Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Ufuk Bey çok ilgili bir doktor. En çok onun tedavisinde rahatım ve çok şükür Rabbim verdi bebeğimizi. inşallah sizler de kavuşursunuz bebeklerinize.
Cumartesi muayene yapıyorlar mi benim adet ctesi ye denk gelebilir yada 4.gün başlarlar mi acaba

Cumartesi öğleye kadar var. 4 gün geç olabilir. 2. gün başladım ben tedaviye. arayıp randevu alabilirsin.
Daha adet olmadım yarın veya ctesi olabilir ctesi olursa sıkıntı olmaz da eğer yarın olursa ctesi muayene icin randevu alirim

Daha adet olmadım yarın veya ctesi olabilir ctesi olursa sıkıntı olmaz da eğer yarın olursa ctesi muayene icin randevu alirim
Daha önce gidip görüştün mü? Çok sakin ol. Olacağına inan inşallah Rabbim nasip eder. Ben ufuk beye çok güveniyorum hiçbir dediğini çok sorgulamadım. Cumartesi inşallah senin için dönüm noktası olur.

İnşallah ufuk beyi biliyorum aşılama mi yapmıştı

Ufuk Bey çok ilgili bir doktor. En çok onun tedavisinde rahatım ve çok şükür Rabbim verdi bebeğimizi. inşallah sizler de kavuşursunuz bebeklerinize.
Sağlıkla kucağına al inşallah canım tüp bebekle mi geldi bebeğin?

Cumartesi muayene yapıyorlar mi benim adet ctesi ye denk gelebilir yada 4.gün başlarlar mi acaba
Cumartesi öğleye kadar daha randevu alınıyor canım. ben de histereskopiyi cumartesi olmak istiyorum eşimin işi yüzünden. şehir dışından gidip geliyoruz ya hafta içi zorluyor işlerimizi

xpreiaZ canım belki seninle karşılaşırız ne dersin
Benimki bir sonraki cumartesi olacak ama canım(tabi inş ufuk bey cumartesi histereskopiyi kabul ederse) , adetimi bekliyorum 2 gündür leke leke hala tam olamadım,sökülmeDi. işte yarına sökülürse bitimi tam bir sonraki cumartesiye denk gelir. sen bu cumartesi mi gideceksin

Bende adeti bekliyorum 2 gündür karnım ağrıyor ama hala gelen giden yok bende bu ay hsg cekildim söyledim mi bilmiyorum sol tüpüm kapali çıktı. Acaba hsg den dolayı mı adete yakın bu kadar ağrım oldu.

Bende adeti bekliyorum 2 gündür karnım ağrıyor ama hala gelen giden yok bende bu ay hsg cekildim söyledim mi bilmiyorum sol tüpüm kapali çıktı. Acaba hsg den dolayı mı adete yakın bu kadar ağrım oldu.
Senin dİş gebelik tüpte mi olmuştu? hangi tarafta idi belli miydi ? acaba dış gebelik yüzünden mi tıkandı ?

Benim hsg sonrası vücudumda değişen hiçbir şey olmamıştı canım bilemedim o yüzden..

Sağda oldu dış gebelik sol tüp kapali ama ben anlamıştım solda problem olduğunu çünkü hiç adet olduğumda sol tarafımda ağrı sizi olmuyordu hep sağ da idi bi de sana bahsetmiştim ya lokman hekimden o da söylemişti soldaki yumurtaliginda problem var diye

Adet oldum bugün yarın için aradim hastaneyi doktorun randevu listesi dolmuş yaaa inşallah ayarlayabilirler
Tedaviye başlayacağım kesin görüşmeliyim doktorla deseydiniz. Hatta Trabzon'daysanız gidin bugünden görüşün. Hadi inşallah hayırlısı.

Adet oldum bugün yarın için aradim hastaneyi doktorun randevu listesi dolmuş yaaa inşallah ayarlayabilirler
bende oldum bugün haftaya gidiyorum histereskopiye... inşallah yer bulunur canım yaa.. 1 ay ertelenecek mi yoksa?

Tedaviye başlayacağım kesin görüşmeliyim doktorla deseydiniz. Hatta Trabzon'daysanız gidin bugünden görüşün. Hadi inşallah hayırlısı.
Sekretere söyledim biri mi yönlendirdi diye bende dedin zaten 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım 2. İcin geleceğim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…