Clinarta gittim perşembe bir önceki baaşarısız embriyo oluşmayan durumdan konuştuk Şafak bey le, mart sonu alacağım rapor ile hemen başlamak istiyordum ama eşimin dna hasarı için sperm testi yapmamıız istedi gerçi oraya gelen herkesten istiyor zannedersem ama işin garibi bize ancak 1 ay sonra için yapılabilir dediler, çünkü bir ilaç mı yomuş bişey yokmuş. 1 ay sonra oluyor mart 15. ancak o zaman ilaç verirmiş. e ozaman verecekse ben bi 3 ay ilaç kullanıp bir 3 ay daha mı bekliycem. zaten 3 yılı dodurana kadar canımız çıktı. ne yapacağımı şaşırdım. hsiteroskopi yapmamız istiyor. bunu zorunlu tutuyor.
bir kez denediğim için mi yoksa herkesten mi istiyor anlamadım. bir sürü test tamam onları zaten yapacağım sonuçta rapor için gerekli olacak ama bu histeroskopi canımı sıktı nasıl oluyor niye oluyor bu histeroskopi bilgisi olan var mı?
Ne ilacı yokmus onu anlayamadım.birde tedavin 3 ay mi suruyo?
sperm testi yapmak için şu an yok dedi. ama ben ilaç anladım. yani test için bir ay bekleyeceksiniz dedi. şu an yapılmıyormuş. koskoca klinikte sperm testi için bir ay ileri zaman veriyor..
sperm testinden sonra ilaç verecekmiş eşim için. onunda 3 ay sürmesi gerekebilirmiş.
İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin bebeklerle doldursun kucaklarımızı...amiiin..:) İnşallah ipek gibi güzel haberler veririz burdan çok sevindim gerçekten çeken bilir evlat hasretini Allahım korusun kollasın anne adaylarını ve bebeklerini... senin de güzel haberlerini alacağız inşallah yarın, daha uğramazsınız da buraya...Iyiyim canim cok sukur suan icin bi sorun yok kasiklarimda sanci oluyo ara ara o kadar insallah hayirli hbrler alabilirim tahlil ayin 18'inde rapor aldim okula gitmedim bu hafta ama pazartesi isbasi..
sen neler yapiyorsun bak ipek rumuzlu arkadas hamile kalmis kendiliginden insallah bu bekleme surecinde seninde basina gelir boyle bir mucize :))
inşallah bugün doktora gideceğim sanırım 4 haftalık
ipek çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ne güzel hem de normal yollardan hamile kalmışsın ne kadar doktorlara da gitsek bilimin dibine de vursak Allah bize nasip etmişse bebişlerimiz geliyor ötesi yok darısı başımıza inşallah...
sperm testi yapmak için şu an yok dedi. ama ben ilaç anladım. yani test için bir ay bekleyeceksiniz dedi. şu an yapılmıyormuş. koskoca klinikte sperm testi için bir ay ileri zaman veriyor..
sperm testinden sonra ilaç verecekmiş eşim için. onunda 3 ay sürmesi gerekebilirmiş.
İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin bebeklerle doldursun kucaklarımızı...amiiin..:) İnşallah ipek gibi güzel haberler veririz burdan çok sevindim gerçekten çeken bilir evlat hasretini Allahım korusun kollasın anne adaylarını ve bebeklerini... senin de güzel haberlerini alacağız inşallah yarın, daha uğramazsınız da buraya...
oyyy :)) çooooooook sevindiiiim :)==!!! :)) Allahım korusun bebeğini çok güzel değerlerin MAAAŞAALLAAHH!! Daha da yükselecek Allahın izniyle Kucağına da alacaksın bebeğini...Darısı başıma inşallah :)Mucize mi oldu bilmiyorum ama şuan değerim 146.48 (maaşallah)..Allah'ım ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim inşallah devamını da nasip eder...inşallah bebek hasreti çeken herkese nasip eder Allah,içinde sana,bana,herkese canım senden de iyi haberler alırız inşallah en yakın zamanda..2 gün sonra tekrar tahlil yaptırıcam inşallah yükselmeye devam eder değerim
Mucize mi oldu bilmiyorum ama şuan değerim 146.48 (maaşallah)..Allah'ım ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim inşallah devamını da nasip eder...inşallah bebek hasreti çeken herkese nasip eder Allah,içinde sana,bana,herkese canım senden de iyi haberler alırız inşallah en yakın zamanda..2 gün sonra tekrar tahlil yaptırıcam inşallah yükselmeye devam eder değerim
heyyyy ayağımızı sürüyerekmi geldik neee:)) maşallah ...Haydi kızlar sıra sizde hiç kimse moralini bozmasın eşim hamile görüünce onları dövesim geliyor diyordu:)) hepinize nasip olacak inşallah.
gmlsctnf çok mutlu haber. Süleyman beye mi gidiyordun kontrol ne zaman?
bizdede aynı sorun vardı tarif ettiğim aktardak karışımla hamile kaldım bir dene
Allah yardimcin olsun umarim yolunda gider her sey...sorununuz ne bi de nerde tedaviye baslayacaksin?
normal yolla mı hamile kaldın.aktarın adını ,ne kullandığını yazabilir misin.daha önce çok kullandık yıllardır ama bi işe yaramadı
Ne demek istedigini anlayamadimgmlsctnf şükür açıksın
Ne demek istedigini anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?