Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Cook sevindim nasil bi duygu keseyi gormek? Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah aminnnnn...Bende tahlil yaptirdim 2147 cikti maasallah doktor ultrason icin gun verecek telefon bekliyorum iste.insallah sonuna kadar hayirlisiyla devam eder

Beraber doğuracağız herelde hadi bakalım maşallah

Peki kesede beslenme bağlantıları oluşmuşmuydu bende merkezdeyim neden 6 dan birini transfer ettirmedin

kese boş dediler.6 dan 2 tanesini transfer ettiler.tutmadı.sonra kalan dondurulmuşlardan 2 tane daha transfer ettiler eylülde o da tutmadı.yeniden başlıyorum tedaviye pcd de yaptırıcam inşallah

kese boş dediler.6 dan 2 tanesini transfer ettiler.tutmadı.sonra kalan dondurulmuşlardan 2 tane daha transfer ettiler eylülde o da tutmadı.yeniden başlıyorum tedaviye pcd de yaptırıcam inşallah

hııı sen yumurta sayısını artırmak için tekrar toplatacaksın. peki hangi hastanede? pgt yi kim yapacak

mikrogenmi.bilmiyorum .labaratuvar işte .embriyolara biyopsi yapıyolar.kromozomlarına bakıyolar

Genlabmuhterembahçe karadeniz hst onunla çalışıyor çok iyi bir doktor ve volkan baltacı labın ismi genart tı sanırım buiki doktor türkiyede çok iyi olanlardan zaten çoktayok sanırım birde cu hur bey var ama o bahceci umut hadtanesinde heralde kendi labı yok

merhaba, yazışmalarınızı uzun zamandır takip ediyorum allah her birinize güzel sağlıklı hayırlı birer evlat nasip etsin tez zamanda inşallah...
ben sizin deneyimlerinizden yola cıkarak bir kaç şey sormak istiyorum. çarşamba günü aşılama yaptırdım ve o günden beri düzenli olarak kahverengi akıntılarım oluyor ve progestan kullanıyorum bu da baş dönmesi yapıyor. bu belirtiler normal mi beni bi aydınlatın nolursunuz..
şimdiden teşekkür ediyorum

Oncelikle guzel dileklerin icin aminnnnn..Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Benim aşılama deneyimim olmadı ama tup bebekte hemsireler hafif lekelenmelerin olabilecegini telaslanmamak gerektigini soyluyorlar aşırı kanama olmadiktan sonra..crinone jel kullaniyorum ben ama oyle bi yan etkiyle karsilasmadim..
Insallah yolunda gider her sey sende kavusursun meleğine (amin)
Tedaviyi hangi hastanede goruyorsun?

clinart nereye gönderirse oraya gidiyo bizimkiler

Ayagını sıcak tut mumkun olduğunca dinlen ve tedavvi olduğun yere gelişmeleri bildir. Duzenlı akıntıile ilgilihiç bir şey duymadım olup geçen oluyor ama duzenlıyo bir sor

Ayagını sıcak tut mumkun olduğunca dinlen ve tedavvi olduğun yere gelişmeleri bildir. Duzenlı akıntıile ilgilihiç bir şey duymadım olup geçen oluyor ama duzenlıyo bir sor

Umarım iyi olur sonu çekilenler unutulur gider. Karadenîzde tedavi oluyorum. Ama yakında regl olurum bana öyle geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…