kızlar moloz da karşılıklı iki tane aktar vaar onlarda büyük olan sağ taraftakine girin çocuk sorunu için karışım hazırlıyor. bizde sper problemi vardı. 2 kavanoz hazırladı 200 tl verdik ve sanırım 3 kere aldık ortalama 10-15 günde bir alıyorsun sonuç kesinlikle mükemmel.
türkiyenin en iyi üroloğuna gittik o da bitki isimleri verdi. sonuç olarak alternatf tıp işe yarıyor. tabi bunlar vesile Yaradan her şeyi zamanını biliyor.
Değerleriniz kaç oldu onu da yazar mısınız? İnşallah aldığınız bu güzel sonuçlar size bebek olarak geri döner. Amin
Bende trabzonda yım bende ordaki pazarın üstünde lokman hekimden aldım toz halinde bala karıştırdık 2 kavanoz çıktı hem ben hem eşim yiyor. Ama daha bitmediği için sonuçlardan haberimiz yok. O dediğiniz yerle bend konuşmuştum ama sonra yolum diğer tarafa düştü ve ordan aldık. İnşallah birer vesiledir hepimiz için
bize kendisi yaptı ginsengli bir karışım ayrıcabaşka bir kavanoz verdi .tahta kaşıkla yeniliyor. 2 ay boyunca bitince aldık. değerlerimizi baktırmadık ama 3 yıldır hamile kalamayan ben şu an hamileyim. maşallah. inşallah sizlere de nasip olur. kadın doğumcumda aktardan b,şeler alın dem,işti ürologda dedi
Naptın canım iyi misin?Evet 5 subatta yapildi 18subatta tahlil bakalim ne olacak Rabbim hayirlisini verir insallah.Allah razi olsun sende dualarimdasin....
Naptın canım iyi misin?
Iyiyim canim cok sukur suan icin bi sorun yok kasiklarimda sanci oluyo ara ara o kadar insallah hayirli hbrler alabilirim tahlil ayin 18'inde rapor aldim okula gitmedim bu hafta ama pazartesi isbasi..
sen neler yapiyorsun bak ipek rumuzlu arkadas hamile kalmis kendiliginden insallah bu bekleme surecinde seninde basina gelir boyle bir mucize :))
inşallah sende çok bekledin benim gibi
trabzonda martta tedaviye başlıyacak olnlar var mı
Rabbim evlat icin cabalayan herkese hayirli,saglikli evlatlar nasip etsin iclerinde bize de insallah...
moral bozukluğundan çok foruma girmesemde sizleri hep düşündüm. bizim topikte hamile olan hiç yok mu şimdi
Sen varsin ya Allah nazarlardan saklasin ugur getirirsin belki bize de..bende sali gunu yaptiracam tahlil bakalim ne olacak
boltoug unda olmadı mıinşallah bekliyorum haberlerinizi
sorun hareket yetersizliği,morfoloji,canlılık oranı.clinartta yaptıracakAllah yardimcin olsun umarim yolunda gider her sey...sorununuz ne bi de nerde tedaviye baslayacaksin?
sorun hareket yetersizliği,morfoloji,canlılık oranı.clinartta yaptıracak
Yok olmadi onun da maalesef( insallah Rabbim guzel hbrler verebilmeyi nasip etsin insallah.sen nasilsin daha yeni mi gebelik,ne kadarlik suanda?
inşallah bugün doktora gideceğim sanırım 4 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?