Canım o tuvaleti yaparken ağrı bende de oluyordu onu bence kafana takma onu ama doktora şöyle bakalım normal mi bu durum belki bende enfeksiyon olduğu için dış gebelik olmus olabilirimbenim de yarın transfer var bi aksilik olmazsa ama benimde sağ kasığım da ağrı oluyo özellikle tuvaletim geldiğinde 1 dk zor duruyorum sanki aylardır tuvalete hiç gitmemiiş gibi oluyorum yaptıktan sonrada o ağrıyı yine biraz hissediyorum umarım enfeksiyon ya da bi aksilik olmaz zaten 2 yumurta var birde onları dondururuz bir daha ki ay derse transfer hiç sanmıyorum ki o yumurtalar o kadar yaşasın
sedacım allah büyük inşallah sonu güzel olur. benimde öyle bi sıkıntım vardı azıcık bi sıkıssam iç organlarım dışarı çıkaack gibi hissediyodum tuvalete zor yetişiyodum. benim progesteron hormonum opu günü çok artmıştı sanada bakmıştır dr uygun olmasa zaten yapmazdı. opu sonrası ben bi gün işe gitmesem yeter derken hasan bey on günde ancak toparlanaırsın dedi hakikatende öyle oldu.dua edelim birbiirmize :)benim de yarın transfer var bi aksilik olmazsa ama benimde sağ kasığım da ağrı oluyo özellikle tuvaletim geldiğinde 1 dk zor duruyorum sanki aylardır tuvalete hiç gitmemiiş gibi oluyorum yaptıktan sonrada o ağrıyı yine biraz hissediyorum umarım enfeksiyon ya da bi aksilik olmaz zaten 2 yumurta var birde onları dondururuz bir daha ki ay derse transfer hiç sanmıyorum ki o yumurtalar o kadar yaşasın
evet inşallah tutucağım canım. sen ne zamn tekrar tedaviye başlayacan bizde sizde sorun neHayırlısı olsun en azından ramazanı tutabileceksin
Sanırım benimki ekimi bulur çünkü daha adet olmadim rahim filmi cektirecem ondan sonra normal denemek istiyorum ekime kadar belki kendiliğinden olur ne bileyim yaaa kafam karışık tekrar deneyeceğim için Bu yıl ucretsiz izin aldım çalışırken çok zor oluyorevet inşallah tutucağım canım. sen ne zamn tekrar tedaviye başlayacan bizde sizde sorun ne
evet calışıken zor oldu benim içinde. git gel trabzona 1300 km yol yapmışız. inşallah olursun anoson adet söktürüyormuş bilgin olsun. gönlünce olur inşallahSanırım benimki ekimi bulur çünkü daha adet olmadim rahim filmi cektirecem ondan sonra normal denemek istiyorum ekime kadar belki kendiliğinden olur ne bileyim yaaa kafam karışık tekrar deneyeceğim için Bu yıl ucretsiz izin aldım çalışırken çok zor oluyor
Hımmm denesem mi yoksa ramazanı nasip olursa ful tutsam mievet calışıken zor oldu benim içinde. git gel trabzona 1300 km yol yapmışız. inşallah olursun anoson adet söktürüyormuş bilgin olsun. gönlünce olur inşallah
canım bence hazır hissetmenle alakalı. ya bizler şu an hemen olsun hatta ikiz olsun falan diyoruz ama ruhen hazır olki bunuın hem olumlu hem olumsuz tarafaı var. ben ramazan öncesi olsun diye çok ugraştım ki eşim git gel yorulmasın allah böyle nasip etti.ama şunu anladım da eğer madden ve manen de hazırsan beklemenin mantığı yok.çünkü her adet bu süreçten daha sıkıntılı oluyor.Hımmm denesem mi yoksa ramazanı nasip olursa ful tutsam mi
Evet bende yattım 3 gün ama sadece tuvalet yemek değil normal hayatıma devam ettim ama ağır is felan yapmadım hadi inşallah hayırlısıyla sonuclanirTransfer oldu bugün embriyologun dediğine göre 1. Kaliteydi koyulan embriyo tabi inanmaktan ve güvenmekten başka çare yok şimdi evde yatıyorum 3 gün yatacakmışız sadece tuvalet ve yemek için kalkabilirsiniz dediler bu kadar yatış beklemiyordum doğrusu siz de yattınız mı böyle
hadi bakalım güzel haberlerini alırız inşallah bayrama 3'leyip girersiniz inşallahTransfer oldu bugün embriyologun dediğine göre 1. Kaliteydi koyulan embriyo tabi inanmaktan ve güvenmekten başka çare yok şimdi evde yatıyorum 3 gün yatacakmışız sadece tuvalet ve yemek için kalkabilirsiniz dediler bu kadar yatış beklemiyordum doğrusu siz de yattınız mı böyle
evet dayanamadım dün kan testi yaptırdım 90.98 çıktı asıl test günüm yarın 10. gün heyecandan ölecemseda ne durumdasin merak ettim seni yaptın mı test
tebrikler canım ne güzel bi sonuç:)evet dayanamadım dün kan testi yaptırdım 90.98 çıktı asıl test günüm yarın 10. gün heyecandan ölecem
evet şimdlik çok güzel inşallah yarın da iyi sonuç alırız yarın da en az 180 olması gerekiyo sanırımtebrikler canım ne güzel bi sonuç:)
Canım 2 güne bir 2 katı artıyor 180 olmasa bile sakın kafana takma hayırlı olsun çok sevindim senin adına çok dikkat et kendine ilk 4 ay çok önemli ondan sonra rahatlarsınevet dayanamadım dün kan testi yaptırdım 90.98 çıktı asıl test günüm yarın 10. gün heyecandan ölecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?