Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Çok şükür bitti 18 yumurta toplamışlar ama 11 yumurta işleme alacağız dediler diğerleri küçükmüş artık haber bekleyecem en zor aşamalara geldik bekle bekle transfer olursa inşallah yine sonuç için bekle bekle bekle hayırlısı artık bu arada hiç kanamam olmadı işlem sonrası ama karnım çok şiş

Merhaba arkadaşlar benim dün transferimin 10. Günü kan testinde 196 çıktı hastaneyi arayıp bilgi verdim ilaçların bir kısmını bırakmam söyledi tebrikler hamlesiniz cumartesi tekrar baktirip bilgilendirin dedi ama ben burda yazanları okuyunca değeri düşenleri gördüm hemşire nasıl emin oldu da bana ilaçları bıraktirdi aklım karıştı..

Hangi ilaçları birak dedi

Benim de hiç kanamam olmadi sadece karnımın içi acıdı 2 gün sonra o da gecti

Estrofem.. bu ilacı bebeğin tutunması için kullanıyorum diye biliyorum..açaba belli bir değerde olunca tekrar düşme şansı olmuyormu
Estrafemi hamile olan herkese biraktirdilar bende de aynısı olmuştu bi de rahim kalinlastirci bildiğim kadarıyla hamile olunca zaten rahime tutunma olmuş ve kalinlasmistur için ilaca gerek olmuyor

bende dayanamayıp bugün aradım hastaneyi sadece 2 tanesi döllenmiş 18 den direk 2 ye düştük ilk gün

bende dayanamayıp bugün aradım hastaneyi sadece 2 tanesi döllenmiş 18 den direk 2 ye düştük ilk gün
5.gun mu transfer edecekler yoksa 3.gün mu gerçi 3.gün pazar oluyor o gün yapmazlar sanırım inşallah ikisi de devam eder neden ilerlememiş sordun mu

Bugün Aradılar o iki embriyoda olması gerektiği gibi bölünmüş salı günü transfer dediler o zaman A kadar tekrar aramısınız dedim bi daha aramayacaksın salı günü görüşürüz dediler şimdi içim kurtlandı salıya çok var pff

Benim de salı günü yapıldı transferim giderken mutlaka yanına 3-4 tane hasta bezi al sürgü felan vermiyorlar

Merhaba arkadaşlar
Biz de Trabzon da tüp bebek deneyeceğiz kısmetse. Adetimin 3. günü Farabi de Seda hanıma muayene oldum yarın tekrar çağırdılar. Uzun protokol uygulanacakmış. Şehir dışındayım ve çalışıyorum. Uzun protokolde kaç günde bir gitmek gerekiyor?
Ve hala farabi mi medikal mi karar verebilmiş değiliz ???!!!!

Bende de uzun protokol uyguladi yaklaşık 40 gün felan surdu sonuç dahil olmak uzere

Ne oldu sonucun ne yaptınız transfer oldun mu kaç tane transfer ettiler kalitesi nasilmis
canım merhaba ben transfer olmadım. opu sonrası yumurta toplamada vücudumun yıprandığını dr vücudumun dinlenmesi gerektiğini söyledi bu adetin geçsin hormonları at vücudundan dedi. zaten ben opu sonrası 1 hafta ayağa kalkamadım .yani transfer gelecek aya.

seda inşallah o ikisi güzel güzel gelişir. önemli olan bitane kaliteli olması.
benim de yarın transfer var bi aksilik olmazsa ama benimde sağ kasığım da ağrı oluyo özellikle tuvaletim geldiğinde 1 dk zor duruyorum sanki aylardır tuvalete hiç gitmemiiş gibi oluyorum yaptıktan sonrada o ağrıyı yine biraz hissediyorum umarım enfeksiyon ya da bi aksilik olmaz zaten 2 yumurta var birde onları dondururuz bir daha ki ay derse transfer hiç sanmıyorum ki o yumurtalar o kadar yaşasın

Hayırlısı olsun en azından ramazanı tutabileceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…