Evet marta kadar normal yolla denemeye devam edeceğiz bitkisel macunlar kullanıyoruz etki etmez ise tüp son çare olarak yaptiracagizbilmem belki de ilk olduğu içindir mart ayı derken 2016 mart mı sizin
Evet aşılama da yaşadım biraz galiba tüp daha ağır mis aşılamaya göre herkes öyle söylüyor aşılama da kullanılan hormonlar malesef bende kötü bir göbek bıraktı dikkat et hormon ilaçları fena kilo aldiriyoranladım inşallah normal yolla olur hastane işleri çok zormuş
Aslında 30 yaş altı şans daha yüksek ama bu arada bende senle aynı yaştayim benim de eşimde problem var bende de iltihap malesefevet öyleymiş bu akşam korkudan sadece çorba içtimbirde bize yüzde 50 şans verdi doğrusu bana biraz düşük geldi
Arkadaşım niye bozuyorsun moralini böyle kötü şeyler düşünme. Lütfen olumlu olmaya çalış. Bak sonuç değişmeyecek sen üzülsen de sevinsen de.. O yüzden rahat ol ve sana gereken tek bir embriyo bunu düşün.11 yumurtadan sadece 2 tane döllenen kalmış bakalım gelişebilecekler miçok moralim bozuldu nedense hastaneye güvensizliğimden dolayı içimdeki bir ses diyoki hepsini ziyan ettiler bir tane göstermelik koyacaklar ve ne yapalım tutunamadı diyecekler sanki
Moralini bozma kesinlikle çünkü tüp bebekte Moral çok onemli11 yumurtadan sadece 2 tane döllenen kalmış bakalım gelişebilecekler miçok moralim bozuldu nedense hastaneye güvensizliğimden dolayı içimdeki bir ses diyoki hepsini ziyan ettiler bir tane göstermelik koyacaklar ve ne yapalım tutunamadı diyecekler sanki
Karadeniz hastanesinde mi yaptirmistinya açıkçası bizim böyle moralimizi bozan eşimin tesadüfen hemşirelerin konuşmasına şahit olması bir tanesi çok sinirli bir şekilde oyle ilaç koyulmaz kaç kere söyleyecez nasıl yaparsa yapsın ne hali varsa görsün gibi konuşmalar geçmiş o nednele bu işlerde doktordan ziyade labratuarda yapılan işlemler önemli ve bizimkini ilk günden ziyan etmiş olabilirler
EVET ÖZEL KARADENİZ MEDİKALL PARK OLDU AYNI YERKaradeniz hastanesinde mi yaptirmistin
Bende hasan Tahsin aşılama yaptırdım ama hiç demedi ki aşılama öncesi rahim filmi cektirelim hemen paldır küldur aşılama oldum zaten olumsuz oldu bi de çatlatma iğnesi nden sonra ultrasonda bakmadin ar yum catlamis mi çatlama mis mi sanki çok çok 10 dk zaman alacaktı ama işte biraz İhmal karlı olarak gördüm ama inşallah seninki tutar öyle hissediyorumEVET ÖZEL KARADENİZ MEDİKALL PARK OLDU AYNI YER
HASAN TAHSİN DOKTORUM
Peki maddi olarak transferi yapmış gibi mi muamele yapacaklarbugün aradılar kalan iki yumurtada bekledikleri gibi gelişmemiş transfer olmayacak 11 yumurtadan sonuç kocaman bir 0
bugün aradılar kalan iki yumurtada bekledikleri gibi gelişmemiş transfer olmayacak 11 yumurtadan çok üzüldüm senin adına ama biz hayırlı ne bilemeyiz daha demekki zamanı gelmemiş deyip kendimizi teselli edeceğiz canim bol bol inşallah süresi oku Rabbim herseyin en güzelini yapar ama ben senin yerinde olsam onları bi güzel gider haslarim
Canım birazcık ara ver yaşın müsaitse bence. Bak böyle üstüste daha çok yıpranırsın. Üzüldüm adına... Ama elimizden gelen birşey yok.4500 ödemiştik 2000 tl sini sanırım geri vereceklermiş çektiğim eziyetin yanında o ne ki sanki.. tabiki düşündüğümüz herşeyi söyleyecez bir daha asla orda yaptırmam şimdi ankara ya da istanbulu araştırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?