondurtacağım.Morfoloji canlılık hız hep düşük bizde ancak buna bağlayabiliyorum sebepleri...
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar birbirimizi anlayabildiğimiz bir yer bulduk iyi de oldu Allah bizi hep iyilerle karşılaştırsın zor günlerde teselli anca dostlardan geliyor...
Randevun iyi geçmiştir umarım şansın açık olsun su gibi geçsin bitsin tedavin Sabrın sonu selamettir sonunda yüzümüz gülecek inşallah
Amin canim amin...randevu iyiydi sanirim 18 gunluk bi surec basladi tekrardan 1 subatta kontrol var eger her sey yolunda giderse 4 subat transfer :) bakalim Rabbim nasip edecek mi yasayip gorucez.
Benim esimde de vardi varikosel ama ameliyat olmustu ameliyattan sonra daha guzel oldu tahlilleri cok fazla vitamin falan veriyordu doktoru aklimda kalan evicap diye bi vitamin var 10 lira falandi galiba bi zarari yok sanirim birde keciboynuzu iyi geliyor kaynatip suyunu icmesi ya da direk yemesi..
Allah sonumuzu hayir etsin cok zor cunku surec,sonuc beklemek bizi de kavusturur insallah bebislerimize...
gmlsctnf transferin yapıldı mı? Hamile haberlerini bekliyorum... Dualarım seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?