Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

ay maşallah Allah tamamına erdirsin.olur denerim.bizim de hareket yüzde 5 falan .morfoloji sıfır.o dediğin aktardan ballı gingsengli arı sütlü polenli bişeyler yaptırdım aylarca kullandı ama işe yaramadı.bi daha deniyim.20 gün sonra clinartta 8.tüp bebeğe başlıycam.ne tavsiye edersin bu süreçte neler kullanayım

Ben kendim özellikle bir şey yemedim. Karışımın bir adı yok kavanozun dışını koli bandıyla sarıyor güneş görmemesi için eğer alacaksan benim anlattıklarımı tarif et ve fiyatı ı söyle . Fiyatı özellikle yazdım çünkü içine ne koyduğunu fiyattan anlıyor. İkinci kez gittiğimizde biz o karışımdan alacağız dedik içinde ne vardıdiye bize sordu bilemedik tabi. Fiyatı neydi dedi 200 dedik hah tamam anladım dedi. İçine ginseng de koyuyor pahalı yapano zaten demek uygunfiyat isteyene ayrı veriyor anlatabildim mi en önemlisi üzülüp kendinizi yormayın dua edin vardır bir zamanı genetik testlerinizide yaptırın ben yaptırdımtıpta birsürü şey ANA faktor 5 , lupusantıgoulan. Pıhtılaşma testleri, birde kromozom analizi gebe kalamayanlardan düşük yapanlardan yada tutmayan tüp bebekten isteniyor.

2.testsonucu ne çıktı

Karadeniz hs hasan tahsin beye gidip konuşsana ben omdan çok memnunum ekibindende . Pgt diye bir işlem. Ar haberin varmı bilmiyorum embriyolar döllendiktwn sonra biyopsi ile sağlıklı olan seçilip yerleştiriliyor bira pahalı ama daha uygun bir yöntwm senin için

346 cıktı pazartesi tekrarlayacağım testi şimdilik sorun yok gibi gözüküyor (maaşallah).Rabbim inşallah devamını da nasip eder. isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah.Sende durumlar nasıl?

2günde 2 ye katlamadı lazım maşallah. Bnimde 2103 oldu pazarteai kontrole gideceğim

2günde 2 ye katlamadı lazım maşallah. Bnimde 2103 oldu pazarteai kontrole gideceğim

Allah devaminida nasip etsin insallah.kontrolde keseye mi bakilacak kalp atislarida duyulur mu acaba? Cok heyecanli bir durum dimi Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah....

Nasip olur en az 5000 olmalıymış

Kalp atisi duymak icin mi 5000 olmaliymis? Benim icimde hala ufak korkular var ya deger yukselmezse ya kese gorunmezse falan diye insallah Rabbim bosa cikarir bu korkularimi...sen dun mu gidecektin doktora? Gittiysen eger gordun mu keseyi?

Kalp atisi duymak icin mi 5000 olmaliymis? Benim icimde hala ufak korkular var ya deger yukselmezse ya kese gorunmezse falan diye insallah Rabbim bosa cikarir bu korkularimi...sen dun mu gidecektin doktora? Gittiysen eger gordun mu keseyi?

Bugün gittim doktora kese var maşallah kalp atışı 10 gün sonra sende durum ne

Cook sevindim nasil bi duygu keseyi gormek? Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah aminnnnn...Bende tahlil yaptirdim 2147 cikti maasallah doktor ultrason icin gun verecek telefon bekliyorum iste.insallah sonuna kadar hayirlisiyla devam eder

pcd yaptırdım canım.18 embriyo gönderttik ankaraya 6 sı sağlıklı çıktı.bu denememde de yaptırıcam

Allah tamamına erdirsin canım.ben 3.denememde hamile kalmıştım.değerlerim 5600 çıkmıştı ama kalp atışını alamadılar.daha doğrusu boş gebelikti kese boştu.bi kere tuttu diye ümitlendeim devam ediyorum hala .inşallah hayırlısıyla bu sefer olur.bu arada ben Trabzon merkezdeyim sen neredesin

Peki kesede beslenme bağlantıları oluşmuşmuydu bende merkezdeyim neden 6 dan birini transfer ettirmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…