Aklımda İstanbul var ama durum neyi gösterir bilemiyorum. Birde bir arkadaşım clinartta 2. yi deniyor (ilki tuttu ama sonra düştü şimdi yeniden deniyor inşallah olur) yeni hastane kuruyorlar akçaabatta duymuşsundur belki, cihazları yeni ve teknolojiye uygunsa belki orada da yatırabilrim.Ama karadeniz hastanesini düşünmüyorumYaa demek 18 kere denedi demek yazık yaa sonunda mutlu sona ulaşmış ama ne güzel rabbim inşallah bizleri o kadar uğraştırmaz... Tahsin beyde aynı tatlım ben sorarsam öyle cevap veriyor sadece muayane ettikten sonra durumun hakkında bilgi veriyor ilaç dozunun açıklamasını hemşireler yapıyor açıkça ilgi bakımdan çok iyi hiç beni merakta bırakmadılar kan sonucumu hiç beklemedim telefon ile haber verdiler hemşireler doktorlara göre daha ilgili canım. Ama inan bu her yerde aynı sanırım istanbulda ankara da tüp bebek yaptıran arkadaşlarım da aynı dertten muzdarip... Sen istanbulda tüp yaptırmaya kesin kararlı mısın canım yoksa trabzonda da yaptırma ihtimalin var mı?
iyilik canım doğum yapmışsın maşallah canım senden nbr? Tüp bebek denedim olması elifimcanı naber?
Canım ben ağustos ayında Clinart a gittim ön görüşme yapmak için o zaman tadilat aşamasındaydi ne olacağı belli değildi eylülde tüp bebek yaptık ya tadilat olunca mecbur karadeniz e gittim. taşınacaklardi ne zaman yeni yere geçecekler bilgin var mı canım ?Aklımda İstanbul var ama durum neyi gösterir bilemiyorum. Birde bir arkadaşım clinartta 2. yi deniyor (ilki tuttu ama sonra düştü şimdi yeniden deniyor inşallah olur) yeni hastane kuruyorlar akçaabatta duymuşsundur belki, cihazları yeni ve teknolojiye uygunsa belki orada da yatırabilrim.Ama karadeniz hastanesini düşünmüyorum
kızlar en son 4 ay önce yazılmış ama dedim belki ben yazınca yazmaya devam ederiz:) bende adet olmayı bekliyorum bu ay başlıcaz bugün fakülteden raporumun çıktığını öğrendim haftafa başlıcaz hayırlısıyla .benim yumurta sayım az eşimde de sprem harekliliği ve morjoloji sorunu var.süleyman güvene gidiyorum alllhım inşallah napis eder olur.dua edin bana :))
Teşekkürler cevabın için tugenyu bizdende süleyman bey baya bi belge istedi heralde raporu çıkartma aşamasındayız ama ben şehir dışındayım ve çalışıyorum o yüzden yaza bıraktım hayırlısı diyorum ..bende Süleyman hoca ile bugün başladım fakülte evet biraz zor çok bekliyorsunuz doktorla çok görüşemiyorsunuz sırf Süleyman hoca orda diye ben oraya gidiyorum .hatta bir ara hastaneden çıkmayı bile düşündüm :)Rapor çıkartınca toplam maliyetin yarı yarıya düşüyor.tabi onun içinde hastanede baya uğraşıyosun .
Merhaba arkadaşlar. Ben 2010 yılında Hasan Tahsin Beye aşılama yaptırtmıştım ilk aşılamam tuttu ve şimdi 3 yaşında bir kızım var çok şükür. Ancak 2014 eylül ve ekim aylarında yaptırdığım aşılamalar tutmadı gene aynı doktor olmasına rağmen. Bu ay tekrar aşılama yaptırdım bugün 8. Günüm bu da tutmazsa tüpe geçeceğiz dedi doktorum. Fakat gördüğüm kadarıyla Trabzon bu konuda iyi değil.
Allah kolaylik versin canım. Insaallah tez zamanda kavuşursun yavruna. Aslında en iyisi istanbul ankara gibi yerlerde yaptirabilmek ama çalışan insanlar için çok zor. Tüp bebekle ilgili henüz çok bilgim yok inşaallah öğrenmeme de gerek kalmaz. ama anlaşılan o ki tüp bebek taptıracaksam da gene Hasan Tahsin Beye yaptıracağım.Allah kızınızı size bağışlasın. İnşallah tekrar çocuk sahibi olursunuz.
İşin açıkcası bende güvenimi kaybediyorum, 2 yıl önce fakültede, 1 yıl önce sizin doktorunuz Hasan Tahsin de tüp denemelerim maalesef iki hastanede de döllenme gerçekleşmedi. Şokların en büyüğünü yaşadım. transfer olmadan iptal yaşamak,
bu yıl raporumu çıkarıp clınarta gidecektim ki onlarda yeni yerine taşındığı için henüz rapor konusunda anlaşma sağlayamamışlar. elimde raporla mecburen tekrar karadeniz hastanesine gittim bu kez Ufuk bey le denemek istedim.
Ufuk bey daha 3 gün önce kan testinde progesteron değerinin yüksek çıkmasından tedaviyi önümüzde ki aya erteledi. Zaten ayaklrım geri geri gitmiştim oraya da, Çünkü değişen hiç bir teknik yok. IMSI yok, normal döllenme gerçekleştiriyor. Sırf raporum boşa gitmesin diye tekrar orda denemek istedim.
Şimdi 1 ay daha bekliyorum. Bu arada galiba endrometiste mi ne yanlış söyleyebilirim bir sorun gördü. 21. günden itibaren kalçaya yapışan bantlardan yazdı. bunlar ve d vitamini serumu. geçen yıl benle alakalı bir sorun yoktu yumurtalarda ama bu yıl bayağı bir azalma olmuş. Kafam allak bullak sinirlerim had safhada.
Önümüzde ki ay da olmazsa 4-5 nerde deneyeceğim. Clınart mı yoksa İstanbul mu. İstanbul da çok zor geliyor. Öncesinde yine bir sürü tahlil istiyorlar, öyle sıkıldım ki artık. İş yoğunluğu izin sorunu herşeyi bırakıp kaçıp gidesim var.
Ne uzun yazdım. Öyle doluyum ki ne yapacağını bilememek çok zor.
Süleyman beyin muayeneleri ücretli diye duydum doğru muArkadaşlar bende kasımda farabide başladım tedaviye ve hamileyim..salı günü ultrasonum var..bence süleyman güven de çok iyi bi doktor..ben onda yaptırdım tüp bebeği..sıkıntımız esimin sperminin olmayışı..ameliyatla bulundu ve 11yumurtamdan 2si dollendi.birini koydular diger embriyo bozuldu..ama Allahin izniyle hamileyim..Allahım verecekse evlat her yerde olur diye düşünüyorum...
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah!Arkadaşlar bende kasımda farabide başladım tedaviye ve hamileyim..salı günü ultrasonum var..bence süleyman güven de çok iyi bi doktor..ben onda yaptırdım tüp bebeği..sıkıntımız esimin sperminin olmayışı..ameliyatla bulundu ve 11yumurtamdan 2si dollendi.birini koydular diger embriyo bozuldu..ama Allahin izniyle hamileyim..Allahım verecekse evlat her yerde olur diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?