Merhabaa, hafta sonumu hastanede geçirdim kanamam ve sancım oldu dış gebeliktn şüphelendiler ama çok şülür korktukları olmadı.. Ctesi tahlil yapıldı 2790 civarıydı Bugün tekrar tahlil yaptırdım 5196 cıktı sonuc.. Kesede küçük görünüyomuş. Çok anormal bi fark mı var anlayamadım. Kafam karıstı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Turk eğitim senin hem yıldızlı güvende hemde karadenizde var yıldızlıda anne baban ve kardeşinde yararlanıyor. Hasan bey 15 günde bir gel dedi bende görmek istiyorum işime geldi hatta haftada bir geleyim dedim de bir anlamı olmaz dedi . Ben süleyman güven dahil tıp fakültesi yıldızlı güven ve özel karadenizdeki tüm doktorları dolaşmış ve muayene olmuş biri olark en çok beğendiğim ve bilgisine güvendiğim kişi hasan bey çok kalabalık derken normal oluyor ben iş çıkışı 3.30 da gidiyorumçoğunlukla 10 sonra içerdeyim . Çıkıştada bir sonraki randevumu alıyorum aksilik olmadın diye telefonlada yada internetten kendin de alabilirsin . Örneğin yıldızlı güvende sevilay hanıma gideyim çok metediyorlardı 20 gün sonraya gün verdiler ben doktorun hastası olursam ve acil biley olursa ne olacak dedim 20 gün sonraya randevumu olur yapcak bişe yok diyorlar. Hasan beyde en fazla 4 gün sonraya aldığım oldu. Sevilay hanım test sonuçları için ara desi 4 gündür ulaşamıyorum yok ameliyatta yok çıktı yok izin günü belki sonuca göre ilaç kullanmam lazım ama doktor ortada yok. Bayan doktorlar genelde umursamaz oluyor ve çok canını acıtıyor muayene ederken. Son adet tarihi 8 ocaktı aslında 10 haftalık olmalı ama geç döllenme olmuş zaten yumurtam hep geç çatlardı 9 haftalık . Çok yakın bir arkadaşım yıldızlıda gülseren hanımda doğurdu. 2 çocuğunuda onuda deneyebilirsin. Benim çevremde tercih en çok hasan tahsin ufuk bey sevilay hanım da genelde
Merhaba arkadaslar bende trabzonda tup bebek yaptiracaklardanim uzun zamandir takip ediyorum ben 2 dusuk yaptim ikiside klomenle hamile kalmistim ikinci kurtaj oldum ve 1 sene olmasina ragmen hamile kalamadim simdi nerde tup bebek yaptirsam diye dusunuyorum cok kararsizim
Bakalim arastiriyorum simdi kadin doguma gidenlere soruyorum oyle veya boyle bulucam bir doktor.kendi doktorumdan memnunum ama iste para olayi sorun.normal giden bir gebelikte ultrason muayenesinden baska bisey yapmiyor onun icin o kadar cok para vermek istemiyorum.
Hamilelik nasil gidiyor var mi mide bulantin,asermen falan?
Merhaba saffari; benim 2 denemem oldu ilkinde olmadi ikinciyi dondurulmus embriyolarimla yapti doktorum suan Allah'ima binlerce kez sukurler olsun 9haftalik hamileyim (maasallah)
Benim hem cikolata kistim hemde yumurta rezervi sıkıntım vardi fakultenin doktorlarindan suleyman guven'e gittim ben.muayenehanesine gittim ama islemler fakultenin tup bebek servisinde yapildi.ben birkac kisinin tavsiyesi uzerine gittim ve ben memnun kaldim ama bu forumda ondan cok sikayet eden de var. Onemli olan sanirim sana nasil yaklastigi ilk basta doktor sana olumlu izlenim veriyorsa sen o doktordan memnun kaliyorsun zaten yani sadece senin dusuncen onemli.
clinarta,karadenize giden arkadaslarimda oldu orda ki doktorlardan memnun olanda var olmayanda...mesela ben ufuk beye gittim karadeniz de herkes cok memnundu ondan ama ben konusmalarindan tavirlarindan rahatsiz oldum bir daha da gitmedim.
Rabbim hayirli kapilar acsin insallah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..bizim gibi mucizesi gerceklesenlere de hayirlisiyla mucizelerine kavusmayi nasip etsin AMINNNN....
Eger gec dolenme olduysa belki ondandir kucuk gorunmesi suan kac haftalik ? Her sey Allah'tan eger nasip ettiyse ne kanama ne baska bir sey engel olmuyor..sen icini ferah tut Rabbim neylerse guzel eyler insallah yolunda gider her sey
Bence de çok para yaa. hem kredi kartı da geçmiyor. uyku en büyük şikayetin sürekli uyuyorum 1 kilo aldım sen?
Ben cok halsizim,surekli uykum var ve sabahlari bulantim oluyo biraz biraz.cok sukur halime gene de ne kadar sıkıntı ceken var.bende aldim 1 kilo(
Merhaba saffari; benim 2 denemem oldu ilkinde olmadi ikinciyi dondurulmus embriyolarimla yapti doktorum suan Allah'ima binlerce kez sukurler olsun 9haftalik hamileyim (maasallah)
Benim hem cikolata kistim hemde yumurta rezervi sıkıntım vardi fakultenin doktorlarindan suleyman guven'e gittim ben.muayenehanesine gittim ama islemler fakultenin tup bebek servisinde yapildi.ben birkac kisinin tavsiyesi uzerine gittim ve ben memnun kaldim ama bu forumda ondan cok sikayet eden de var. Onemli olan sanirim sana nasil yaklastigi ilk basta doktor sana olumlu izlenim veriyorsa sen o doktordan memnun kaliyorsun zaten yani sadece senin dusuncen onemli.
clinarta,karadenize giden arkadaslarimda oldu orda ki doktorlardan memnun olanda var olmayanda...mesela ben ufuk beye gittim karadeniz de herkes cok memnundu ondan ama ben konusmalarindan tavirlarindan rahatsiz oldum bir daha da gitmedim.
Rabbim hayirli kapilar acsin insallah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..bizim gibi mucizesi gerceklesenlere de hayirlisiyla mucizelerine kavusmayi nasip etsin AMINNNN....
Kaç haftalık oldu senin ki? Bende hiç öulr bişiler olmuyo ya bazen mideme ince bi bulantı vuruyo okadarxık
Kaç haftalık oldu senin ki? Bende hiç öulr bişiler olmuyo ya bazen mideme ince bi bulantı vuruyo okadarxık
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizede dua edin sizin duanız kabul olur . Ben hepsine gidecem çalışıyorum işlerim yogun fırsat bulamadım hiç adet olayım testlerimi alıp gezecem hayırlısı bakalım herkezin Allah gönlüne göre versin
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizede dua edin sizin duanız kabul olur . Ben hepsine gidecem çalışıyorum işlerim yogun fırsat bulamadım hiç adet olayım testlerimi alıp gezecem hayırlısı bakalım herkezin Allah gönlüne göre versin
yaradan ol diyecek ve olacak şaşıracaksın yani böyle mi oluyor şimdi hamilemiyim diyeceksin yok canım şaka herhalde diyeceksin sürekli ultrasona girip görmek isteyeceksin sadece sabır sınavını vermen gerekiyor inşallah en kısa zamanda kucağın dolar
Âmin canım çok sağol :)Amin cok sagol dualarimda zaten benim gibi zorluk cekenler.insallah yolunda gider her sey en yakin zamanda iyi haberler verirsin bize..Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun insalah
Clinarta gittim perşembe bir önceki baaşarısız embriyo oluşmayan durumdan konuştuk Şafak bey le, mart sonu alacağım rapor ile hemen başlamak istiyordum ama eşimin dna hasarı için sperm testi yapmamıız istedi gerçi oraya gelen herkesten istiyor zannedersem ama işin garibi bize ancak 1 ay sonra için yapılabilir dediler, çünkü bir ilaç mı yomuş bişey yokmuş. 1 ay sonra oluyor mart 15. ancak o zaman ilaç verirmiş. e ozaman verecekse ben bi 3 ay ilaç kullanıp bir 3 ay daha mı bekliycem. zaten 3 yılı dodurana kadar canımız çıktı. ne yapacağımı şaşırdım. hsiteroskopi yapmamız istiyor. bunu zorunlu tutuyor.
bir kez denediğim için mi yoksa herkesten mi istiyor anlamadım. bir sürü test tamam onları zaten yapacağım sonuçta rapor için gerekli olacak ama bu histeroskopi canımı sıktı nasıl oluyor niye oluyor bu histeroskopi bilgisi olan var mı?
Merhaba arkadaşlar uzun zaman üzerine girdim kadınlar kulübü tüp bebek sayfasına clinarta tedavi gördüm bekleme aşamasındayım zor geçiyor günler sabırsızlanıyorum İnternet'e pek takılmak istemiyorum radyasyondan uzak kalmak iyidir👍 clinarta ilk kez gittim ve memnun kaldım öncesinde ktü de 2aşılama yaptırdım ama isteyerek gitmemiştim zaten tutunacaklarında da umudum yoktu güzel ilgileniyorlar ama asistanlara iyi kobay oluyoruz aşılama yapılacak bana hemşireler ben yapayım yarışına girmişler tabi ben müsaade etmedim hangi hoca varsa o geldi aman düzen yok yani kime denk gelirsen 😒 çok şükür mevlam bize nasip etti şafak beyler ve ekibiyle tanıştık bakalım sonuçum ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun dua ile ....sabırla tevekküldeyim 🙏🙏🙏
Merhaba merak ettim inşallah hayırlı haberler almışsındır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?