neden direk tüp yapmadınız[/QUO
aslında şöle 4 ay kadar ilaç tedavisi oldum sonra 4. ayda test yaptım pozitif cıktı 2 gün sonra tekrar denedim negatif çıktı ve ben yıkıldım tabi dr o halimi görünce tüp yapalım dedi onu da ben istemedim daha yaşım hem küçük hemde tüp yaptırırsam da tutmazsa daha cok yıkılırım diye düşündüm. 1 ay ara verdi hsg falan cekildi o ay da ondan sonra aşılamaya başladık ilk ay o da olmadı yumurtalar erkenden catladı. bu ay a nasip oldu. bakalım bunda nasl olcak. aşılama oldu olalı kasıklarım ağrıyo ara ara da akıntılar oluyo bunlarda normalmiş heralde.
Doktorum ufuk bey, ilk seferde pek ünitlenme diyo herkes pek de ümidim yok ama allahın işi isterse olur bekliyorum tahlil günümü sabırsızlıkla
gmlsctnf;
sen nasılsın
Ben ilk ufuk beye gitmistim bana tutmuycak ama yumurtalarini uyarmasi icin asılama yapalim dedi ben bir daha onun yanina gitmedim.bilmiyorum basta olumsuz konusup insanin canini sıkma sebepleri ne anlamiyorum ben..
Aklına hic kotu seyler getirme moral cok onemli Rabbim'den ümit kesilmez insallah hayirlisi olur hakkinizda...
genel olarak herkes aksi oldugunu söylüyor ufuk beyin ama biz farklı bi iletişim kurduk sanırım ondan baskasıı hiç düşünmdim.
ya konusan dr olsun istiyorum anlatsın açıklasınn..ama ilkini denedik 2. şılammaı da ufukta denerim ama sonra değiştiririm artık baska dr aramaya baslarım heralde
Her doktor icin iyi de konusan var kotude aslinda sana karsi olan tavrı onemli gerisi hikaye..bence sen cok umutsuzsun Allah'tan umit kesilmez bol bol dua et insallah 2.ye gerek kalmaz.sorununuz neydi sizin?
ya aslında umutsuz değilim umudum var onu da kaybedersem hepten yıkılırım zaten. sadece çok ümitlendiğimde ve olmadığında daha çok üzülüyorum sanki böyle davranırsam daha az üzülürmüşüm gibi geliyor tutmazsa . nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum aslında
bizde benim yumurtalıklarım da tembellik var ne zaman büyüyüp çatladıkları belli değil. o da çok büyütülecek bir şey değilmiş öyle sölüyor doktor.
basma diye bir şey varmış gelinler birbirni basarmıs ne kadr dogru ilmiyorm ama onun olabilecegini düşünüyoum aslında. koca karı lafı ama gülmeyin bana nolur
Bu basma olayini ben trabzonda duydum eskiler baya inaniyor dogrulugu var midir yok mudur bilmiyorum
Rabbim her seyin hayirlisini versin en dogrusunu o biliyor insallah sonu iyi olur
ben tanıdığım birine al basması muskası yaptırdım
Boldtough , ipekokutan nerelerdesiniz merak ettim arada ses verin
ben burdayım :) İyimisiniz bakalım hamişler? Ben eşim izin alabilirse bu ay İstanbul'a umuta gideceğim hayırlısıyla... Sen neler yapıyosun?
Aminnnn insallahUmarım allah istegen herkese bebiş versin.
Allahın izniyle kucağına alacaksın bebeğini kan sulandırıcı iğne progesteron falan alıyorsun değil mi? Çok seviniyorum sizin için bana da umut oluyorsunuz ben de buradan yazacağım inşallah hamile haberlerimi :)Ben iyiyim cok sukur canim ya 7.haftaya girdik Rabbim tamamina da erdirir insallah.. Hadi hayirlisi insallah bu sefer vakti gelmistir her sey yolunda gider dualarim seninle...
Allahın izniyle kucağına alacaksın bebeğini kan sulandırıcı iğne progesteron falan alıyorsun değil mi? Çok seviniyorum sizin için bana da umut oluyorsunuz ben de buradan yazacağım inşallah hamile haberlerimi :)
İnşallah Allahım tamamına erdirsin yalnız kan sulandırıcı iğneyi bir sor doktoruna??Crinone jel, prognova,folik asit kullaniyorum insallah Rabbim nasip eder devamini da dualarim o yonde..
Canim insallah senden de guzel hbrler gelecek Allah'ın izniyle her seyin bi vakti zamani var bizim bilmedigimiz...en kisa zamanda hayirli haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?