İlk tedaviydi.Hayırlı olsun son bir soru daha kaçıncı tedaviydi
canım bizim raporumuz yoktu.Raporunuz var mıydı
Teşekkür ederimcanım bizim raporumuz yoktu.
Teşekkür ederimİlk tedaviydi.
Ilk denememdi malesef negatif. Sebep yumurta rezervi az.Kaçıncı denemeniz ve sebep ne bende 2.yi karadeniz de düşünüyorum ama daha var sanırım ikinciye
Benimde rezerv az kaç yumurta oluştu.dondurma işlemi yapıldı mıIlk denememdi malesef negatif. Sebep yumurta rezervi az.
1 yumurta oluştu döllendi tutunmadi. Beni donasyona gonderdi buyuk hayal kırıklığı ileri derece depresyona girdim.Benimde rezerv az kaç yumurta oluştu.dondurma işlemi yapıldı mı
Amh kac1 yumurta oluştu döllendi tutunmadi. Beni donasyona gonderdi buyuk hayal kırıklığı ileri derece depresyona girdim.
Aşılama da tutma ihtimali yüzde 20 inşallah olur ve tupe gerek kalmaz nerde ve kimde yaptirdinMerhaba kızlar bende ekim 20 si aşılama yaptırdım inşallah olur ama hiç ümitli degilim
İnşallah katü de yaptırdım normalde Cavit bey yapacaktı ama şansıma bütün doktorlar yurtdışına seminere gitmiş asistan dr geldi o yapmaya çalıştı yapamadı orda bilgili bir hmesire vardı o yapabildi uğraşlar sonucu bu yüzden birazda ümitsizliğim aslında 30 dk sürdü 10dakıkalık işAşılama da tutma ihtimali yüzde 20 inşallah olur ve tupe gerek kalmaz nerde ve kimde yaptirdin
Bende KTÜ de tüp yaptırdım Süleyman beye bin pişmanım transfer sonrası hiç ilgilenmediler dış gebelik oldu hiç takip bişey yapmadılar imperyalden kırhan bey de takip yaptırdım da anladı yoksa şimdi sağ tüpüm zarar görmüş olabilirdi.bi de tüp öncesinde hsg çekilmesi gerekiyordu ama ona da gerek görmediler bir sürü şey işte ihmaller zinciri resmen KTÜ sağlam giren hasta çıkar ordaki ülkü hemşire ile baya atıstık ilgisizsiniz diyeİnşallah katü de yaptırdım normalde Cavit bey yapacaktı ama şansıma bütün doktorlar yurtdışına seminere gitmiş asistan dr geldi o yapmaya çalıştı yapamadı orda bilgili bir hmesire vardı o yapabildi uğraşlar sonucu bu yüzden birazda ümitsizliğim aslında 30 dk sürdü 10dakıkalık iş
Evet ülkü hemşire yaptı benim aşılamayida valla bende çok pişmanım orda yaptırdığıma saatlerce bekle bekle mahfolduk ilgilenmiyorlar yeteri kadar gerçekten insan parasıyla rezil oluyor tüp bebek yaptırırsam medical de yaptırirm bidaha herhalde. Sizede büyük geçmiş olsun. Şimdi hangi hastanede tedavi oluyorsunuzBende KTÜ de tüp yaptırdım Süleyman beye bin pişmanım transfer sonrası hiç ilgilenmediler dış gebelik oldu hiç takip bişey yapmadılar imperyalden kırhan bey de takip yaptırdım da anladı yoksa şimdi sağ tüpüm zarar görmüş olabilirdi.bi de tüp öncesinde hsg çekilmesi gerekiyordu ama ona da gerek görmediler bir sürü şey işte ihmaller zinciri resmen KTÜ sağlam giren hasta çıkar ordaki ülkü hemşire ile baya atıstık ilgisizsiniz diye
Bu hafta tekrar rapor için dosyamı verdim bu ay ki adetle medikal park ufuk beye gidecemEvet ülkü hemşire yaptı benim aşılamayida valla bende çok pişmanım orda yaptırdığıma saatlerce bekle bekle mahfolduk ilgilenmiyorlar yeteri kadar gerçekten insan parasıyla rezil oluyor tüp bebek yaptırırsam medical de yaptırirm bidaha herhalde. Sizede büyük geçmiş olsun. Şimdi hangi hastanede tedavi oluyorsunuz
Hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerle inşallahBu hafta tekrar rapor için dosyamı verdim bu ay ki adetle medikal park ufuk beye gidecem
İnşallah hepimiz için herkes yavrusuna kavussunHakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerle inşallah
Canım selam. bende görüştüm ufuk beyle , histereskopi yapılacak adet sonrası. Ya inşallah bu tedaviler sonrası gelir bebeklerimiz artık.. vesile olsun ufuk bey müjdemize hayırlısıylaBu hafta tekrar rapor için dosyamı verdim bu ay ki adetle medikal park ufuk beye gidecem
İnşallah canım bende bugün yarın adet olup randevu alirim raporum çıktı ama daha doktor imzalari tamamlanmamış inşallah sıkıntı olmazCanım selam. bende görüştüm ufuk beyle , histereskopi yapılacak adet sonrası. Ya inşallah bu tedaviler sonrası gelir bebeklerimiz artık.. vesile olsun ufuk bey müjdemize hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?