Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

şar da yeni gelen bir doktor var osman onu da sevdik biz bayağı ilgileniyor. ama tüp bebekde doktordan ziyade labarotuar ve çalışanları önemli
bilmiyorum bugun trabzonda eczane eczane dolastik fiyat icin allahim kolaylik versin hepimize. Bugun dr beklerken her transfere girene o kadar dua ettim ki anlatamam.

Neden giremedin seda hayirdir sen nerde yaptirmistin tedavini
bende medikal park ta hasan tahsin le başlamıştık her şey çok iyi gidiyor demişti zaten bende sorun yok o yüzden şanslısınız demişti neyse 11 yumurta topladılar sonra akşam aradılar 5 tanesi kaliteli diye sonra sabah aradılar 2 tane si döllendi dediler sayı 11 den 2 ye kadar inince 1 gün için de eşimde şüphelendi kesin bi aksilik oldu bizi alıştırmaya çalışıyorlar yarın arayıp hiç biri olmadı diyecekler dedi hakikaten de öyle oldu transfer olmayacak dediler tabi biz şok. yani transferden sonra tutunamaması sık yaşanan bir durum ona hazırdık ama bu aşamada kalması bizi çok üzdü. eşim de de bende genetik ve hormonal hiç bir sorun yok sadece eşimde varikosel vardı zaten 2 yıl önce ameliyat da olmuştu. yani tek yapacakları doğru spermleri seçip labaratuarda birleştirmek. sonuçta bu işin espirisi amacı o. ama onu labaratuar aşamasında kalması çok şaşırtıcı ve az gözlenen bir durum. bizde şimdi rapor çıkarttırıp fakülteye bir şans verecez.

ilk sefer bizde olur umuduyla rapor çıkarmamıştık ama hasan bey bize bu işi 27 kez deneyen var dedi. bende biz o kadar denemeyiz dedim çok sinir oldum. ne demek ya 27 kez denemek ben 27 kez o hormonu vücuduma sokunca organlarımın çoğu ölmek üzere demektir.

Anladim canim hayirlisi olsun insallah bu sefer guzel sonuc aliriz hep birlikte. Ben simdilik memnunum umarim guzel haberler aliriz

bende hasan beyde tedavittye başlıycam.ufuk beyi tavsiye etmem.3 defa ufuk beyde tedavi oldum clinarttayken.tiptada denedim.toplamda 8 defa denedim.hasn beyin methini duydum bide onda deneyeceğim.bu sefer inşallah olur

bende hasan beyde tedavittye başlıycam.ufuk beyi tavsiye etmem.3 defa ufuk beyde tedavi oldum clinarttayken.tiptada denedim.toplamda 8 defa denedim.hasn beyin methini duydum bide onda deneyeceğim.bu sefer inşallah olur
inşallah canım neden peki olmadı sıkıntınız neydi. inşallah hepimizin olur:)

ufuk bey sert ve insanı hemen tersliyo hasan bey daha yumuşak bir insan

Benim durumum netleşti dış gebelik oldu.ve bu raddeye gelene kadar süleyman beye hiç ulasamadim hiçbir şekilde ilgilenmedi fakulteye tavsiye etmiyorum kimseye eylülde ya istanbula gidecem ya karadeniz de baslayacam fakülte tek yumurta transfer ediyor en azından özelde 2 tane koyma şansı var 2.olmazsa tekrar fakülte denerim çünkü yine 2 tane transfer edilecek... seda fakulteye tercih ederken doktora ulaşamayacağıni hesaba katarak git çünkü hemşire yle resmen birbirimize girdik

off haklısın valla trabzon da farklı seçenekler olmaması çok kötü... Allah için biz özel karadeniz de transfer aşamasın da kaldık ama doktor bizi karşına alıp açıklamasını yaptı en azından doktora neden diye sorabildik gerçi ben sormaktan ziyade içimdeki kini kustum adama yine de terslemeden sakin sakin cevap verdi hasan bey

Ben hemşire ye içimi kustum sonraki kontrolde yüzüme bakmadi havasından geçilmiyor du hatta bak ismini söyleyeyim sana ülkü hemşire süleyman bey desen hiç kendine toz kondurmuyor bi de demez mi biz burda çocuk yapıyoruz diye tövbe bismillah sanki haşa o yaratiyor

bugün başladık bizde bizim hemşirenin adı gamzeydi sanırım senin dediğin hafif toplu gözlüklü olan mıydı ilk kontrol cuma günü hayırlısı olsun bakalım hepimiz için

bugün başladık bizde bizim hemşirenin adı gamzeydi sanırım senin dediğin hafif toplu gözlüklü olan mıydı ilk kontrol cuma günü hayırlısı olsun bakalım hepimiz için
Gamze hemşire benim ilk başlangıçta dosyami doldurup ilaç bilgisi veren o gayet sakin etliye Sütlüye karışımiyor

evet bizle de o ilgilendi ama daha sonra ki süreçte o ilgilenmiyor mu

evet bizle de o ilgilendi ama daha sonra ki süreçte o ilgilenmiyor mu
Hayır her muayene de nöbet Kimde ye doktorun yanına o geliyor muayenede olan soruyorsun zaten aklına ne geliyorsa ama bazen veya çoğunlukla cevap veremiyor

Bir daha fakulteye bebek için girmeyi düşünmüyorum dünkü başıma gelenlerden sonra kendimi denek gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…