canım sonuç belli oldu muYaklaşık 20 gün lazım oluyor düz hesap
Kimyasal gebelik oldu canım değerim yükseldi sonra düşmeye başladı benden sana tavsiye fakültede kalan embriyolarinı imha ediyorlar ve çok kalabalık düşünürsen başka şehir düşün yoksa emek heba oluyor transfer sonrasi doktorla hiç gorusemedimcanım sonuç belli oldu mu
çok geçmiş olsun.. biliyorsun ben daha önce özel de de denedim özel de tamamen para dönüyo çok istismar ediyorlar insanları ben bir kere burdaki fakülteye şans verecem olmazsa hacettepe filaan düşünecem ama büyük konuşmayım yinede özel kesinlikle istemiyorum zaten doktorlar tamamen para peşinde hadi parayı geçtim her tüp bebek denemesi ile aldığım hormonlar yüzünden sağlığımı da kaybedecem şimdi 2. yi deneyecez en fazla 5 kere deneriz diyorum olmazsa da olmaz ne yapayım. rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin çocuk sahibi olamayacaksak onda da vardır bir hayır diyorum artıkKimyasal gebelik oldu canım değerim yükseldi sonra düşmeye başladı benden sana tavsiye fakültede kalan embriyolarinı imha ediyorlar ve çok kalabalık düşünürsen başka şehir düşün yoksa emek heba oluyor transfer sonrasi doktorla hiç gorusemedim
ben ilk denememi kendisin de yapmıştım doktorluğuna lafım yok ancak çok da kapsamlı bir tüp bebek tedavisi yok o hastanede ben tavsiye etmemmeraba arkadaşlar karadeniz hasan tahsinde tüp bebek denemeyi düşünen var mı
merhaba bende hasan beyde tedaviye başlıyorum siz başladınız mı memnunmusunuz açıkcası ben üniversite tercih etmedim çok kalbalık diye clinartda battı diyolar zaten. bu nedenle tek alternatif karadeniz ufuk beyle görüştüm hasan beyde tedaviye başladım:)meraba arkadaşlar karadeniz hasan tahsinde tüp bebek denemeyi düşünen var mı
Geçen ay transfer oldum netlesmedi çünkü değerim çok yavaş ilerliyor büyük ihtimalle gebeliğim sonlanacak o yüzden ikinci yi bende orda deneyecem fiyat ne kadar dediler muayene ve diger fiyatlar bir de raporunuz var mimerhaba bende hasan beyde tedaviye başlıyorum siz başladınız mı memnunmusunuz açıkcası ben üniversite tercih etmedim çok kalbalık diye clinartda battı diyolar zaten. bu nedenle tek alternatif karadeniz ufuk beyle görüştüm hasan beyde tedaviye başladım:)
Ne zaman baslayacaksindir tedaviyeçok geçmiş olsun.. biliyorsun ben daha önce özel de de denedim özel de tamamen para dönüyo çok istismar ediyorlar insanları ben bir kere burdaki fakülteye şans verecem olmazsa hacettepe filaan düşünecem ama büyük konuşmayım yinede özel kesinlikle istemiyorum zaten doktorlar tamamen para peşinde hadi parayı geçtim her tüp bebek denemesi ile aldığım hormonlar yüzünden sağlığımı da kaybedecem şimdi 2. yi deneyecez en fazla 5 kere deneriz diyorum olmazsa da olmaz ne yapayım. rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin çocuk sahibi olamayacaksak onda da vardır bir hayır diyorum artık
yok canım benim bi raporum yok fiyat hiç konusmadık. eşimin dr varikosel için güner kemal hocaydı oradakilerle 2 ay önce ön görüşme yaptık yarın sabah önce eşimin kontrolü var güner hocada sonra benim hayırlısı bakalımGeçen ay transfer oldum netlesmedi çünkü değerim çok yavaş ilerliyor büyük ihtimalle gebeliğim sonlanacak o yüzden ikinci yi bende orda deneyecem fiyat ne kadar dediler muayene ve diger fiyatlar bir de raporunuz var mi
Hımm inşallah hayırlı sonuçlar alırsin bizi de bilgilendirirsen sevinirim en azından karadeniz kanununda fikrim biraz daha netlesiryok canım benim bi raporum yok fiyat hiç konusmadık. eşimin dr varikosel için güner kemal hocaydı oradakilerle 2 ay önce ön görüşme yaptık yarın sabah önce eşimin kontrolü var güner hocada sonra benim hayırlısı bakalım
bu ayın 21. günü gibi adet olurum 23 yada 24 ünde başlarız inşallah bi aksilik olmazsa. ben raporsuz ilk denemem 4250 idi tüp bebek fiyatı 1900 gibi de ilaçlar tutmuştu ayrıca 500 tl de spermleri özel bir yöntemle seçiyorlarmış onun için vermiştik. ilk muayne ve eşin sperm tahlilleri de sanırım 200 tl tutmuştuNe zaman baslayacaksindir tedaviye
Bunlar karadeniz hastanesi fiyatları değil mi bana raporlu fiyatı 2.deneme olduğu için bir de 1800 dedi arti birkereligine muayene fiyatı dedilerbu ayın 21. günü gibi adet olurum 23 yada 24 ünde başlarız inşallah bi aksilik olmazsa. ben raporsuz ilk denemem 4250 idi tüp bebek fiyatı 1900 gibi de ilaçlar tutmuştu ayrıca 500 tl de spermleri özel bir yöntemle seçiyorlarmış onun için vermiştik. ilk muayne ve eşin sperm tahlilleri de sanırım 200 tl tutmuştu
İlk 2 muayene 4 günde bir sonra 2 güne bir çağırıyorlar sabah 8 de hastanede olman gerekiyor en gec 10 à kadar kan ve ultrason bitiyor yumurta toplamayı da anestezi ile yapıyorlar zaten hersey sabah yapılıyor doktorum çünkü 10 dan sonra polikinlikten muayenesi oluyorevet 2. ve sonraki denemeler indirimli demişlerdi. ya fakültede yumurtalar toplanırken anestezi yapılıyor değil mi. bir de tüp bebek sürecinde gün aşırı muayneye gidiliyor ya muayne saatini onlar mı veriyor istediğimiz saate alabiliyor muyuz? biz rizeden geleceğimiz için ve öğlenci öğretmen olduğum için sabah gelip rutin muayneyi olup kanı verip öğlene işimi bitirebilir miyim ki sürekli tam gün hastanede kalırsam haftanın 3 günü okula gidemem de
Karadeniz de yaptiriyor sun değil miKizlar merhaba ilk kontrolu oldum. Dr yumurtalarimin az ama ideal dedi 4 bi tarafta 4 bi tarafta toplam 8 dedi. plani onlar yapio hangi gun cagiracakalrini. Benim adetin 2 gunu idi bugun bide saliya cagirdilar. Her seferinde sana bi kagit verecekler fiyata gelince 4200 dr 2200 ilacmis. Bu arada bende rizeden gelwcegim her seferinde
canım rapor çıkartmayı denediniz mi toplam fiyat yarıya düşer.Kizlar merhaba ilk kontrolu oldum. Dr yumurtalarimin az ama ideal dedi 4 bi tarafta 4 bi tarafta toplam 8 dedi. plani onlar yapio hangi gun cagiracakalrini. Benim adetin 2 gunu idi bugun bide saliya cagirdilar. Her seferinde sana bi kagit verecekler fiyata gelince 4200 dr 2200 ilacmis. Bu arada bende rizeden gelwcegim her seferinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?