Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Doktorum ufuk bey, ilk seferde pek ünitlenme diyo herkes pek de ümidim yok ama allahın işi isterse olur bekliyorum tahlil günümü sabırsızlıkla

Ben ilk ufuk beye gitmistim bana tutmuycak ama yumurtalarini uyarmasi icin asılama yapalim dedi ben bir daha onun yanina gitmedim.bilmiyorum basta olumsuz konusup insanin canini sıkma sebepleri ne anlamiyorum ben..
Aklına hic kotu seyler getirme moral cok onemli Rabbim'den ümit kesilmez insallah hayirlisi olur hakkinizda...

genel olarak herkes aksi oldugunu söylüyor ufuk beyin ama biz farklı bi iletişim kurduk sanırım ondan baskasıı hiç düşünmdim.
ya konusan dr olsun istiyorum anlatsın açıklasınn..ama ilkini denedik 2. şılammaı da ufukta denerim ama sonra değiştiririm artık baska dr aramaya baslarım heralde

Her doktor icin iyi de konusan var kotude aslinda sana karsi olan tavrı onemli gerisi hikaye..bence sen cok umutsuzsun Allah'tan umit kesilmez bol bol dua et insallah 2.ye gerek kalmaz.sorununuz neydi sizin?

Her doktor icin iyi de konusan var kotude aslinda sana karsi olan tavrı onemli gerisi hikaye..bence sen cok umutsuzsun Allah'tan umit kesilmez bol bol dua et insallah 2.ye gerek kalmaz.sorununuz neydi sizin?

ya aslında umutsuz değilim umudum var onu da kaybedersem hepten yıkılırım zaten. sadece çok ümitlendiğimde ve olmadığında daha çok üzülüyorum sanki böyle davranırsam daha az üzülürmüşüm gibi geliyor tutmazsa . nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum aslında
bizde benim yumurtalıklarım da tembellik var ne zaman büyüyüp çatladıkları belli değil. o da çok büyütülecek bir şey değilmiş öyle sölüyor doktor.

basma diye bir şey varmış gelinler birbirni basarmıs ne kadr dogru ilmiyorm ama onun olabilecegini düşünüyoum aslında. koca karı lafı ama gülmeyin bana nolur

Bu basma olayini ben trabzonda duydum eskiler baya inaniyor dogrulugu var midir yok mudur bilmiyorum
Rabbim her seyin hayirlisini versin en dogrusunu o biliyor insallah sonu iyi olur

Bu basma olayini ben trabzonda duydum eskiler baya inaniyor dogrulugu var midir yok mudur bilmiyorum
Rabbim her seyin hayirlisini versin en dogrusunu o biliyor insallah sonu iyi olur

aynen öle biz elimizden geleni yapalım gerisi allah ın takdirine kalmıs, bizlere de birer emanetini sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla nasip ederi nşallah

ben burdayım :) İyimisiniz bakalım hamişler? Ben eşim izin alabilirse bu ay İstanbul'a umuta gideceğim hayırlısıyla... Sen neler yapıyosun?

Ben iyiyim cok sukur canim ya 7.haftaya girdik Rabbim tamamina da erdirir insallah.. Hadi hayirlisi insallah bu sefer vakti gelmistir her sey yolunda gider dualarim seninle...

Ben iyiyim cok sukur canim ya 7.haftaya girdik Rabbim tamamina da erdirir insallah.. Hadi hayirlisi insallah bu sefer vakti gelmistir her sey yolunda gider dualarim seninle...
Allahın izniyle kucağına alacaksın bebeğini kan sulandırıcı iğne progesteron falan alıyorsun değil mi? Çok seviniyorum sizin için bana da umut oluyorsunuz ben de buradan yazacağım inşallah hamile haberlerimi :)

Crinone jel, prognova,folik asit kullaniyorum insallah Rabbim nasip eder devamini da dualarim o yonde..
Canim insallah senden de guzel hbrler gelecek Allah'ın izniyle her seyin bi vakti zamani var bizim bilmedigimiz...en kisa zamanda hayirli haberlerini bekliyorum

İnşallah Allahım tamamına erdirsin yalnız kan sulandırıcı iğneyi bir sor doktoruna??

ben dün aşılamam sonrasında ilk kan tahlilimi yaptırdım ve sonuç 72,51 çıktı. bugün görüştüm hastaneyle iki gün sonra tekrar tahlil yaptırmamı sonuca göre haberleşmemiz gerektigini söylediler. iki katına çıkması gerekiyormuş tahlil sonucunun..sevinmem için çok mu erken sizce? benzer bir problem olmuşmuydu sizde. bana akıl verin ne olur sevincim yarı da kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…