Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Kizlar benim de esimde ileri hareket sorunu var rapor icin asilama yapmak sartmi neler gerkiyor yani

Merhaba nasılsın

betul61 tedavinin sonucu ne oldu tekrar tedavi oldun mu Karadeniz hastanesi için bi kaç bişey soracaktım sana görünce dönersen sevinirim

betul61 tedavinin sonucu ne oldu tekrar tedavi oldun mu Karadeniz hastanesi için bi kaç bişey soracaktım sana görünce dönersen sevinirim
merhaba tatlım geç gördüm msjını kusuruma bakma. biliosun mayısda tedaviye başlamıştık opu sonrası ohss riskiyle dr transferi erteledi. 28 ağustosda transfer oldum. çok şükür rabbim nasip ederse 10 haftalık oldu bebişimiz. tabiki sor canım:)

Nerde tedavi gordunuz doktorunuz kimdi bu arada gozunuz aydin Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin

Nerde yaptırmistin tedaviyi ben yeniden baslayacam medicalde yer ariyorum bakalim

Hayırlı olsun Rabbim tamamina erdirsin

amin canım allah razı olsun darısı sana

teşekkür ederim darısı size.ben medikalp parkta hasan beyde tedavi gördüm.
Tek mi transfer ediyorlar hep yoksa isteğe ve ısrar edilse hasta isteğine göre hareket ediyorlar mi

canım bana iki tane transfer etti. biri tutundu. dr ile beraber karar verdik.
Kaçıncı tedavindi.bu kadar ayrıntılı sormamın sebebi doktora ısrar edecem 2 tane için çünkü olmazsa tekrar denemek için uzun bir zamana ihtiyacım var maddi olarak ama biyolojik olarak vakte zamanım yok

Kaçıncı tedavindi.bu kadar ayrıntılı sormamın sebebi doktora ısrar edecem 2 tane için çünkü olmazsa tekrar denemek için uzun bir zamana ihtiyacım var maddi olarak ama biyolojik olarak vakte zamanım yok
anladım canım allah şifa versin. bizim ilk denememizdi. eşim varikosel ameliyatı oldu ileri hareket ve sayı sıkıntımız vardı. düzelme olmadı 6 ay sonunda.. bu nedenle mayısda hasan bey ile görüştük başladı tedaviye. 17 yumurta topandı 15 olgunlaştı, 8 donduruldu, transfer günü 4 çözüldü. 2 transfer edildi. hastaneye 4250+500(Bi teknik uyguladı yanılmıyorsam ıscı gibi bi ismi vardı. kaliteli sperm secmek için ama bulunamadı) ilaçlarada yaklasık 2200 verdik.
açıkcası ben dr memnun kaldım hasan bey az konuşur ama gerektiği kadar konuşuyor. ben tedavimde gonalf, menagon ve bi iğne daha vardı çatlatma iğnesi cetrotide olabilir:) 2 ay ertelnedi. transfer öncesi prednol estrofem asprin folik asit(en baştan beri) progesteron, climara fort ve crinone jel kullandım. sormak istediğin olursa her zamn cevaplarım. allahım hepimizin işini rast getirsin.

bu arada kontrollerde de dönem dönem 80 tl ödedik ve ödüyoruz:)

Raporunuz var mıydı

Bi de hastaneye toplam mi 4250 verdiniz.Bizim rapor var 1850 dediler 90 muayene ve 100 tahliller dediler bi de ilaçlar tabi spermler için ekstra bi yontem istenirse 500 dediler

Ben de medikalde tedavi gördüm ufuk beyde. raporluyduk. 1850 tedavi ilaçlar da 880 tuttu. randevularda tedavi süresince para vermiyorsunuz. e2 değeri için her iki günde bir tahlil var. onun için de ilk seferinde para verdik ama kaç lira unuttum 60 lira sanırım. sperm için onlar bir şey önermedi biz de bir şey yaptırmadık. inşallah rabbim sana yaşatır bu duyguyu.

İnşallah çok teşekkür ederim bilgilerin için peki tek mi çift mi transfer oldu size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…