Ayyy çok sevindim hadi hayırlı olsun aman dikkat et ilk 3 ay çok önemli sakın ağır anı işler yapma mümkün olduğunca yat dinlen16110 çıktı fakülteyi aradım ve çarşamba muayene ye gelin dedi başka bişey demediler bende burda baktırdım doktora kese yeni oluşuyor kan pıhtısı gibi şuan da yeri iyi dedi rahim kalınlığı da iyi dedi 20 mm olmuş dedi
biz ilk süleyman hocaya muayneye gittiğimizde ilk tüp bebek denemesinde embriyo hiç gelişmedi şimdi raporla 2. denemeye başlayacaz rapora başvuruyoruz dedik o da rapor için bana giriş yapmanıza gerek yoktu dedi bizde sizi tanımak istedik tedaviye sizle başlamayı düşünüyoruz dedik beni alttan muayne etti smear testi yaptı eşim ve benim için genetik test ve sperm testi istedi bana da rahim filmi verdi dışarda çektirebiliyor muyuz diye sordum olur dedi ben özel de 300 e anestezi ile çektirdim fakültede anestezisiz yapılıyor genetik test tam 1 ayda çıkıyor yani genetik testi kendi verdi biz öyle bir test olduğunu bile bilmiyordukseda nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin? Bi de fakültede rahim filmini süleyman hoca da mı çekildi ve ücretli mi oldu genetik testi doktor isteyerek mi yaptırdın ve eşine genetik test yapıldı mı? Yapıldıysa eşine genetik testi doktor mu istedi yoksa esin ilgili birimden mi gidip yaptırdı. Yeniden rapor çıkarıp deneyeceğiz o yüzden bu kez bunları yapıp denemek istiyoruz cevap verirsen çok sevinirim
Tamam canim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bende dışarda çektirmek istiyorum ama şuanda çalışmadığım için açıkçası pahalı geliyor o yüzden mecbur fakültede yaptıracağım ağustosta yine yoğunluk beni bekliyor galibabiz ilk süleyman hocaya muayneye gittiğimizde ilk tüp bebek denemesinde embriyo hiç gelişmedi şimdi raporla 2. denemeye başlayacaz rapora başvuruyoruz dedik o da rapor için bana giriş yapmanıza gerek yoktu dedi bizde sizi tanımak istedik tedaviye sizle başlamayı düşünüyoruz dedik beni alttan muayne etti smear testi yaptı eşim ve benim için genetik test ve sperm testi istedi bana da rahim filmi verdi dışarda çektirebiliyor muyuz diye sordum olur dedi ben özel de 300 e anestezi ile çektirdim fakültede anestezisiz yapılıyor genetik test tam 1 ayda çıkıyor yani genetik testi kendi verdi biz öyle bir test olduğunu bile bilmiyorduk
canım evet ağustosda transfer inşallah:)betul61 nasılsın tedavin nasıl gidiyor bir gelişme var mı yanlış hatırlamıyorsam transferin ertelenmişti
ya ben böyle şeylerden çok korktuğum için biz anestezili yaptırdık bazıları basit bir işlem o kadar korkmayın diyenler olmuştu inşallaah acısız kolay olurTamam canim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim bende dışarda çektirmek istiyorum ama şuanda çalışmadığım için açıkçası pahalı geliyor o yüzden mecbur fakültede yaptıracağım ağustosta yine yoğunluk beni bekliyor galiba
İnşallah dış gebelik sonrasi 1 ay boyunca lekelenme oldu tekrar bi adet olayim gidecem yine fakulteye hem rapor hem genetik test ve diğer testler icinya ben böyle şeylerden çok korktuğum için biz anestezili yaptırdık bazıları basit bir işlem o kadar korkmayın diyenler olmuştu inşallaah acısız kolay olur
efsunsuz öncelikle rapor çıkarmadan özelde yaptirabilirsin.ama bende sana tavsiye önce rahim filmi hormon testleri eşine yine spermiyogram testini yaptır sonrasında başla.eğer rapor çıkaracaksan fakültede kadın doğumda muayene oluyorsun esinde urologda olacak onlar seni yönlendiriyor bunlar zaten yaklaşık 1.5 ay sürüyor allah kolaylık versin
ben fakültede süleyman güven hoca ya yaptırdım ama önce rapor çıkarttık tabiki sende mutlaka rapor için uğraş maddi olarak çok farkediyor biz 1. de raporsuz denemiştik sonuçta vu iş ilk seferde olmayabiliyo bir kaç defa denemek gerekebiliyor raporsuz bir kaç defa denemek demek neredeyse 30 bin lira demek ama raporu bir kez çıkarıp 3 kere yeniletip kullanbiliyorsunseda sen hangi merkezde yaptırdın tedavini
ben fakültede süleyman güven hoca ya yaptırdım ama önce rapor çıkarttık tabiki sende mutlaka rapor için uğraş maddi olarak çok farkediyor biz 1. de raporsuz denemiştik sonuçta vu iş ilk seferde olmayabiliyo bir kaç defa denemek gerekebiliyor raporsuz bir kaç defa denemek demek neredeyse 30 bin lira demek ama raporu bir kez çıkarıp 3 kere yeniletip kullanbiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?