Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

tüp bebek yapacak arkadaşlara yönlendirme yapmak istemiyorum ama ben hasan beyden gerçekten çok memnunum. ilk dış gebelik geçirdim ameliyatımı hasan ve ufuk bey yaptı kapalı ameliyat oldu. hastaneden ve hemşirelerden de çok memnunum ameliyattan 4 saat sonra 2 hemşire geldi temizleme vakti diye vücuduma steril olsun diye sürülen ilaçları iğrenmeden kendi çocuklarını siler gibi sildiler tüm vucudumu. ameliyattan önce hasan bey tüm sorularıma detay detay açıklama yaptı hatta odasından çıkıp girdim sordum çıktım girdim sordum tam 4 kere bir sum var diye geri döndüm her seferinde aynı sakinlik ve içtenlikle cevap verdi. 2 tüp bebek denemem oldu yine hasan beyde hemşireler embriyolog hergün aradı haber verdiler. bizim sorunumuz sperm hareketsizliği idi. bunun için vitamin veriyorlar başka bir tedavisi yok siz solgarın ürünlerini eczaneden alıp kullanabilirsiniz. eşim doktora çalışması yapıyordu tezini teslim ettiği ay doğal yoldan hamile kaldım ve bizim için büyük mucize işte o an stresin gerçekten düşman olduğnu anladım. tabi önce Allah ben de çok dua ettim. sperm testi 4 günlü cinsel perhizden sonra 60 tl ye randevu alıp yaptırabilirsiniz karadenizde saat 9 da genelde çağırıyorlar 1 ay beklemnize gerek yok. ki hemen neden istedi diyen arkadaş için söyleyeyeim bence sperm testi gerçekten çok önemli eşimde birşey yok zannedersin ama değeri 0 çıkabilir bunlar zamanla çeşitli faktörlerle değişen şeyle biz 3 yıl önce yaptırdık gayet iyi idi değeri tüp bebek denerken yaptırdın 0 çıktı farklı yerlerde 3 kere yaptırdık acaba kandırıyorlar mı diye hepsi 0 çıktı. sonra 1 tanesi hareketlendi ki ben hamile kaldım.

hitereskopi ve genetik testler tekrarlayan düşüklerde ve tutmayan tüp bebeklerde yapılıyor. sen ısrarla ne gerek var diyorsun ama ya rahminde yapışıklık varsa kubbeleşme varsa perde varssa o zaman tüp de normalde tutumuyor . dua et ki doktor 2 tüp parası almadan hemen yapalım demiş 5 dklık bir işlem zaten bayıltıyorlar bence yaptır ben 2. denemem de yaptırmıştım tabi doktor dedi bakalım bişe var mı diye eğer varsa ultrasnda gözükmüyor. doktorların söylediğine hemen hayır demeyin araştırın önce ne kadar erken tedbir alırsanız o kadar iyi. tabi karadenizden memnun olmayan da var illa clinart diyende herkes içine sinen nereyse orda yaptırsın. sormak istediğiniz başka bişey varsa yine konuşalım.

Eger gec dolenme olduysa belki ondandir kucuk gorunmesi suan kac haftalik ? Her sey Allah'tan eger nasip ettiyse ne kanama ne baska bir sey engel olmuyor..sen icini ferah tut Rabbim neylerse guzel eyler insallah yolunda gider her sey

Bakalim arastiriyorum simdi kadin doguma gidenlere soruyorum oyle veya boyle bulucam bir doktor.kendi doktorumdan memnunum ama iste para olayi sorun.normal giden bir gebelikte ultrason muayenesinden baska bisey yapmiyor onun icin o kadar cok para vermek istemiyorum.
Hamilelik nasil gidiyor var mi mide bulantin,asermen falan?

Merhaba saffari; benim 2 denemem oldu ilkinde olmadi ikinciyi dondurulmus embriyolarimla yapti doktorum suan Allah'ima binlerce kez sukurler olsun 9haftalik hamileyim (maasallah)

Benim hem cikolata kistim hemde yumurta rezervi sıkıntım vardi fakultenin doktorlarindan suleyman guven'e gittim ben.muayenehanesine gittim ama islemler fakultenin tup bebek servisinde yapildi.ben birkac kisinin tavsiyesi uzerine gittim ve ben memnun kaldim ama bu forumda ondan cok sikayet eden de var. Onemli olan sanirim sana nasil yaklastigi ilk basta doktor sana olumlu izlenim veriyorsa sen o doktordan memnun kaliyorsun zaten yani sadece senin dusuncen onemli.

clinarta,karadenize giden arkadaslarimda oldu orda ki doktorlardan memnun olanda var olmayanda...mesela ben ufuk beye gittim karadeniz de herkes cok memnundu ondan ama ben konusmalarindan tavirlarindan rahatsiz oldum bir daha da gitmedim.

Rabbim hayirli kapilar acsin insallah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..bizim gibi mucizesi gerceklesenlere de hayirlisiyla mucizelerine kavusmayi nasip etsin AMINNNN....

Bence de çok para yaa. hem kredi kartı da geçmiyor. uyku en büyük şikayetin sürekli uyuyorum 1 kilo aldım sen?

doktorla anlaşmak önemli süleyman beyden şikayet eden var ama ben iyi anlaşmıştım mesela. hepsiyle görüşün içinize sineni seçin

Eger gec dolenme olduysa belki ondandir kucuk gorunmesi suan kac haftalik ? Her sey Allah'tan eger nasip ettiyse ne kanama ne baska bir sey engel olmuyor..sen icini ferah tut Rabbim neylerse guzel eyler insallah yolunda gider her sey

5 haftalıkmış hsstane raporunda öyle yazıyor. En son önceki gün tahlil değerim 5196 idi. Herseyin hsyırlısı olsun aynen öyle her sey allahımdan. Ama insan panik olmadN edemiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence de çok para yaa. hem kredi kartı da geçmiyor. uyku en büyük şikayetin sürekli uyuyorum 1 kilo aldım sen?

Ben cok halsizim,surekli uykum var ve sabahlari bulantim oluyo biraz biraz.cok sukur halime gene de ne kadar sıkıntı ceken var.bende aldim 1 kilo (

Ben cok halsizim,surekli uykum var ve sabahlari bulantim oluyo biraz biraz.cok sukur halime gene de ne kadar sıkıntı ceken var.bende aldim 1 kilo (

Kaç haftalık oldu senin ki? Bende hiç öulr bişiler olmuyo ya bazen mideme ince bi bulantı vuruyo okadarxık

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizede dua edin sizin duanız kabul olur . Ben hepsine gidecem çalışıyorum işlerim yogun fırsat bulamadım hiç adet olayım testlerimi alıp gezecem hayırlısı bakalım herkezin Allah gönlüne göre versin

Kaç haftalık oldu senin ki? Bende hiç öulr bişiler olmuyo ya bazen mideme ince bi bulantı vuruyo okadarxık

herkeste farklı belirti oluyor illa bulantı olacak diye birşey yok mesela ben akşam saat 8 dedimi yataktayım o kadar ki çokuyuyorum ve çok susuyorum hep buzlu buzlu sular içsem serin meyveler yesem istiyrum benim de geç döllenme oldu normal bunlar panik yapma

9+1 gunluk benim ki.herkeste olmak zorunda degilmis zaten olmamasi da cok iyi.ama insan tedirgin oluyo belirti olmayinca acaba yolunda gitmeyen bisey mi var diye...Rabbim'e binlerce kere sukurler olsun hastaneden cikamayanlar gordum ben onun icin yolunda gidiyorsa asermelerinin olmasi iyi.zaten 5 haftalik cok erken daha 6 ya da 7 de baslar diye okumustum ben sen telaslanma bol bol dua et...

yaradan ol diyecek ve olacak şaşıracaksın yani böyle mi oluyor şimdi hamilemiyim diyeceksin yok canım şaka herhalde diyeceksin sürekli ultrasona girip görmek isteyeceksin sadece sabır sınavını vermen gerekiyor inşallah en kısa zamanda kucağın dolar

Amin cok sagol dualarimda zaten benim gibi zorluk cekenler.insallah yolunda gider her sey en yakin zamanda iyi haberler verirsin bize..Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun insalah

Âmin canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar uzun zaman üzerine girdim kadınlar kulübü tüp bebek sayfasına clinarta tedavi gördüm bekleme aşamasındayım zor geçiyor günler sabırsızlanıyorum İnternet'e pek takılmak istemiyorum radyasyondan uzak kalmak iyidir👍 clinarta ilk kez gittim ve memnun kaldım öncesinde ktü de 2aşılama yaptırdım ama isteyerek gitmemiştim zaten tutunacaklarında da umudum yoktu güzel ilgileniyorlar ama asistanlara iyi kobay oluyoruz aşılama yapılacak bana hemşireler ben yapayım yarışına girmişler tabi ben müsaade etmedim hangi hoca varsa o geldi aman düzen yok yani kime denk gelirsen 😒 çok şükür mevlam bize nasip etti şafak beyler ve ekibiyle tanıştık bakalım sonuçum ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun dua ile ....sabırla tevekküldeyim 🙏🙏🙏

histeroskopi tedavi öncesi yapılması gereken uygulamalardan biri..rahim filmi genetik tahliller bunun gibi rahimde herhangi bir anormallik var mı diye bakılıyo hafif anesteziyle kamera yardımıyla rahime giriliyo ve yapışıklı veya herhangi bir durum varmı diye bakılıyo zor ve ağrılı bir işlem değil..tedaviye başlamadan önce doktorlar çoğunlukla bu işlemlerin yapılmasını istiyor.bende fakültede yaptırmıştım bikaç saatlik bişey ....

Merhaba merak ettim inşallah hayırlı haberler almışsındır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…