Eger rabbim rizkini yazıya olur ama yazmadi ysa yapacak bişey yokgenetik testte ikimizde de bişey çıkmadı hsg de normal çıktı daha üzerimizde yapılacak test kalmadı sanırıminşallah gerek kalmaz sizin tutar biraz da şans ve kısmet bu işler
Evet oldu transfer 1 tane koydular diğer embiryoları imha ettiler canim sıkıldı dondurularak kalite değilmiş diye ama ben inanmadım bir gün öncesinde eşime 3 tane iyi kalite demislerdi ama bir gün sonrası hiçbiri iyi değil dediler bence dondurmak istemedilertransfer oldu mu canım nasıl geçti bir tane mi koydular
Hiç acı bişey olmadı eğer aşılama olduysan ordaki gibi bir katetral koyuyorlar onun içinden bırakıyorlar rahime ultrasonda görüyorsun zaten bırakma aniniolsun canım on gün sonra testin pozitif çıktığında inşallah hiçbirşeye gerek kalmayacak. transfer işlemi nasıl rahat geçtimi
Oncelikle hoşgeldin bende geçen yıl karadeniz de asilama yaptırdım aynen bana yaptığını sana yapacaklarmis Birsen bir aşılama geçirdim eşinin problemi ne eğer sperm azlığı ve ya hareket sorunu ise aşılama hiçbir haka yaramıyor boşuna zaman kaybı ve dünya kadar ilaç alımı eşim beni dinlemiş olsaydı o zaman ben direk tüp yaptırmak istemiştim çünkü eşimde problem vardı tabi sonradan bende de ciktiSlm kızlar aranıza yeni katıldım bende önümüzdeki ay aşılama düşünüyorm 2senedir bebis istiyoruz ama maalesef olmuyor sorun esimde. Doktorumuz imperial hastanesinde onur dündar asilama konusunda başarı oranı nedir bilmiyorum sizlerden bu konu ile bilgi sahibi olan varsa bana yardimci olur musunuz.? Bu arada karadeniz medical park a gittik bize bayagi yuksek ücret söylediler birde doktor bizden hiç bir test istemeden direk asilama yapmak istedi bizde vazgectik tabi . velasil boyle
Evet 3 yıl doldurma şartı var devlette yapacaksaniz biz rapor çıkardık fakültede yaptırdık o zaman eşinin dediğini yap en azından görsün aşılama ile olmadığını bir de lökosit antibiyotik ile geçebilir iyi bir doktora giderseHoş buldum açıkçası bana da öyle geliyor sanki bir ise yaramayacak gibi aşılama eşimin sayi hareketlilik dusuk ve lökosit değeri yuksek yani iltihabi varmış . bende eşime soyledim direk tüp bebek yaptiralim diye ama o istemiyor asilama diye tutturdu . biz devletten yararlanamiyoruz birde asilama ve tüp bebek konusunda evliligimizin 3 yilini doldurmuş olmamiz gerekiyormus ama bizim 2 yil oldu daha.
İnşallah herkeseİnşallah geçer antibiyotik tedavisi devam ediyor.Bebis Rabbim isteyen herkese nasip etsin hakkimizda hayirlisi insallah. Geçmiş olsun sizede
Canım sonucum biraz karışık kanamam var ama değerim az az yükseliyor suan hamileyim ama kesin değil işte 2 güne bir test yaptiriyorumyok canım daha başlayamadık yarın dosyamızı bırakacaz inşallah bugün son tahlili verecek eşim sen ne yaptın açıkçası aklım hep sendeydi ama sormaya korktum sonuç belli oldu mu
Canım benimki uzun protokol oldu kısa protokolde 20 günde bitiyor ama önce kontroller 2 günde bir sonra yumurta toplama var onda 2 gün yeterli ve transfer var onda da ben 1 hafta evde dinlendimtüp bebek yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak
Bu iş kaç gün sürüyor?
yani süreç nasıl işliyor
işten izin almakta problem hem eşim hem benim için
lütfen yardımcı olur musunuz?
Yaklaşık 20 gün lazım oluyor düz hesap
Ben fakültede yaptırdım belki özelde daha kısa olabilir ama sor bencesağol canım direk özel de yaptırsak kaç gün lazım olur
Ben fakültede yaptırdım belki özelde daha kısa olabilir ama sor bence[/QUOTE
Tamam ben bir araştırayım.Uzun sürede eşim de ben de izin alamam sorun olur...
bakalım rabbim bir kolaylığını verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?