Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım o tuvaleti yaparken ağrı bende de oluyordu onu bence kafana takma onu ama doktora şöyle bakalım normal mi bu durum belki bende enfeksiyon olduğu için dış gebelik olmus olabilirim

sedacım allah büyük inşallah sonu güzel olur. benimde öyle bi sıkıntım vardı azıcık bi sıkıssam iç organlarım dışarı çıkaack gibi hissediyodum tuvalete zor yetişiyodum. benim progesteron hormonum opu günü çok artmıştı sanada bakmıştır dr uygun olmasa zaten yapmazdı. opu sonrası ben bi gün işe gitmesem yeter derken hasan bey on günde ancak toparlanaırsın dedi hakikatende öyle oldu.dua edelim birbiirmize :)

evet inşallah tutucağım canım. sen ne zamn tekrar tedaviye başlayacan bizde sizde sorun ne
Sanırım benimki ekimi bulur çünkü daha adet olmadim rahim filmi cektirecem ondan sonra normal denemek istiyorum ekime kadar belki kendiliğinden olur ne bileyim yaaa kafam karışık tekrar deneyeceğim için Bu yıl ucretsiz izin aldım çalışırken çok zor oluyor

evet calışıken zor oldu benim içinde. git gel trabzona 1300 km yol yapmışız. inşallah olursun anoson adet söktürüyormuş bilgin olsun. gönlünce olur inşallah

evet calışıken zor oldu benim içinde. git gel trabzona 1300 km yol yapmışız. inşallah olursun anoson adet söktürüyormuş bilgin olsun. gönlünce olur inşallah
Hımmm denesem mi yoksa ramazanı nasip olursa ful tutsam mi

Hımmm denesem mi yoksa ramazanı nasip olursa ful tutsam mi
canım bence hazır hissetmenle alakalı. ya bizler şu an hemen olsun hatta ikiz olsun falan diyoruz ama ruhen hazır olki bunuın hem olumlu hem olumsuz tarafaı var. ben ramazan öncesi olsun diye çok ugraştım ki eşim git gel yorulmasın allah böyle nasip etti.ama şunu anladım da eğer madden ve manen de hazırsan beklemenin mantığı yok.çünkü her adet bu süreçten daha sıkıntılı oluyor.

Transfer oldu bugün embriyologun dediğine göre 1. Kaliteydi koyulan embriyo tabi inanmaktan ve güvenmekten başka çare yok şimdi evde yatıyorum 3 gün yatacakmışız sadece tuvalet ve yemek için kalkabilirsiniz dediler bu kadar yatış beklemiyordum doğrusu siz de yattınız mı böyle

Evet bende yattım 3 gün ama sadece tuvalet yemek değil normal hayatıma devam ettim ama ağır is felan yapmadım hadi inşallah hayırlısıyla sonuclanir

hadi bakalım güzel haberlerini alırız inşallah bayrama 3'leyip girersiniz inşallah

evet 6. günüm bugün yarın ya da çarşamba mı yapsam b,lemedim aslında çok korkuyorum ya zaman yaklaştıkça bugün bi arkadaş idrarına karbonat dök gebeysen köpürür dedi ama hiç köpürmedi direk dibe çöktü çok moralim bozuldu

Bence erken yapma ben pişman oldum erken test yaptığım için değerim düşük olduğu için çıkmadı ve günlerce agladim anın tadını çıkar mutlu ol...

Bence de en az 10. günden önce test yapma. İdrarda hemen çıkmaz gebelik. Zaten tutunmanın da 5.-6. olduğunu okumuştum. Yani moralini en yüksek tutman gereken zamandasın. Gününü bekle tadını çıkar

evet dayanamadım dün kan testi yaptırdım 90.98 çıktı asıl test günüm yarın 10. gün heyecandan ölecem
Canım 2 güne bir 2 katı artıyor 180 olmasa bile sakın kafana takma hayırlı olsun çok sevindim senin adına çok dikkat et kendine ilk 4 ay çok önemli ondan sonra rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…