Ben adet olunca vakit kaybetmemek için gittim muayene oldum gereken evraklarla ilgili kağıt verdiler onları pazartesi topladım tahliller vardı onları verdim bi tanesi 15 güne çıkıyormuş o zamana kadar eşim fakültede üroloji ye gidip tahlil yaptıracak inşallah bi dahaki adete raporu almış oluruz ama epey ugrastirici
Adetin 3.günü gittim bizde hemen başlayacaz rapor çıkınca fakültede evet raporun sanırım 6 ay gibi bir süresi varadetin kaçıncı günü gittin bende yarın ya da cuma olurum bu ay raporu alıp diğer ay da istanbula gidip başlarız artık hemen başlamak gerekiyormuş raporun süresi varmış tedavi için bilmiyorum ama ilaçları ödeme süresi 1 ay mış o nedenle rapordan sonra zaman kaybetmeyin demişlerdi bana
ya adetin 2, günü arayıp ertesi gün için randevu almam yeterli mi yanımda götürmem gereken bişey var mı ilk gün için malum rizeden gelicez birde randevuyu kadın doğum dan ve ürolojiden mi alacaz yani ikisinden de tam detaylı olarak anlatabilir misinAdetin 3.günü gittim bizde hemen başlayacaz rapor çıkınca fakültede evet raporun sanırım 6 ay gibi bir süresi var
tamam canım çok sağol bu arada hala adet olmadım 18 ocak ta olmuştum en son sabah gebelik testi yaptım bi umut ama negatif çıktı bu çocuk denemelerine başlayalı bazı aylar böyle gecikme oluyo bu yaşıma kadar hiç olmazdı gecikme sanki tutacaktı da son anda tutmadı gibi hisssediyorum hepArayıp randevu alınıyor mu bilmiyorum ama saat 8 de hastanede olup randevu alman gerekiyor.kadın doğum ve dahiliyeden randevu alıyorsun kendin için.esin için üroloji den randevu alıyorsun. Muayene olunca zaten bir sürü tahliller veriliyor onları yaptırıyorsun.bi de resmi evraklar var hazırlamabiz gereken nüfus ve ssk dan alınan resim evlilik cüzdanı vs.zaten onunla ilgili kağıt verir.Ha bu arada adetin 2.günü de oluyor.
İnşallah gerek kalmadan belki son ayda hamile kalırız da tüp bebegé gerek kalmaz haftaya hormon tahlili sonucu çıkacak eşimde tahlil verecek ve raporu kurula sunacağız inşallah bi aksilik çıkmaz çok umutluyum niyeyse tüp bebek adinatamam canım çok sağol bu arada hala adet olmadım 18 ocak ta olmuştum en son sabah gebelik testi yaptım bi umut ama negatif çıktı bu çocuk denemelerine başlayalı bazı aylar böyle gecikme oluyo bu yaşıma kadar hiç olmazdı gecikme sanki tutacaktı da son anda tutmadı gibi hisssediyorum hep
Devlette rapor çıkarınca 1.600 felan oluyor özelde 4 bin ve uzeriarkadaslar banada bi yol gosterin bende pko var esimde sorun yok klomen kullaniyorum ama gebelik olusmuyo asila.madan sonra tupe gecicez fakat devlette veya ozelde fiyat nedir
sagol cnm peki pko rapor icin gecerli bi sebep mi bilgin varmi cunku esimde sorun yok benimDevlette rapor çıkarınca 1.600 felan oluyor özelde 4 bin ve uzeri
Onu bilmiyorum benim eşimde olduğundan dolayı o kısmını bilmiyorumsagol cnm peki pko rapor icin gecerli bi sebep mi bilgin varmi cunku esimde sorun yok benim
Hadi inşallah Rabbim hayırlara vesile kılsın gazamiz mübarek olabende adet oldum dün pazartesi bizim rapor süreci de başlayacak
Sizin ilk denemeniz tuttu fakat düşük mu oldu anlayamadimdemir6133 Ben süleyman bey in hastayım çok da memnunum benim ilk denemede hiç umudum yokken tuttu ama allahım şimdi değil dedi ikinci denemeyi de süleyman beyden düşünüyorum ama mayıs gb ancak ınş sen in güzel olu r sonucu n
Ne yaptin gittin mi doktorabende adet oldum dün pazartesi bizim rapor süreci de başlayacak
evet pazartesi gittik süreç başladı benden kantesti ve smear testi haftaya da rahim filmi ve gen tesi olacak. eşimden sperm testi aldılar başka istemediler. ultrason ve gen testi olacak onun da tüm hepsinin sonuçları çıkınca bakacaklarmış tekrar bu arada ben süleyman hocadan aldım girişi tanışmış olalım istedim beni ikna ederse orda da düşünebiliriz tüp bebeği ilk izlenim olarak kendisini sempatik bulduk ama hastane de iş yürütmek çok zor hastaneyi sevmedik siz de durumlar nedirNe yaptin gittin mi doktora
Bizden Smear ve rahim filmi istemediler acaba eşimde problem olduğundan mi ben gittiğimde esra diye bi tane bayan doktor vardı onda muayene oldum eşim de cuma günü tahlil yaptıracak ve salı günü raporu kurula teslim edecegimevet pazartesi gittik süreç başladı benden kantesti ve smear testi haftaya da rahim filmi ve gen tesi olacak. eşimden sperm testi aldılar başka istemediler. ultrason ve gen testi olacak onun da tüm hepsinin sonuçları çıkınca bakacaklarmış tekrar bu arada ben süleyman hocadan aldım girişi tanışmış olalım istedim beni ikna ederse orda da düşünebiliriz tüp bebeği ilk izlenim olarak kendisini sempatik bulduk ama hastane de iş yürütmek çok zor hastaneyi sevmedik siz de durumlar nedir
çok sevindim bizden çok test istediler ama rapor bizede çıkar herhalde malum sperm sayısı çünkü süleyman hoca direk bu hiç bişey değil dedi sperm sayısı için. bizden genetik test istemişlerdi sizden istemediler mi onun sonucu biraz geç çıkıyormuş biz onu bekleyecez dahaseda bana kesin rapor cikacakmis pazartesi istediler evrakları çünkü yaptırdığım bir test vardı onun sonucunda sıkıntı görüldü bende de o yüzden 6 martta adet olur olmaz tedaviye basliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?