Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Kizlar selam benim simdi yumurta toplami islemim gerceklesti. Ama dr dondurma taraftari oldu. Cunku progesteron hormonun yuksek ve rahimdar olabilecegi suphesi ile gelecek aya erteledi.hayirlisi artik

Kizlar selam benim simdi yumurta toplami islemim gerceklesti. Ama dr dondurma taraftari oldu. Cunku progesteron hormonun yuksek ve rahimdar olabilecegi suphesi ile gelecek aya erteledi.hayirlisi artik
kaç yumurta toplanmıştı acaba i doktorun kimdi

aslında yumurta toplama işlemi bitimin de reçete verirken bilgi veriyorlardı kaç yumurta toplandığı hakkında
Tatlım selam bize o an söylemedi. Bugün aradılar toplanmış 17 toplanmış 15 işlem görmüş bugün 9. Tane si dollenmiş. 1 günde 6 kayıp var çok korkuyorum kalmazsa diye

Kaçıncı denemeniz ve sebep ne bende 2.yi karadeniz de düşünüyorum ama daha var sanırım ikinciye
Ya sonu ne olur Allah bilir ama bence Karadeniz hastanesi çok ilgili gerçi benim transfer gelecek aya ertelendi. Hormon değerlerim yüksek olduğu için. Ama su gerçek nefes alsan para istiyorlar:)

ben de medikal karadeniz de ufuk beye tedavi oluyorum.cu ma günü yumurta toplanacak. 44 yaşındayım şansım düşük ama allah kerim
İnşallah sonu güzel olur önemli olan kaliteli yumurta elde edilmesi. Bizde çok şans yok gibi kaliteli olması konusunda. Kaliteli sperm elde edemediler. Hayırlısı allahtan

Tatlım selam bize o an söylemedi. Bugün aradılar toplanmış 17 toplanmış 15 işlem görmüş bugün 9. Tane si dollenmiş. 1 günde 6 kayıp var çok korkuyorum kalmazsa diye
Sayının fazla olması önemli değil önemli olan dollenir en kötü 3.güne gitmesi

ya olumsuz düşünme sadece 1 tane kaliteli döllenmiş yumurtaya ihtiyacın var gerisi 100 tane de olsa sana bir faydası yok
Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum acaba karadeniz de kaç tane transfer edecekler

Kaliteli sperm elde edemediklerini onlar mı söylüyor
evet onlar söyledi. bu kelime yanlış olabilir ama pıscı diye bi teknikle iyi sperm seçmeye çalıştılar ama bulamamışlar eğer öyle olmaydı dr döllenme ve kalite şansı daha yüksek olurdu dedi. Benim esimde sperm sayısı 6 milyon nerdeyse hepsi hareketiz.

ya olumsuz düşünme sadece 1 tane kaliteli döllenmiş yumurtaya ihtiyacın var gerisi 100 tane de olsa sana bir faydası yok
Öylede dondurulacak eğer döllenme olursa...dondurulmuşlarsa eritme sırasında bozuluyormuş bazıları. ama kızlar su an yatıyorum ve acayip karnım ağrıyor çok zorlanıyorum tuvalet esnasında karnım çok şiş yumurta toplamaya kolay dediler ama adım atsam karnıma bıçak saplanıyor

o tekniği bizde de kullandılar güya ama bizim 1 tane bile transfer edilecek yumurtamız gelişmedi 2. gün hepsi yok oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…