Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

toplam ne kadar tutuyor acaba gerçi sen fazla gidiyorsun ama ilaçlar falan nhepsi toplam raporlu fiyatı ne kadar acaba

Seda hanim nasıl bilmiyorum o yüzden bişey diyemeyecegim ben süleyman beye gidiyorum bakalım nasıl sonuclanacak
Salı günü gittik seda hanımın ilgisinide kendisinde çok sevdim adet olunca tekrar gidicem ve tüp için tedaviye başlıycaz inşallah

toplam ne kadar tutuyor acaba gerçi sen fazla gidiyorsun ama ilaçlar falan nhepsi toplam raporlu fiyatı ne kadar acaba
Bütün herseyi ile sanırım 2000 tl oluyor dün doktora gittim söylemiştim.126 tl rapor 122 tl doktor ilaçlar 760 tl tuttu yani dün dibe vurdum

bir de biz rizeden gidip geliyoruz artı yol parası ben bişey merak ediyorum tedavi sürecin de iiki güne bir muayneye gidiliyor ve kan testi veriliyor bu test sonucu muhtemelen öğleden sonra çıkıyor onu bekliyor musunuz yoksa telefonla mı öğreniliyo ben karadeniz de yaptırdığımda muayneden sonra kan verip dönüyordum rizeye tahlil sonucunu onlar arayıp bildiriyordu. birde fakülteden online ya da telle sıra alınmıyor tüp bebek tedavisinde de randevusuz sıra ile mi giriliyo acaba

Ben Borçka dan geliyorum sabahın 6 sında yola çıkıyoruz çok zor oluyor randevusu böyle bundan sonraki gelişinizde tüp bebek merkezi olacak denildi adetliyken gidicem henüz bilmiyorum orda randevu oluyormu yada kan testleri işleyişini..rapor almak neden okadar sürüyor bana uzun sürer gibi birşey demedi doktorum..

Onlar kendileri çağırıyor günleri belli ediyor ona ekstra randevuya gerek yok galiba beni örneğin haftaya cumartesi çağırdılar

evet kızlar kimler hangi aşamada beni sorarsanız biz hala rapor alma aşamasındayız

evet kızlar kimler hangi aşamada beni sorarsanız biz hala rapor alma aşamasındayız
Benim yumurtalarimi toplandı perşembe salı günü transferim var dua edin inşallah hersey yolunda gider...sizin de inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlanır....test sonuçlarınız çıkmadı mi hala raporu kurula verdikten sonra 3.haftada alabiliyorsun bu arada

ayyy inşallah olur canım senin ki son aşamaya gelmişsiniz. kaç yumurta topladılar kaç tanesi döllenmiş haber verdiler mi normalde her gün aramaları gerekiyo yumurta toplama işlemi anestezi ile değil mi canım

ya bizim rapor da şundan uzadı biz herşey tamam olarak gitmiştik ürolog sadece 1 sperm testi yeter sizin için demişti ama 10 numaralı oda 3 tane mecbur ve 15 gün ara şart 1 ay ara ile yapılan testler de geçersiz deyince önceki sperm testi de boşa gitmiş oldu yani

Biz eşimin özel hastanede yaptırdığı testleri götürdük bir tane de hastanede yaptırdık bize öyle birşey demediler

ayyy inşallah olur canım senin ki son aşamaya gelmişsiniz. kaç yumurta topladılar kaç tanesi döllenmiş haber verdiler mi normalde her gün aramaları gerekiyo yumurta toplama işlemi anestezi ile değil mi canım
7 tane topladlar 6 si dollendi salı transferim var hayırlısı Allahtan

yumurtaları anestezi ile mi aldılar beklemek hem heyecanlı hem zor ya ama nedense okurken seninkini ben heyecanlandım dualarım seninle doktorun süleyman hoca mıydı

yumurtaları anestezi ile mi aldılar beklemek hem heyecanlı hem zor ya ama nedense okurken seninkini ben heyecanlandım dualarım seninle doktorun süleyman hoca mıydı
Evet süleyman hoca ama hiç seçiminin bir artışını görmedim herkesin rutin muayenesini süleyman hoca yaptı sadece transfere özel olarak giriyormus

ne kadar mal oldu canım senin eğer doktor seçmezsek çok ucuz oluyo sanırım

ne kadar mal oldu canım senin eğer doktor seçmezsek çok ucuz oluyo sanırım
Ben doktora 3 kez 122 tl yatırdım bi dahaki sefere ücretli yaptırmaya cam toplam 1600 felan tuttu sizin genetik testler çıktı mı bişey var mi bu tutmaz bende genetik test ve hsg çekilecem bunda hiçbişey yapmadılar inşallah gerek kalmaz yaaa

genetik testte ikimizde de bişey çıkmadı hsg de normal çıktı daha üzerimizde yapılacak test kalmadı sanırım inşallah gerek kalmaz sizin tutar biraz da şans ve kısmet bu işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…