Geçer geçer bir bakmissin 9 ay geçmiş anın tadını çıkar elini karnına köy ve onu hisset çok farklı bir duygu her nekadar benimki dış gebelik olsa da 15 gün de olsa bende olduğunu düşünürek sevdimyarın sabah olsa saatler geçmiyor
şu saatten sonra bişey olsa ilk deneme kadar üzülmem çünkü şuan ki mutluluk bile yetti bize çok şükür bu da bi aşamaydı bizim için bugün de test sonucum 216 çıktı asıl test günümdüGeçer geçer bir bakmissin 9 ay geçmiş anın tadını çıkar elini karnına köy ve onu hisset çok farklı bir duygu her nekadar benimki dış gebelik olsa da 15 gün de olsa bende olduğunu düşünürek sevdim
Çok güzel çıkmış hadi hayırlısı kese kalp atışı cinsiyet ve dogummmmmşu saatten sonra bişey olsa ilk deneme kadar üzülmem çünkü şuan ki mutluluk bile yetti bize çok şükür bu da bi aşamaydı bizim için bugün de test sonucum 216 çıktı asıl test günümdü
Tekrar test yaptırdın mı kese için gün verdi mi doktorşu saatten sonra bişey olsa ilk deneme kadar üzülmem çünkü şuan ki mutluluk bile yetti bize çok şükür bu da bi aşamaydı bizim için bugün de test sonucum 216 çıktı asıl test günümdü
13. Gün 714 çıktı bu sefer bilmiyorum nasıl çarşamba yine test yapın dediler acaba dış gebelikten mi şüphelendilerTekrar test yaptırdın mı kese için gün verdi mi doktor
Bence kafana takma kese görünene kadar büyük ihtimalle garanti olsun diye yaptiriyorlardir sonucun güzel bence...Gün gün değerlerini yaz istersen bakalim13. Gün 714 çıktı bu sefer bilmiyorum nasıl çarşamba yine test yapın dediler acaba dış gebelikten mi şüphelendiler
10. Gün 271 di 13. Gün 748 sanki 850 falan olmalıydı aslında dün verseydim kan 12. Gün böyle kafam karışmazdıBence kafana takma kese görünene kadar büyük ihtimalle garanti olsun diye yaptiriyorlardir sonucun güzel bence...Gün gün değerlerini yaz istersen bakalim
Bence çok güzel değerlerin çarşamba 2000 felan olur yada geçer çünkü gün geçtikçe değer 2 güne bir 2 katından fazla artiyormus hiçççç kafana takma10. Gün 271 di 13. Gün 748 sanki 850 falan olmalıydı aslında dün verseydim kan 12. Gün böyle kafam karışmazdı
Yaptırdın mı test tekrar ben her ne kadar yaptırma desem de yaptırmış olabilirsinArtmazsa diye çok korkuyorum ya bir kaç gündür çok rahattım ama bugün strese girdim yarında vereyim diyorum kan çarşambayı beklemek çok zor
Evet dayanamadım 1114 çıktı şimdi normal sanırımYaptırdın mı test tekrar ben her ne kadar yaptırma desem de yaptırmış olabilirsin
Yarın tekrar vermen gerekecekEvet dayanamadım 1114 çıktı şimdi normal sanırım
Evwt yarın sabah yine vereceğim 1500 olması gerekli sanırım dün 745 ti çünküYarın tekrar vermen gerekecek
Yaptırdın mı kaç çıktı değerin keseye baktirlar miEvwt yarın sabah yine vereceğim 1500 olması gerekli sanırım dün 745 ti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?