ben dün aşılamam sonrasında ilk kan tahlilimi yaptırdım ve sonuç 72,51 çıktı. bugün görüştüm hastaneyle iki gün sonra tekrar tahlil yaptırmamı sonuca göre haberleşmemiz gerektigini söylediler. iki katına çıkması gerekiyormuş tahlil sonucunun..sevinmem için çok mu erken sizce? benzer bir problem olmuşmuydu sizde. bana akıl verin ne olur sevincim yarı da kaldı
ben burdayım :) İyimisiniz bakalım hamişler? Ben eşim izin alabilirse bu ay İstanbul'a umuta gideceğim hayırlısıyla... Sen neler yapıyosun?
gözün aydın sevinebilirsin kendine dikkat et şanslısın ilk aşılamada tuttu
ben dün aşılamam sonrasında ilk kan tahlilimi yaptırdım ve sonuç 72,51 çıktı. bugün görüştüm hastaneyle iki gün sonra tekrar tahlil yaptırmamı sonuca göre haberleşmemiz gerektigini söylediler. iki katına çıkması gerekiyormuş tahlil sonucunun..sevinmem için çok mu erken sizce? benzer bir problem olmuşmuydu sizde. bana akıl verin ne olur sevincim yarı da kaldı
hayırlı olsun Rabbim devamını da nasip etsin inşallah..benim ilk değerim 146 sonra 346 en son 2147 olmustu hemsirenin dediği gibi en az iki katına cıkması lazım umarım yolunda gider her şey Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin...
bugün yaptırdım 332.8 çıktı 4 katı falan olmuştu umarım bir sorun cıkmaz....hayırlısıyla kalbinin sesini de dinleyebilsem benden mutlusu olmaz heralde...Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin...
hayırlı olsun Rabbim devamını da nasip etsin inşallah..benim ilk değerim 146 sonra 346 en son 2147 olmustu hemsirenin dediği gibi en az iki katına cıkması lazım umarım yolunda gider her şey Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Sen ne yapıyoorsunhangi doktora gidiyorsun kaç gunde birve suana kadar test istedi mi
Suleyman guvene gidiyorum hala her sey yolunda giderse de bir kac ay daha giderim ama sonra gidemem muayenenesi 300 lira cunku.kalp atislarini dinlemek icin gittik martin 7sinde 1 ay sonra kontrole cagirdi tekrardan hemogram ve idrar testi istedi nisanda giderken goturucem sonuclari..
Sen hangi doktora gidiyorsun,memnun musun? Aklimda bulunsun degistirirsem doktorumu.sen yaptirdin mi tahlil falan var mi aşerme falan?
ben karadeniz hastanesinden hasan tahsin beye gidiyorum çok da memnunum yılızlı güvende sevilay karadenzde ilhan bey kaşüstünde ercan bey ismini sık duyduklarım. 15 günde bir gidiyorum. sen de öğretmenmiydin sendika indirimi var haberin olsun her iki hastanedede. idrar ve kan testi yaptırdım hıv aids testi birde başka bişey yok şimdilik
neden 15 günde bir gidiyorsun ki? normali ayda 1 çağırması değil mi? belki ben yanlış biliyorumdur....evet öğretmenim ama sendikalı değilim.bütün sendikalara mı indirim var?
muhtemel doğum tarihleri aynı görünüyor şuan da meleklerin.benim son adet tarihim 21 ocaktı seninde aynı galiba..bakıp araştırıcam nerden araştıracaksam doktorları bulurum inşallah birini. hasan tahsin çok kalabalık oluyormuş randevu da bulmak zormuş doğru mu ipek?
Merhaba arkadaslar bende trabzonda tup bebek yaptiracaklardanim uzun zamandir takip ediyorum ben 2 dusuk yaptim ikiside klomenle hamile kalmistim ikinci kurtaj oldum ve 1 sene olmasina ragmen hamile kalamadim simdi nerde tup bebek yaptirsam diye dusunuyorum cok kararsizim
Burada clinartta tıp fak de ve karadenizde yaptıranlar var herkes genelde nereye slıştıysa guvendiyse oradan memnun kalıyor ben karadenizden memnunum senin olmama nedeni ne eğer erkek ksynaklı ise bazı yiyecekler yardımcı oluyor buradada yazmıştık çok sorunu düşünmemeye çalış stres gerçekten 1. Düşman
Merhaba arkadaslar bende trabzonda tup bebek yaptiracaklardanim uzun zamandir takip ediyorum ben 2 dusuk yaptim ikiside klomenle hamile kalmistim ikinci kurtaj oldum ve 1 sene olmasina ragmen hamile kalamadim simdi nerde tup bebek yaptirsam diye dusunuyorum cok kararsizim
Bende senin gibi kararsızdım. Bir sene önce Fakültede gelişmeyen embriyo ile transferi iptal olmuş biri olarak haliyle tercih yapmak zorunda kaldım önce clınartı düşündüm ama ordan gelen bazı olumsuz sonuçlar beni engelledi diyebilirm. artı. bir ay sonraya sperm testi için gün veriyor ve ben hiç trnsfer yaşamamış ve bir kere tüp denediğim halde hemen histeroskopi yapılmamı istediler. belki doğru olan herşeyin önlemi ile başlıyorlar ama ben bu dayatmalara gelemedim açıkcası. daha öncesi Karadeniz hastanesine gittim Hasan Bey e bana vitaminleri verdi gel üç ay sonra başlayalım. Doğru veya yanlış ben bu cevabı bekiyorum. Evlendiğimizden beri yemediğimiz içmediğimiz şey kalmadı. Şimdi clınarta gittim olduda eşimde hasar bulundu illa vitamin vermeyecek mi ben anlamadım ki illa neden test yapıyor ver gerekli ilacı düzelecekse düzelsin, yanlış mı düşünüyorum bilmem ama bana göre böyle.
Geçen hafta rapor almak için fkültede çektiğimi sıkıntılar 12 ye kadar jinekoloji doktorunda sıram ancak geldi o sıra bir hamile arkadaş ile tanıştık. Geçen yıl mart 9 da 2. tüp bebeğinin negatifi ile hayata kapatmış kendini, Nerde mi denemiş clınartta.
Fakülte ona acilen hemen tüp yapman gerek demiş kızcağız altını neyi varsa bozmuş clınarta kapak atmış. Eşinde problem yokmuş kendinde yumurta rezervi azlığı varmış. birinci deneme benim hüsranımdan döllenme gerçekleşmemiş. eşine proxed vermişler. döllenme gerçekleşmemesne sebep de eşinin içtiği proxedin spermlerini daha güçlü yapmasından yumurtayı parçalamış döllenme aşamasında. iananamadım ağzım açık dinlemeye devam ettim.
İkincisinde zor bela bir iki yumurta döllenmiş ama oda tutmamış negatif. kendini kapatmış ne kimsyele konuşmak ne bir doktor kapısı çalmak herşeyi öylece bırakmış. söylediği ibadete başlamış. gece gündüz namaz kılmak ruhunu huzura erdirecek dualar. Derken 5 ay sonra mucize bir şekilde hamile kalmış. şu an 5-6 aylıkmış. bu kadar zor olana bir tüp denemesi ardından daha ne bir ilaç içmek ya da bir bitki hiç bir şey kullanmadan hamle kalmış.
ne kadar mucizevi bir şey yaşamış. imrendim allahım ne olur bunca eziyet sonunda olmayıp böyle bir mucize olacaksa razıyım bunca sıkıntıya dedim.
ve bende bu olumsuzluklara daha fazla dayanamadım. clınartı eledim. bilmiyorum tekrardan Şafak hoca ile yolumuz kesişecek mi ama dna hasar testi ve hsiteroskopi yapmak nedense bana onca tadavilere iğnelere rağmne çok zor geliyor.
O yüzden Karadeniz gideceğim. iki hafta içinde raporumuzla ilgili neticeyi alıızr. nisan adtim ile inşallah başlayacağım.
hamile arkadaşlara sağlıkla hayırlı doğumlar dilerim bizldere duanızı esirgemeyin..
Rabbim devamini da nasip etsin insallah..kalbinin sesini dinlesem,ultrasonda gorsem,cinsiyetini ogrensem vs ... hic bitmeyen bir heyecan galiba bu hamilelik..Allah herkesin gonlunden geceni nasip etsin insallah...dikkat et kendine ve bebegine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?