Şükür Can'ım seninde bu sefer sağlıklı embriyoların olacak inşallahsizde yine döllenme olmuş
Ya belki bizde de öyle olur yapAcak bi şeyimiz yok Allah'ıma emanetler çok dua ediyorumo tekniği bizde de kullandılar güya ama bizim 1 tane bile transfer edilecek yumurtamız gelişmedi 2. gün hepsi yok oldu
Karadeniz de yaptırmak istememin en büyük sebebi 2 tane transfer istediğim içinTransfer konusu 1ise 1 tane ama dr bazen 2 tane yapıyormuş istersek
Canım yumurta sayısı fazla olunca ağrın da çok oluyor benimde ağrım 2 gün oldu sonra geçti bende 7 tane toplanmisti 6si dollendi 4 güne kadar 3 tanesi iyi gitti ama 5.gun 1 tane kaldi dedi fakülte tabi ben buna inanmadimÖylede dondurulacak eğer döllenme olursa...dondurulmuşlarsa eritme sırasında bozuluyormuş bazıları. ama kızlar su an yatıyorum ve acayip karnım ağrıyor çok zorlanıyorum tuvalet esnasında karnım çok şiş yumurta toplamaya kolay dediler ama adım atsam karnıma bıçak saplanıyor
Ya korkuyorum böle seyleri duyunca ama yapacak bi şey yok...bugün kadın arayıp 9 kaldı falan deyince oturdum ağladım Nasıl yok olurlar diyeCanım yumurta sayısı fazla olunca ağrın da çok oluyor benimde ağrım 2 gün oldu sonra geçti bende 7 tane toplanmisti 6si dollendi 4 güne kadar 3 tanesi iyi gitti ama 5.gun 1 tane kaldi dedi fakülte tabi ben buna inanmadim
Benim ilk denemem. Yasimdan dolayi yumurta rezervim bitmek uzere esimde varikosel var.ama aglamaktan ve dua etmekten baska bise yapamiyorum. Mucizelere cok sahit oldum bu sitede rabbimdan buyuk mucize bekliyorumKaçıncı denemeniz ve sebep ne bende 2.yi karadeniz de düşünüyorum ama daha var sanırım ikinciye
Evet amh testi ve FSH testi yapılır sen yaptirmadin miyumurta rezervi için amh testi mi yaptırdınız
Ne durumda embriyolarin azalma oldu mi aradılar mi tekrarYa korkuyorum böle seyleri duyunca ama yapacak bi şey yok...bugün kadın arayıp 9 kaldı falan deyince oturdum ağladım Nasıl yok olurlar diye
Ilk 3 gun ariyorlar ya ikinci gun aramislardiNe durumda embriyolarin azalma oldu mi aradılar mi tekrar
Benim FSH testini hatırlamıyorum acaba hastaneden eski tahlil sonuçlarımi istesem verirler mibana da amh testi yaptılar sonucu ben gidip alamamıştım kuzenimiz hastanede bi kadın doğumcuya göstermiş oda düşük pek istediğimiz bi sonuç değil demişti ben de tedaviye başlarken süleyman hocaya sordum benim yumurta rezervim mi az amh sonucuna göre dedim o test doğru değil dedi yani fsh testi ile birbirine orantıları önemliymiş yani tek başına amh testini baz almamak gerekiyormuş
Anesteziile alıyorlar 15 dk felan sürüyor akşamdan hicbirsey yiyip içmemek gerek işlem aynıbugün 8 buçukta çatlatma iğnemi yaptım perşembe yumurtalar toplanacak biraz heyecan bastı beni nasıl oluyo acaba fakültede
Canım benimkini de net soylememislerdi fakültede de hemen hemen 1 saat olmasa da 40 dk felan oluyor hemen sonrasında kaç tane yum toplandı kaçına işlem yapılacak olduğunu söyledi bana sonraki gün de öğlen gibi arayıp ne durumda olduklarını söylediler galiba salı günü transferin yapılacak süleyman hocanın günleri o günler ona göre ayarlama yapıyor.karadeniz de yumurta toplanıp yatarken yanına birini alıyorlar mi bayan ya da erkekdoktora salı günü sormuştum kaç yumurta var diye 10-15 dedi yani bi zahmet kaç tane olduğunu söylemedi ya yumurta toplama işleminden sonra hemen söylüyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?