Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

yarın sabah olsa saatler geçmiyor
Geçer geçer bir bakmissin 9 ay geçmiş anın tadını çıkar elini karnına köy ve onu hisset çok farklı bir duygu her nekadar benimki dış gebelik olsa da 15 gün de olsa bende olduğunu düşünürek sevdim

şu saatten sonra bişey olsa ilk deneme kadar üzülmem çünkü şuan ki mutluluk bile yetti bize çok şükür bu da bi aşamaydı bizim için bugün de test sonucum 216 çıktı asıl test günümdü

şu saatten sonra bişey olsa ilk deneme kadar üzülmem çünkü şuan ki mutluluk bile yetti bize çok şükür bu da bi aşamaydı bizim için bugün de test sonucum 216 çıktı asıl test günümdü
Çok güzel çıkmış hadi hayırlısı kese kalp atışı cinsiyet ve dogummmmm

Tekrar test yaptırdın mı kese için gün verdi mi doktor

ikinci test yarın aslında bugündü ama haftasonuna geldiği pazartesi arayın dediler bakalım inş yarın ikiye katlamıştır

13. Gün 714 çıktı bu sefer bilmiyorum nasıl çarşamba yine test yapın dediler acaba dış gebelikten mi şüphelendiler
Bence kafana takma kese görünene kadar büyük ihtimalle garanti olsun diye yaptiriyorlardir sonucun güzel bence...Gün gün değerlerini yaz istersen bakalim

Bence kafana takma kese görünene kadar büyük ihtimalle garanti olsun diye yaptiriyorlardir sonucun güzel bence...Gün gün değerlerini yaz istersen bakalim
10. Gün 271 di 13. Gün 748 sanki 850 falan olmalıydı aslında dün verseydim kan 12. Gün böyle kafam karışmazdı

10. Gün 271 di 13. Gün 748 sanki 850 falan olmalıydı aslında dün verseydim kan 12. Gün böyle kafam karışmazdı
Bence çok güzel değerlerin çarşamba 2000 felan olur yada geçer çünkü gün geçtikçe değer 2 güne bir 2 katından fazla artiyormus hiçççç kafana takma

Artmazsa diye çok korkuyorum ya bir kaç gündür çok rahattım ama bugün strese girdim yarında vereyim diyorum kan çarşambayı beklemek çok zor

Bence verme çünkü 2 güne bir kiyasliyorlar sakın ol çok güzel değerin tadını çıkar hamilesin bol dua et

Artmazsa diye çok korkuyorum ya bir kaç gündür çok rahattım ama bugün strese girdim yarında vereyim diyorum kan çarşambayı beklemek çok zor
Yaptırdın mı test tekrar ben her ne kadar yaptırma desem de yaptırmış olabilirsin

Evet en az o civarda olması lazım ve kese görünür büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…