Mrh. Canım çok şükür güzel haberi aldık kese ve kalp atışı nı bekliyoruz ...
Allah de ötesini bırak...
Ayy çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ilk tüp bebek denemenmiydi bende gidecem bu ay sonuna kısmet olursa Karadeniz'e Ufuk beye bakalım ne yapacaklar belki aşılama ile başlarlar bizede dua edin tekrar gözün Aydın
Teşekkürler canım benim bundan önce 2 aşılamam var 6 yıllık evliyim sen nerelisin kaç yıĺık evlisin..şafak beyde aşılamaylada hamile kalan var gebelik aşısı yapıyor çok etkili bir aşı...evet ufuk bey için iyi söyleniyor ama clinart şafak bey ve ekibi çok güzel bir ekip tavsiye edebilirim ufuk beyi iyi diyorlar...rabbim hayırlısıyla sizlerede nasip eder inş.
Sağol canım inşallah bizede nasip eder.Ben 8 yıllık evliyim 22 yaşında evlendim hemen bebek istememiştim 4 yıl içerisinde iki kere hamile kaldım ama düşük oldu maçkada oturuyorum çalıştığım içinde izin alıp gelmem zor oluyor bakalım gelip görüşecem en kısa zamanda .
. Canım clinarta gitsem görüşmek için ücret verecekmiyim önce clinarta sonra Karadeniz hastanesine görüşmeye gidip sonra karar vermek istiyorum aklımda kalmasın diyeInş. Canım canını sıkma Allahın izniyle zamanı gelince oluyor ... Bu günlerin tadını çıkar ben hep öyle yaptım tabi içimin bir yanı hep bebek çocuk özlemiyle yandı ama sabret tim çokta kür sonunda Mevlam güldürdü yüzümüzü...inş.sonuna kadar güzel gider hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder...🙏🙏🙏
. Canım clinarta gitsem görüşmek için ücret verecekmiyim önce clinarta sonra Karadeniz hastanesine görüşmeye gidip sonra karar vermek istiyorum aklımda kalmasın diye
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah canım sağol düşüncelerini paylaştığın için ben zaten kesinlikle fakülteye gitmem özel Karadeniz hastanesi Ufuk veya hasan bey ikisinden birimlerde görüşecem clinartada gidecem sonra keşke demek istemiyorum neresi içine sinerse karar verecem inşallah hemen tedaviye başlarlar artık bir ay bile öteye gitmesini istemiyorum. :-(Ilk görüşmeden almıyorlar söylersin şafak beyle görüşeceğim diye zaten sana dosya açıyor bilgilerini falan alıyor benim fikrim clinart tan yana maddi açıdan biraz tuzlu ama fakültede aynı maddi açıdan sadece hastane ücreti biraz daha azdır.. clinart ta gebelik aşısı yapıyorlar hamilelikte bence çok etkili ve işlemlere gitmeden eşin annen odada yanında oluyor bunlarda önemli ve hep aynı hocam oluyor.. fakültede kim denk gelirse işlemler için akrabalar kapıda bekliyor ve uğraştırıcı fakülte ben 2 âşılamaa yaptırdım ama iyi güzel ama biz hastalar biraz özel ilgi istiyoruz orada muayeneye bile bir kaç kişi birden alıyorlar ve hocaya soru soramıyorsun! Ben Cavit hocaya sordum terslik beni burası soru sorma yeri değil moralim öle bozuldu kibunlar benim düşüncem kişiden kişiye değişir etkilemek istemem seni ama clınarttanda vazgeçme derim ben çok memnun kaldım 👍👍 şafak hoca işlemleri bile hep Besmele yle yapıyor maneviyatı beni etkiledi doğrusu iyi ki gitmişim ve şuan 6 haftalık hamileyim rabbim inş. Uzun ömür verir kucağımıza almak nasip olur 🙏🙏🙏
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah canım sağol düşüncelerini paylaştığın için ben zaten kesinlikle fakülteye gitmem özel Karadeniz hastanesi Ufuk veya hasan bey ikisinden birimlerde görüşecem clinartada gidecem sonra keşke demek istemiyorum neresi içine sinerse karar verecem inşallah hemen tedaviye başlarlar artık bir ay bile öteye gitmesini istemiyorum. :-(
Merhaba canım clnartta toplam nekadar masrafın oldu bende ilk defa yaptıracam şafak bey çok ilgilimi gercekten ben 3yıllık evliyim ve birtane ilgili doktor bulamadım şuanda yeni birt tedaviye başlayacam cevapını bekliyorumMerhaba arkadaşlar uzun zaman üzerine girdim kadınlar kulübü tüp bebek sayfasına clinarta tedavi gördüm bekleme aşamasındayım zor geçiyor günler sabırsızlanıyorum İnternet'e pek takılmak istemiyorum radyasyondan uzak kalmak iyidir👍 clinarta ilk kez gittim ve memnun kaldım öncesinde ktü de 2aşılama yaptırdım ama isteyerek gitmemiştim zaten tutunacaklarında da umudum yoktu güzel ilgileniyorlar ama asistanlara iyi kobay oluyoruz aşılama yapılacak bana hemşireler ben yapayım yarışına girmişler tabi ben müsaade etmedim hangi hoca varsa o geldi aman düzen yok yani kime denk gelirsen 😒 çok şükür mevlam bize nasip etti şafak beyler ve ekibiyle tanıştık bakalım sonuçum ne olacak hakkımızda hayırlısı olsun dua ile ....sabırla tevekküldeyim 🙏🙏🙏
Merhaba canım clnartta toplam nekadar masrafın oldu bende ilk defa yaptıracam şafak bey çok ilgilimi gercekten ben 3yıllık evliyim ve birtane ilgili doktor bulamadım şuanda yeni birt tedaviye başlayacam cevapını bekliyorum
Mrh. Canım şafak bey ilgili v3 çok kibar sorulan soruları yanıtlıyor ve sadece şafak bey değil hemşireler kısaca ekip olarak çok iyiler kafana takılan her soruda hemşireyi arayıp sorabiliyon...buarada benim tedavi olumlu sonuçlandı tek yumurta ikizimiz olacak Allahın izniyle🙏🙏 şafak hoca inançlı her işleme Besmele ile başlıyor çok şükür🙏🙏 3.ayımdayım ben trabzonda değilim ama kontrolerime hem şafak hocaya hem başka doktora gidiyorumbuarada zaten yeni hastaneye taşındılar bayramdan sonra yeni hastaneye muayeneye gideceğim inş. Trabzona yakın olupta başka şehirlere tedaviye gitmeye gerek yok ben çok memnunum clınarttan çokn şükür inş. Hayırlısıyla sizinde olur canım 🙏🙏 nerde oturuyorsun?
Merhaba canım öncelikle sorumu cevapladığın için sagol rabbim kucağında sevdirmeyi de nasip etsin inşallah.ben Gümüşhane de oturuyorum trabzon bize yakın ben ilk aşılamamı izmit medikal parkta olmuştum tutmadı ama doktorum cok ilgisizdi sancılanmıştım aradım telefonu ma cevap vermedi hastanede bi soru soracak olsan kısa cevaplar hemşireleri desen ukala mı ukala anlayacağın 3senedir bir tane güveneceğim doktor bulamadım sen öyle diyince şimdi şafak beye gitmeyi istiyorum peki ne kadar masrafın oluyo muayene ücreti nekadar
Bu tüp bebek için olanı dimi aşılama için bir bilgin varmıIlk muayenede 100 tl alıyor tedavi 3500+gebelik aşısı 300 =3900 ödedik tedaviye başlarken bide eczaneden ilaçlarının fiyatı var bana 11. Haftamda rahim dikişi atıldı onada 500 tl verdi birde bundan sonraki randevu lar ücretli olacak sanırım...
iyiyim ben çok şükür kızım da iyi teyzesi çok şükür 34 haftalık oldu artık sabırsızlıkla bekliyoruz...Çok şükür Rabbim kucağınıza da almayı nasip eder inşallah dikkat et kendine de meleklerine de...gmlsctnf nasılsın canım ? Bebeğin nasıl? İyi haberlerim var ikiz bebek bekliyorum :)) Keselerini iki gün önce gördüm çok mutluyum inşallah kalp atışlarını da duyarım meleklerimin...
Az kalmış :) Maaşaallah bebeğine Allah bir avazda kurtarsın...İnşallah Allah bebeklerimizi kucağımıza da almayı nasip eder sen de kendine çok dikkat et çok öpüyorumiyiyim ben çok şükür kızım da iyi teyzesi çok şükür 34 haftalık oldu artık sabırsızlıkla bekliyoruz...Çok şükür Rabbim kucağınıza da almayı nasip eder inşallah dikkat et kendine de meleklerine de...
Amin canim Rabbim tum dogum yapacaklara yardim etsin icinde de bana..kuzularin ne kadar oldu belli mi cinsiyetleri?Az kalmış :) Maaşaallah bebeğine Allah bir avazda kurtarsın...İnşallah Allah bebeklerimizi kucağımıza da almayı nasip eder sen de kendine çok dikkat et çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?