Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Ne ilacı yokmus onu anlayamadım.birde tedavin 3 ay mi suruyo?

Ne ilacı yokmus onu anlayamadım.birde tedavin 3 ay mi suruyo?

sperm testi yapmak için şu an yok dedi. ama ben ilaç anladım. yani test için bir ay bekleyeceksiniz dedi. şu an yapılmıyormuş. koskoca klinikte sperm testi için bir ay ileri zaman veriyor..

sperm testinden sonra ilaç verecekmiş eşim için. onunda 3 ay sürmesi gerekebilirmiş.

Allah cumlemizin yardimcisi olsun..beklemelerin sonu hayır olsun insallah.ilk defa duydum sperm testi icin 1 ay sonra gelin dendigini vardir bi bildikleri galiba

İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin bebeklerle doldursun kucaklarımızı...amiiin..:) İnşallah ipek gibi güzel haberler veririz burdan çok sevindim gerçekten çeken bilir evlat hasretini Allahım korusun kollasın anne adaylarını ve bebeklerini... senin de güzel haberlerini alacağız inşallah yarın, daha uğramazsınız da buraya...

inşallah bugün doktora gideceğim sanırım 4 haftalık

ipek çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ne güzel hem de normal yollardan hamile kalmışsın ne kadar doktorlara da gitsek bilimin dibine de vursak Allah bize nasip etmişse bebişlerimiz geliyor ötesi yok darısı başımıza inşallah...

tenefüste yazdığım için bazen evaplarım kısa kusura bakmayın dün doktora gittim ama birşey olmadı pazartesi kan testi yapıp tekrar gideceğim hcg nin en az 1500 olması lazımmış kesenin görnmesi için aspirin ve folik asit kullanıyorum

ozelden yaptır ben ankarada genlab ve düzen lab da yaptırdım hem 10 günde sonuç çıkıyor tel ile sor biz geçen hafta gidip örnek verip geri döndük 1 haftada çıktı sonuç ve temiz çıktı

Mucize mi oldu bilmiyorum ama şuan değerim 146.48 (maaşallah)..Allah'ım ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim inşallah devamını da nasip eder...inşallah bebek hasreti çeken herkese nasip eder Allah,içinde sana,bana,herkese canım senden de iyi haberler alırız inşallah en yakın zamanda..2 gün sonra tekrar tahlil yaptırıcam inşallah yükselmeye devam eder değerim

oyyy :)) çooooooook sevindiiiim :)==!!! :)) Allahım korusun bebeğini çok güzel değerlerin MAAAŞAALLAAHH!! Daha da yükselecek Allahın izniyle Kucağına da alacaksın bebeğini...Darısı başıma inşallah :)

heyyyy ayağımızı sürüyerekmi geldik neee:)) maşallah ...Haydi kızlar sıra sizde hiç kimse moralini bozmasın eşim hamile görüünce onları dövesim geliyor diyordu:)) hepinize nasip olacak inşallah.

gmlsctnf çok mutlu haber. Süleyman beye mi gidiyordun kontrol ne zaman?

Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah aminnnnnn....
Evet suleyman hocanin hastasiyim.daha kontrol zamanina var bakalim yrnda tahlil yaptiricam degerim insallah 2 katina falan cikar yrnki sonuca gore kontrol zamanini soyleyecek.suan hicbir sey hissetmiyorum galiba hala icim tuhaf yrnki sonuc nasil cikacak mrk icerisindeyim.Allah insallah bu durumda olan herkese yardim etsin icinde bana da hayirli sonuclar aliriz insallah :)

normal yolla mı hamile kaldın.aktarın adını ,ne kullandığını yazabilir misin.daha önce çok kullandık yıllardır ama bi işe yaramadı

normal yolla mı hamile kaldın.aktarın adını ,ne kullandığını yazabilir misin.daha önce çok kullandık yıllardır ama bi işe yaramadı

Eyüpoğlu aktarın adımolozdan yukarı çıkarken sağ tarafta balıkçılar var onların arkasında arada bir yerde. Sperm sorunu var diyin 2 kavanoz karışım veriyoriçinde ginseng olandan alacağız de bir ismi yok biz derdimizi anlattık kendi karıştırıp hazırladı 2si 200 tl birinden sabah akşam 1 kaşık yiyorsun diğerinden yiyebildiğin kadar yesin bu sadece erkek için bayanlara başka şeuler veriyor valla bizim sperm vardı ama hareket sıfırdı 2 ay kullandık mucizem ortada

Kızlar hiç bir şey kafanıza takmayın kesinlikle. Ey rabbim diyordum isyan etmiyorum ama uçan kuş biledoğurdu bana ne zaman sıra gelecek. Nasıl olsa pgt yaptıracağız hiç uğraşmayalım dedik parayı ayarladık verdik rahata benim yumurtladığım tarih aklımda bile yoktu eşim saymış öyle oldu. Kafanın rahat olması çok önemliymiş gerçekten başarmak çok zor ama deneyin umudunuzu kaybetmeyini inşallah kucaklarımız hayırlı sağlıklı yavrularla dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…