Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

yaşım 28 ve benim açımdan çok şanslıydık çok sağlıklıyım zaten normalde bir den fazla yumurtam vardı sanırım bu nedenle doktor ilaç dozlarını ve miktarını hafif tuttu çünkü ilaçlar 1700 filan tuttu eşimin spermi az ama sonuçta fazla olsa tüp bebeğe gerek kalmazdı sadece onunkilerin doğru seçilmesi önemliydi ama nasıl olduysa bir tane bile olmadı transferden sonra tutmama ihtimaline hazırdık ama bu aşamada kalması bizi şok etti üstelik her gittiğimizde herşey yolunda denildi o zman ne oldu da bir tane bile döllenmedi eşimin spermlerini özel bir yöntemle seçsinler diye ekstra para da ödedik demekki seçememişler çok şaşkınız

Mikroçip yöntemi mi canım? Var mıymış Trabzonda o yöntem?

Merhaba arkadaşlar ben 26 yaşındayım eşime önce azospermi teşhisi koyuldu bjk tüm tahlil lerin ve rahim filmim iyi çıktı süleyman beye gittim eşim de az da olsa canlı buldu ve tedaviye başladı ilk tüp denemesinde tuttu fakat geçen hafta 4,5 aylıkken kalbi durdu tam anne oluyorum derken tekrar hüzün çok moralim bozuk dr um dan memnun dum herşey iyiydi ama neden durdu melegimin kalbi bilmiyorum

Meleğin seni cennete bekliyor annesi hiç üzülme cennet kusu oldu sana ahirette sefaatci olacak.güzel tarafından bak olaya onu karnında hissettin gördün ben daha hic anne adayi bile olamadim.dondurulmuş embriyo yapıyor mu fakülte?

Yapıyor diye biliyorum

seda nasılsın neye karar verdiniz yeniden yaptıracak misiniz martta biz de yaptiracagiz tüp bebek fakültede eğer yaptırmaya karar verirsen birbirimize destek olalim

mrb bizde mart gibi düşünüyoruz tekrar ama istanbul yada ankara ya bakıyoruz fakülteyi daha önce deneyenler önermedi medikalden de dosyamızı bir daha oraya dönmemek üzere aldık fazla seçenek olmaması çok kötü gerçekten. bir umut belki kendiliğinden olur o zmana kadar

Fakültede süleyman bey varmış herkes onu önerdi bize inşallah hakkımızda hayırlısı olur

Fakültede süleyman bey varmış herkes onu önerdi bize inşallah hakkımızda hayırlısı olur
süleyman beyi bizde duyduk ya ordaki şikayet doktorla alakalı değilde hastanenin yoğunluğu ile ilgiliydi eşimde sperm sayısında azlık var sorunumuz oydu hacamat diye kirli kanı çeken bir küçük operasyondan bahsettileer onu da yaptırdık geçenlerde eşimin arkadaşında spermde şekil bozukluğu vardı onlarda işe yaradı bir umut işte inş. biz de de işe yarar tedaviye gerek kalmaz

İnşallah yarar hacemat her derde deva diye biliyorum ebet hastahane yoğun dediler bize de ama ablam yardimci olacak bize hastahane de hemşire o yüzden bizim işlerimiz biraz daha kolay olacak insallah

İnşallah yarar hacemat her derde deva diye biliyorum ebet hastahane yoğun dediler bize de ama ablam yardimci olacak bize hastahane de hemşire o yüzden bizim işlerimiz biraz daha kolay olacak insallah
o zaman siz çok sıkıntı yaşamazsınız tanıdık olması çok önemli orda fiyat olarak iki seçenek oluyormuş eğer özel doktor istersen artı 1200 1500 gibi bir ücret yatırıyormuşsun siz kaça anlaştınız raporlu musun

Raporu felan bu ay başlayacaz ya da martta başlayıp nisanda herhalde tüp aşamasına gecilir

Raporu felan bu ay başlayacaz ya da martta başlayıp nisanda herhalde tüp aşamasına gecilir
bizde bu ay rapora başlayacaz peki sen biliyor musun rapor almak için muayneye gidildiğinde adetin 2. yada 3. günü gibi önemli günlerde mi gidecez yoksa herhangi bir gün mü gidecez

bizde bu ay rapora başlayacaz peki sen biliyor musun rapor almak için muayneye gidildiğinde adetin 2. yada 3. günü gibi önemli günlerde mi gidecez yoksa herhangi bir gün mü gidecez
2.veya 3.gün olması gerek diye biliyorum hormonlar à bakacaklar bi de adetin 21.günü bi hormonà bakacaklar mis ben yarın gidecem bugün beklenen geldi bi koşuşturmaca beni bekliyor

Rapor için gittin mi doktora

yok canım henüz adet olmadım o yüzden gitmedik sen ne yaptın
Ben adet olunca vakit kaybetmemek için gittim muayene oldum gereken evraklarla ilgili kağıt verdiler onları pazartesi topladım tahliller vardı onları verdim bi tanesi 15 güne çıkıyormuş o zamana kadar eşim fakültede üroloji ye gidip tahlil yaptıracak inşallah bi dahaki adete raporu almış oluruz ama epey ugrastirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…