Cook sevindim nasil bi duygu keseyi gormek? Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah aminnnnn...Bende tahlil yaptirdim 2147 cikti maasallah doktor ultrason icin gun verecek telefon bekliyorum iste.insallah sonuna kadar hayirlisiyla devam eder
Beraber doğuracağız herelde hadi bakalım maşallah
Peki kesede beslenme bağlantıları oluşmuşmuydu bende merkezdeyim neden 6 dan birini transfer ettirmedin
allah kucağına almayı nasip eder inşallahberaber doğuracağız herelde hadi bakalım maşallah
allah kucağına almayı nasip eder inşallah
kese boş dediler.6 dan 2 tanesini transfer ettiler.tutmadı.sonra kalan dondurulmuşlardan 2 tane daha transfer ettiler eylülde o da tutmadı.yeniden başlıyorum tedaviye pcd de yaptırıcam inşallah
hııı sen yumurta sayısını artırmak için tekrar toplatacaksın. peki hangi hastanede? pgt yi kim yapacak
hııı sen yumurta sayısını artırmak için tekrar toplatacaksın. peki hangi hastanede? pgt yi kim yapacak
clinatta başlıycam.pcd ankara mikreogene gönderiyolar
mikrogenmi.bilmiyorum .labaratuvar işte .embriyolara biyopsi yapıyolar.kromozomlarına bakıyolarOrası işinin ehli mi araştırdın mı
mikrogenmi.bilmiyorum .labaratuvar işte .embriyolara biyopsi yapıyolar.kromozomlarına bakıyolar
merhaba, yazışmalarınızı uzun zamandır takip ediyorum allah her birinize güzel sağlıklı hayırlı birer evlat nasip etsin tez zamanda inşallah...
ben sizin deneyimlerinizden yola cıkarak bir kaç şey sormak istiyorum. çarşamba günü aşılama yaptırdım ve o günden beri düzenli olarak kahverengi akıntılarım oluyor ve progestan kullanıyorum bu da baş dönmesi yapıyor. bu belirtiler normal mi beni bi aydınlatın nolursunuz..
şimdiden teşekkür ediyorum
Genlabmuhterembahçe karadeniz hst onunla çalışıyor çok iyi bir doktor ve volkan baltacı labın ismi genart tı sanırım buiki doktor türkiyede çok iyi olanlardan zaten çoktayok sanırım birde cu hur bey var ama o bahceci umut hadtanesinde heralde kendi labı yok
merhaba, yazışmalarınızı uzun zamandır takip ediyorum allah her birinize güzel sağlıklı hayırlı birer evlat nasip etsin tez zamanda inşallah...
ben sizin deneyimlerinizden yola cıkarak bir kaç şey sormak istiyorum. çarşamba günü aşılama yaptırdım ve o günden beri düzenli olarak kahverengi akıntılarım oluyor ve progestan kullanıyorum bu da baş dönmesi yapıyor. bu belirtiler normal mi beni bi aydınlatın nolursunuz..
şimdiden teşekkür ediyorum
Ayagını sıcak tut mumkun olduğunca dinlen ve tedavvi olduğun yere gelişmeleri bildir. Duzenlı akıntıile ilgilihiç bir şey duymadım olup geçen oluyor ama duzenlıyo bir sor
Umarım iyi olur sonu çekilenler unutulur gider. Karadenîzde tedavi oluyorum. Ama yakında regl olurum bana öyle geliyo
Hangi doktora inşallah bir aksilik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?