Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Onlarin hiçbirini istemedi bizden doktor bayan doktor du bizimki o yüzden normal rutin olması gerekenleri istedi çok tutmadı zaman olarak

Siz ne yaptınız sundunuz mu dosyayi kurula
ayy çok sevindim süleyman hoca ile başlıyorsunuz değil mi
bizim daha eksik tahlillerimiz var genetik test istemişti salı günü verdik 3 hafta ile 4 hafta arasında çıkıyormuş sonuç

ayy çok sevindim süleyman hoca ile başlıyorsunuz değil mi
bizim daha eksik tahlillerimiz var genetik test istemişti salı günü verdik 3 hafta ile 4 hafta arasında çıkıyormuş sonuç
Hayırlısı olsun inşallah bilmiyorum kim olacak hangisi hayırlı ise o olsun zaten 3 tane tup bebek yapan doktor varmış sizden neden genetik test istedi acaba

Hayırlısı olsun inşallah bilmiyorum kim olacak hangisi hayırlı ise o olsun zaten 3 tane tup bebek yapan doktor varmış sizden neden genetik test istedi acaba
bizim bir tüp bebek denememiz olmadı ya ondan istedi sanırım. ama iyi oldu ya bakılacak ne varsa bakılmış olacak bir ay gecikecek rapor. peki raporlu tüp bebek ücreti ne kadarmış fakültede

belki bu sefer bizde orda deneriz bir de o raporla kaç kere yaptırılıyor ilaçları sadece bir kere mi karşılıyo devlet o raporla ben öyle bişey duymuştum

bizim bir tüp bebek denememiz olmadı ya ondan istedi sanırım. ama iyi oldu ya bakılacak ne varsa bakılmış olacak bir ay gecikecek rapor. peki raporlu tüp bebek ücreti ne kadarmış fakültede
En fazla 200 demişti bi arkadaş

belki bu sefer bizde orda deneriz bir de o raporla kaç kere yaptırılıyor ilaçları sadece bir kere mi karşılıyo devlet o raporla ben öyle bişey duymuştum
Raporla 3 kez deniyorsun bildiğim kadarıyla ve rapor 6 ay geçerli bu arada bizim doktor da süleyman bey oldu muayeneye gittim ve geçen ay ki kist gitmemiş uzun protokol uygulayacam dedi kistin gitmesi için doğum kontrol ilacı verdi 20 gün sonra için çağırdı asıl mesele 20 gün sonra başlıyor

offf beklemek bitiriyor insanı zaten biz de 15 gün sonra sonuçlar için ararız bu ay bizimde geçti artık nisan ayı adet tarihime yetişir umarım rapor

Merhaba bende tüp bebek için farabbi hastanesine gitmeyi düşünüyorum doktorum seda hanıma yönlendirdi bilgisi an varmı çok tereddüt ediyorum yorumlarınızı bekliyorum..

Merhaba bende tüp bebek için farabbi hastanesine gitmeyi düşünüyorum doktorum seda hanıma yönlendirdi bilgisi an varmı çok tereddüt ediyorum yorumlarınızı bekliyorum..
Seda hanim süleyman beyi eşi mi yanlış hatirlamiyorsam bir tane bayan doktor var ve açıkçası hiç bilgim yok doktor hakkinda

Merhaba..Bende seda hanıma gidicem doktorumun önerisi ile ilgisi felan nasıl acaba bu aşamalarda doktor ilgisi ve güveni önemli çünkü

Merhaba..Bende seda hanıma gidicem doktorumun önerisi ile ilgisi felan nasıl acaba bu aşamalarda doktor ilgisi ve güveni önemli çünkü
Seda hanim nasıl bilmiyorum o yüzden bişey diyemeyecegim ben süleyman beye gidiyorum bakalım nasıl sonuclanacak

nasıl gidiyo canım biz hala test sonucu bekliyoruz
Ben bugun ikinci kontrol é geldim uzun protokol uyguluyor doktor o yüzden 1.5 aylık bi süreç demişti bu arada doktora her 10 günde bir para yatiriliyormus 122 tl böyle olduğunu bilsem karadeniz de yaptirirdim eğer bu olmazsa zaten karadeniz é gidecem en azından istediğimde ihtiyacım olduğunda doktoru arayabilirim çok saçma geldi bana sürekli para yatirmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…