Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

gözün aydın sevinebilirsin kendine dikkat et şanslısın ilk aşılamada tuttu

gözün aydın sevinebilirsin kendine dikkat et şanslısın ilk aşılamada tuttu

gerçekten tuttumu acaba hala inanamıyorum ki :) hemşire biraz silkeledi kendime getirdi beni yok değer 2 katına cıkarsa gebelik takibi başlatılması gerekiyormuş yoksa olmazmış falan.. bir de ultrasonda görebilsem gerçek olduğuna idrak edebilsem harika olcak.
sizler benden daha blgilisiniz bu konularda tutmamış olma gibi bir durumu var mı?
72.51 çok kötü bir değermi?

Gün aşırı test yaptır ben 5 ile başaldım sonra 33 oldu 196--2100 arttı gitti gayet iyi bir değer artıp aetmadığını kontrol ettir

hayırlı olsun Rabbim devamını da nasip etsin inşallah..benim ilk değerim 146 sonra 346 en son 2147 olmustu hemsirenin dediği gibi en az iki katına cıkması lazım umarım yolunda gider her şey Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin...

bugün yaptırdım 332.8 çıktı 4 katı falan olmuştu umarım bir sorun cıkmaz....hayırlısıyla kalbinin sesini de dinleyebilsem benden mutlusu olmaz heralde...Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Rabbim devamini da nasip etsin insallah..kalbinin sesini dinlesem,ultrasonda gorsem,cinsiyetini ogrensem vs ... hic bitmeyen bir heyecan galiba bu hamilelik..Allah herkesin gonlunden geceni nasip etsin insallah...dikkat et kendine ve bebegine...

Sen ne yapıyoorsunhangi doktora gidiyorsun kaç gunde birve suana kadar test istedi mi

Sen ne yapıyoorsunhangi doktora gidiyorsun kaç gunde birve suana kadar test istedi mi

Suleyman guvene gidiyorum hala her sey yolunda giderse de bir kac ay daha giderim ama sonra gidemem muayenenesi 300 lira cunku.kalp atislarini dinlemek icin gittik martin 7sinde 1 ay sonra kontrole cagirdi tekrardan hemogram ve idrar testi istedi nisanda giderken goturucem sonuclari..
Sen hangi doktora gidiyorsun,memnun musun? Aklimda bulunsun degistirirsem doktorumu.sen yaptirdin mi tahlil falan var mi aşerme falan?

ben karadeniz hastanesinden hasan tahsin beye gidiyorum çok da memnunum yılızlı güvende sevilay karadenzde ilhan bey kaşüstünde ercan bey ismini sık duyduklarım. 15 günde bir gidiyorum. sen de öğretmenmiydin sendika indirimi var haberin olsun her iki hastanedede. idrar ve kan testi yaptırdım hıv aids testi birde başka bişey yok şimdilik

neden 15 günde bir gidiyorsun ki? normali ayda 1 çağırması değil mi? belki ben yanlış biliyorumdur....evet öğretmenim ama sendikalı değilim.bütün sendikalara mı indirim var?
muhtemel doğum tarihleri aynı görünüyor şuan da meleklerin.benim son adet tarihim 21 ocaktı seninde aynı galiba..bakıp araştırıcam nerden araştıracaksam doktorları bulurum inşallah birini. hasan tahsin çok kalabalık oluyormuş randevu da bulmak zormuş doğru mu ipek?

Turk eğitim senin hem yıldızlı güvende hemde karadenizde var yıldızlıda anne baban ve kardeşinde yararlanıyor. Hasan bey 15 günde bir gel dedi bende görmek istiyorum işime geldi hatta haftada bir geleyim dedim de bir anlamı olmaz dedi . Ben süleyman güven dahil tıp fakültesi yıldızlı güven ve özel karadenizdeki tüm doktorları dolaşmış ve muayene olmuş biri olark en çok beğendiğim ve bilgisine güvendiğim kişi hasan bey çok kalabalık derken normal oluyor ben iş çıkışı 3.30 da gidiyorumçoğunlukla 10 sonra içerdeyim . Çıkıştada bir sonraki randevumu alıyorum aksilik olmadın diye telefonlada yada internetten kendin de alabilirsin . Örneğin yıldızlı güvende sevilay hanıma gideyim çok metediyorlardı 20 gün sonraya gün verdiler ben doktorun hastası olursam ve acil biley olursa ne olacak dedim 20 gün sonraya randevumu olur yapcak bişe yok diyorlar. Hasan beyde en fazla 4 gün sonraya aldığım oldu. Sevilay hanım test sonuçları için ara desi 4 gündür ulaşamıyorum yok ameliyatta yok çıktı yok izin günü belki sonuca göre ilaç kullanmam lazım ama doktor ortada yok. Bayan doktorlar genelde umursamaz oluyor ve çok canını acıtıyor muayene ederken. Son adet tarihi 8 ocaktı aslında 10 haftalık olmalı ama geç döllenme olmuş zaten yumurtam hep geç çatlardı 9 haftalık . Çok yakın bir arkadaşım yıldızlıda gülseren hanımda doğurdu. 2 çocuğunuda onuda deneyebilirsin. Benim çevremde tercih en çok hasan tahsin ufuk bey sevilay hanım da genelde

Merhaba arkadaslar bende trabzonda tup bebek yaptiracaklardanim uzun zamandir takip ediyorum ben 2 dusuk yaptim ikiside klomenle hamile kalmistim ikinci kurtaj oldum ve 1 sene olmasina ragmen hamile kalamadim simdi nerde tup bebek yaptirsam diye dusunuyorum cok kararsizim

Burada clinartta tıp fak de ve karadenizde yaptıranlar var herkes genelde nereye slıştıysa guvendiyse oradan memnun kalıyor ben karadenizden memnunum senin olmama nedeni ne eğer erkek ksynaklı ise bazı yiyecekler yardımcı oluyor buradada yazmıştık çok sorunu düşünmemeye çalış stres gerçekten 1. Düşman

Cevapladın için teşekkür ederim daha hiçbir yere görüşmeye gitmedim benim eşimde sorun yok bende pco var iki gebeliğimdede klomen kullandığım ikinci ayımda hamile kalmıştım şimdi yumurtam oluyor çatlıyor ama döllenme olmuyor rahim filmi çekildi temiz çıktı doktor stres diyor başka bişey demiyor onuda ben yenemiyorum

Bende senin gibi kararsızdım. Bir sene önce Fakültede gelişmeyen embriyo ile transferi iptal olmuş biri olarak haliyle tercih yapmak zorunda kaldım önce clınartı düşündüm ama ordan gelen bazı olumsuz sonuçlar beni engelledi diyebilirm. artı. bir ay sonraya sperm testi için gün veriyor ve ben hiç trnsfer yaşamamış ve bir kere tüp denediğim halde hemen histeroskopi yapılmamı istediler. belki doğru olan herşeyin önlemi ile başlıyorlar ama ben bu dayatmalara gelemedim açıkcası. daha öncesi Karadeniz hastanesine gittim Hasan Bey e bana vitaminleri verdi gel üç ay sonra başlayalım. Doğru veya yanlış ben bu cevabı bekiyorum. Evlendiğimizden beri yemediğimiz içmediğimiz şey kalmadı. Şimdi clınarta gittim olduda eşimde hasar bulundu illa vitamin vermeyecek mi ben anlamadım ki illa neden test yapıyor ver gerekli ilacı düzelecekse düzelsin, yanlış mı düşünüyorum bilmem ama bana göre böyle.

Geçen hafta rapor almak için fkültede çektiğimi sıkıntılar 12 ye kadar jinekoloji doktorunda sıram ancak geldi o sıra bir hamile arkadaş ile tanıştık. Geçen yıl mart 9 da 2. tüp bebeğinin negatifi ile hayata kapatmış kendini, Nerde mi denemiş clınartta.
Fakülte ona acilen hemen tüp yapman gerek demiş kızcağız altını neyi varsa bozmuş clınarta kapak atmış. Eşinde problem yokmuş kendinde yumurta rezervi azlığı varmış. birinci deneme benim hüsranımdan döllenme gerçekleşmemiş. eşine proxed vermişler. döllenme gerçekleşmemesne sebep de eşinin içtiği proxedin spermlerini daha güçlü yapmasından yumurtayı parçalamış döllenme aşamasında. iananamadım ağzım açık dinlemeye devam ettim.
İkincisinde zor bela bir iki yumurta döllenmiş ama oda tutmamış negatif. kendini kapatmış ne kimsyele konuşmak ne bir doktor kapısı çalmak herşeyi öylece bırakmış. söylediği ibadete başlamış. gece gündüz namaz kılmak ruhunu huzura erdirecek dualar. Derken 5 ay sonra mucize bir şekilde hamile kalmış. şu an 5-6 aylıkmış. bu kadar zor olana bir tüp denemesi ardından daha ne bir ilaç içmek ya da bir bitki hiç bir şey kullanmadan hamle kalmış.
ne kadar mucizevi bir şey yaşamış. imrendim allahım ne olur bunca eziyet sonunda olmayıp böyle bir mucize olacaksa razıyım bunca sıkıntıya dedim.

ve bende bu olumsuzluklara daha fazla dayanamadım. clınartı eledim. bilmiyorum tekrardan Şafak hoca ile yolumuz kesişecek mi ama dna hasar testi ve hsiteroskopi yapmak nedense bana onca tadavilere iğnelere rağmne çok zor geliyor.
O yüzden Karadeniz gideceğim. iki hafta içinde raporumuzla ilgili neticeyi alıızr. nisan adtim ile inşallah başlayacağım.
hamile arkadaşlara sağlıkla hayırlı doğumlar dilerim bizldere duanızı esirgemeyin..

Gerçekten yaşananlar çok zor , alternatif fazla yok elimizdeki imkanları değerlendireceğiz yapabileceğimiz başka bişey yok.İnşallah Allah isteyen herkezin bir gün çocuğu olmasını nasip edecek sadece bizim sınavımız bu ve çekmek zorundayız .Senin anlattığın mucizeler okadar çokki doktorda bana kafana takma diyor hep rahat olmamı istiyor rahatım desemde kafamda o fikir gitmiyor . Aslında clinartı düşünüyordum ama dediklerinden sonra istanbula gitsem dahamı iyi diye düşünmeye başladım orda Gebze'de anadolu sağlık merkezinde bir doktor var çok iyiymiş. evimde olmak daha iyi olur diye aslında burayı düşünüyordum daha aşılama falanda yapılmadı direk tüp bebek olsun istiyorum daha fazla beklemk istemiyorum

Rabbim devamini da nasip etsin insallah..kalbinin sesini dinlesem,ultrasonda gorsem,cinsiyetini ogrensem vs ... hic bitmeyen bir heyecan galiba bu hamilelik..Allah herkesin gonlunden geceni nasip etsin insallah...dikkat et kendine ve bebegine...

Merhabaa, hafta sonumu hastanede geçirdim kanamam ve sancım oldu dış gebeliktn şüphelendiler ama çok şülür korktukları olmadı.. Ctesi tahlil yapıldı 2790 civarıydı Bugün tekrar tahlil yaptırdım 5196 cıktı sonuc.. Kesede küçük görünüyomuş. Çok anormal bi fark mı var anlayamadım. Kafam karıstı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…