Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Aklımda İstanbul var ama durum neyi gösterir bilemiyorum. Birde bir arkadaşım clinartta 2. yi deniyor (ilki tuttu ama sonra düştü şimdi yeniden deniyor inşallah olur) yeni hastane kuruyorlar akçaabatta duymuşsundur belki, cihazları yeni ve teknolojiye uygunsa belki orada da yatırabilrim.Ama karadeniz hastanesini düşünmüyorum

Canım ben ağustos ayında Clinart a gittim ön görüşme yapmak için o zaman tadilat aşamasındaydi ne olacağı belli değildi eylülde tüp bebek yaptık ya tadilat olunca mecbur karadeniz e gittim. taşınacaklardi ne zaman yeni yere geçecekler bilgin var mı canım ?

kizlar ben gittigim doktordan cok memnunum.ben trabzonda 2 yil oyalandim burda aslaa gitmem artik doktora.polikistik olanlarda doz cok onemli dedi doktor .burdaki doktorun yuzunden yumurta olusmadi bi kere bile asilama deneyemedim.ama her iste bi hayir vardir doktorumu cok sevdim ve ilk defa cok umutluyum olacagina inandim Allahin izniyle

kızlar en son 4 ay önce yazılmış ama dedim belki ben yazınca yazmaya devam ederiz:) bende adet olmayı bekliyorum bu ay başlıcaz bugün fakülteden raporumun çıktığını öğrendim haftafa başlıcaz hayırlısıyla .benim yumurta sayım az eşimde de sprem harekliliği ve morjoloji sorunu var.süleyman güvene gidiyorum alllhım inşallah napis eder olur.dua edin bana :))

Merhaba ben de süleyman güvene gdiyorum fakültede tüp bebek önerdi drum. Henüz daha başlamadık. Süleyman bey hakknda iyi şeyler yazmamışlar ama farabiyi de önermemiş arkadaşlar tereddüt ettim şimdi bende. Bişey sormak istyrum rapor dedğniz nedir? Konuya yeni dahil oldumda ben

bende Süleyman hoca ile bugün başladım fakülte evet biraz zor çok bekliyorsunuz doktorla çok görüşemiyorsunuz sırf Süleyman hoca orda diye ben oraya gidiyorum .hatta bir ara hastaneden çıkmayı bile düşündüm :)Rapor çıkartınca toplam maliyetin yarı yarıya düşüyor.tabi onun içinde hastanede baya uğraşıyosun .

Teşekkürler cevabın için tugenyu bizdende süleyman bey baya bi belge istedi heralde raporu çıkartma aşamasındayız ama ben şehir dışındayım ve çalışıyorum o yüzden yaza bıraktım hayırlısı diyorum ..

Merhaba arkadaşlar. Ben 2010 yılında Hasan Tahsin Beye aşılama yaptırtmıştım ilk aşılamam tuttu ve şimdi 3 yaşında bir kızım var çok şükür. Ancak 2014 eylül ve ekim aylarında yaptırdığım aşılamalar tutmadı gene aynı doktor olmasına rağmen. Bu ay tekrar aşılama yaptırdım bugün 8. Günüm bu da tutmazsa tüpe geçeceğiz dedi doktorum. Fakat gördüğüm kadarıyla Trabzon bu konuda iyi değil.

Allah kızınızı size bağışlasın. İnşallah tekrar çocuk sahibi olursunuz.
İşin açıkcası bende güvenimi kaybediyorum, 2 yıl önce fakültede, 1 yıl önce sizin doktorunuz Hasan Tahsin de tüp denemelerim maalesef iki hastanede de döllenme gerçekleşmedi. Şokların en büyüğünü yaşadım. transfer olmadan iptal yaşamak,
bu yıl raporumu çıkarıp clınarta gidecektim ki onlarda yeni yerine taşındığı için henüz rapor konusunda anlaşma sağlayamamışlar. elimde raporla mecburen tekrar karadeniz hastanesine gittim bu kez Ufuk bey le denemek istedim.
Ufuk bey daha 3 gün önce kan testinde progesteron değerinin yüksek çıkmasından tedaviyi önümüzde ki aya erteledi. Zaten ayaklrım geri geri gitmiştim oraya da, Çünkü değişen hiç bir teknik yok. IMSI yok, normal döllenme gerçekleştiriyor. Sırf raporum boşa gitmesin diye tekrar orda denemek istedim.
Şimdi 1 ay daha bekliyorum. Bu arada galiba endrometiste mi ne yanlış söyleyebilirim bir sorun gördü. 21. günden itibaren kalçaya yapışan bantlardan yazdı. bunlar ve d vitamini serumu. geçen yıl benle alakalı bir sorun yoktu yumurtalarda ama bu yıl bayağı bir azalma olmuş. Kafam allak bullak sinirlerim had safhada.
Önümüzde ki ay da olmazsa 4-5 nerde deneyeceğim. Clınart mı yoksa İstanbul mu. İstanbul da çok zor geliyor. Öncesinde yine bir sürü tahlil istiyorlar, öyle sıkıldım ki artık. İş yoğunluğu izin sorunu herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var.
Ne uzun yazdım. Öyle doluyum ki ne yapacağını bilememek çok zor.

Allah kolaylik versin canım. Insaallah tez zamanda kavuşursun yavruna. Aslında en iyisi istanbul ankara gibi yerlerde yaptirabilmek ama çalışan insanlar için çok zor. Tüp bebekle ilgili henüz çok bilgim yok inşaallah öğrenmeme de gerek kalmaz. ama anlaşılan o ki tüp bebek taptıracaksam da gene Hasan Tahsin Beye yaptıracağım.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır kimse yazmamis ama belki bu vesileyle tekrar hareketlenme olur burda trabzon da tüp bebek olarak fakülteyı tavsiye eder misiniz

Selam inş girip bakan olur 2.5 senelik çocuk isteğimiz doğal yoldan 3 düşüğüm var. Bende pco eşimde varikosel vardı. Eşim ameliyat oldu 5 ay önce. Gebe kalamıyorum artık Trabzona gitmeye karar verdik bir durum değerlendirmesi yol haritası çıkaralım diye.
Nereye gitsem bilemeyenlerdenim. Medicalpark en çok duyduğum hastane Adı oldu. Fakülteye mi gitsem medicalparka mı karar veremiyorum...
Öneride bulunacak arkadaşlar var mı acaba?

Arkadaşlar bende kasımda farabide başladım tedaviye ve hamileyim..salı günü ultrasonum var..bence süleyman güven de çok iyi bi doktor..ben onda yaptırdım tüp bebeği..sıkıntımız esimin sperminin olmayışı..ameliyatla bulundu ve 11yumurtamdan 2si dollendi.birini koydular diger embriyo bozuldu..ama Allahin izniyle hamileyim..Allahım verecekse evlat her yerde olur diye düşünüyorum...

Süleyman beyin muayeneleri ücretli diye duydum doğru mu

Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah!
Süleyman hocaya randevu vermiyorlar canım ya... Bana işleyişin nasıl olduğunu anlatabilir misin? Biz gümüşhaneden gidiş geliş yapacağız kaç kere gitmemiz lazım? Gittiğimizde süleyman hoca ile görüşebilir miyiz yoksa asistan mı ilgileniyor?
Eşimin spermi var. Varikosel vardı ameliyat oldu 5 ay önce. Bu ay gitmeyi düşünüyordum Trabzona ama kar fena bastırdı ve adetim beklediğimden erken geldi. İzin alıp gidemedim ve yollar da korkuttu biraz daha ertelemeyi düşündüm.
Marta kadar inşallah yumurta takibi ile olur olmazsa mart gibi gitmeyi düşünüyorum Trabzona. Süreci detaylı anlatabilirsen çok sevinirim

arkadaşlar bende trabzonda asılama yapmak istiyorum.esımın sperm sayısı az.2 yılıık evliyiz.arastırdıgım kadarıyla clinart karadeniz ve farabide tup merkezi var.nereye gitceğime bi turlu karar veremiyorum aylardır mutsuzumve kafamda surekli hangi doktora gitsem düşüncesi!!!!farabide süleyman bey diyorlar.karadenizde ufuk ve hasan tahsin .clinartta barış vurallı.clinart eskiden iyiymis ama sımdı teknik ekip tam degıl dıye duydum. tedavi oncesi hsg cektirmeslisin dedi gittigim doktor.bi merkezde baslayıp orda devam etmek istiyorum ama cok kararsızım.ltfen yapan yada fıkrı olan arkadslar bu konuda yardımcı olabılırmı sızce hangı doktor veya merekeze gıtsem ıı olur???yardımcı olursanız cok sevinirim

Merhaba kızlar..ben de iki yıllık evliyim.hiç korunmadik ama hamile kalamiyordum..martta eşim test yaptı ve spermi çok com az çıktı ve Dr ancak tüp bebek dedi...açıkçası benim durumum çokta iyi değildi..o yüzden Farabi de yaptırmayı seçtim...ve rapor çıkartmaya başladım..rapor için gereken herşeyi yaptık.hastanenin sağlık kuruluna teslim ettik iki hafta içinde onaylandi.ve 123lira karsiliginda aldım...sonra Dr a 122lira muayene ucreti verdim ve raporumu gösterdim..adetinin 3.günü gel dedi...sonra ilaclarimi yazdılar ve iki günde bir yumurta takibi için hastaneye gittim..normalde raporluysan ilaclar ve hastaneye odenen maksimum para 1500...ama şöyle bisey de var yumurta toplamanın kimin yapmasını istediğini kendin seciyon ve sectigin için arti 1240 veriyorsun.. Bende Secmiştim ama Vazgeçtim..çünkü zaten 2-3 tüp bebek dr u var onlardan biri giriyo mecbur..ve şansına süleyman bey girdi :) ve hamileyim işte :) ilaçlar 600-700 tuttu benim..tabi degisiyo herkeste..ve hastaneye de 410 yatiriyon tüp bebek için..o kadar..ben eşime de ilaç aldığım için benim toplam 1500 oldu

Süleyman beyin eşi de Farabi de o da tüp bebek dr u...seda emine guvendag guven :) ben onu da seçtim bi ara :) xperiaZ tüp bebek te ilaçlarin etkisini gormek için iki günde bir hastaneye gelmek gerekiyor canim..yunurtalarina bakiyorlar buyuyup buyumemis mi diye..keşke burda kalabilsen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…