Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

bilmem belki de ilk olduğu içindir mart ayı derken 2016 mart mı sizin

anladım inşallah normal yolla olur hastane işleri çok zormuş
Evet aşılama da yaşadım biraz galiba tüp daha ağır mis aşılamaya göre herkes öyle söylüyor aşılama da kullanılan hormonlar malesef bende kötü bir göbek bıraktı dikkat et hormon ilaçları fena kilo aldiriyor

evet öyleymiş bu akşam korkudan sadece çorba içtim birde bize yüzde 50 şans verdi doğrusu bana biraz düşük geldi

evet öyleymiş bu akşam korkudan sadece çorba içtim birde bize yüzde 50 şans verdi doğrusu bana biraz düşük geldi
Aslında 30 yaş altı şans daha yüksek ama bu arada bende senle aynı yaştayim benim de eşimde problem var bende de iltihap malesef

11 yumurtadan sadece 2 tane döllenen kalmış bakalım gelişebilecekler mi çok moralim bozuldu nedense hastaneye güvensizliğimden dolayı içimdeki bir ses diyoki hepsini ziyan ettiler bir tane göstermelik koyacaklar ve ne yapalım tutunamadı diyecekler sanki

Arkadaşım niye bozuyorsun moralini böyle kötü şeyler düşünme. Lütfen olumlu olmaya çalış. Bak sonuç değişmeyecek sen üzülsen de sevinsen de.. O yüzden rahat ol ve sana gereken tek bir embriyo bunu düşün.
İnşallah sımsıkı tutunacak sana bebeğin

Moralini bozma kesinlikle çünkü tüp bebekte Moral çok onemli

ya açıkçası bizim böyle moralimizi bozan eşimin tesadüfen hemşirelerin konuşmasına şahit olması bir tanesi çok sinirli bir şekilde oyle ilaç koyulmaz kaç kere söyleyecez nasıl yaparsa yapsın ne hali varsa görsün gibi konuşmalar geçmiş o nednele bu işlerde doktordan ziyade labratuarda yapılan işlemler önemli ve bizimkini ilk günden ziyan etmiş olabilirler

Karadeniz hastanesinde mi yaptirmistin

EVET ÖZEL KARADENİZ MEDİKALL PARK OLDU AYNI YER
HASAN TAHSİN DOKTORUM
Bende hasan Tahsin aşılama yaptırdım ama hiç demedi ki aşılama öncesi rahim filmi cektirelim hemen paldır küldur aşılama oldum zaten olumsuz oldu bi de çatlatma iğnesi nden sonra ultrasonda bakmadin ar yum catlamis mi çatlama mis mi sanki çok çok 10 dk zaman alacaktı ama işte biraz İhmal karlı olarak gördüm ama inşallah seninki tutar öyle hissediyorum

bugün aradılar kalan iki yumurtada bekledikleri gibi gelişmemiş transfer olmayacak 11 yumurtadan sonuç kocaman bir 0

seda hiç üzülme tatlım Rabbim herseyin en güzelini yapar demekki daha zamanı gelmemiş bol bol uzuntunun geçmesi için ınsirah süresini oku bende senin ve kendim için dua edecem inşallah Rabbim tez zamanda bütün canı gönülden isteyenlere en kisa zamanda hayirlisini versin

Ama ben senin yerinde olsam ve ihmal olduğunu düşünüyorsam gider onları paralarım hersey bir yana insanın umutları ile nasıl oynarlar

4500 ödemiştik 2000 tl sini sanırım geri vereceklermiş çektiğim eziyetin yanında o ne ki sanki.. tabiki düşündüğümüz herşeyi söyleyecez bir daha asla orda yaptırmam şimdi ankara ya da istanbulu araştırıyoruz

Canım birazcık ara ver yaşın müsaitse bence. Bak böyle üstüste daha çok yıpranırsın. Üzüldüm adına... Ama elimizden gelen birşey yok.
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı şekilde versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…