canım ne yaptın başladın mı tedaviye. hadi hayırlı haberler...Öğlene kadar aramasalar eğer arayıp söyleyeceğim benim kaybedecek vaktim yok bir ay daha yumurtaları çöpe atamam zaten az
Evet başladım bugün kontrol vardı ctesi tekrar var sanırım pazartesi opu olur 1 yum hızlı büyüdü eğer catlarsa dondurma yapıp önümüzdeki ay transfer olacak bakalım hayırlısıcanım ne yaptın başladın mı tedaviye. hadi hayırlı haberler...
xpreiaZ -Xpreia görünce şaşırdım seni nick değişmiş seninde güzel haberlerini bekliyorum allahın izniyle:)medikal park bence iyi bir hastane tüp de zaten önemli olan dr kadar laboratuar...allaha emanet ol canım:)
evet canım histereskopi yapıldı, rahimin üstünde basıklık varmış, orası genişletildi. korunma ilişki yasağı falan vermedi doktor. kanamam da bitticanım ne yaptın başladın mı tedaviye. hadi hayırlı haberler...
xpreiaZ -Xpreia görünce şaşırdım seni nick değişmiş seninde güzel haberlerini bekliyorum allahın izniyle:)medikal park bence iyi bir hastane tüp de zaten önemli olan dr kadar laboratuar...allaha emanet ol canım:)
Sen nasılsın neler yapıyorsun yeniden tedavi düşünüyor musuncanım ne yaptın başladın mı tedaviye. hadi hayırlı haberler...
canım benim adet beklediğimizden erken bitti, salı günü yapıldı histereskopi.. senin de tedavin hayırlı olsun canım. vesilemiz olsun medikalpark ve ufuk bey inşallah..Evet başladım bugün kontrol vardı ctesi tekrar var sanırım pazartesi opu olur 1 yum hızlı büyüdü eğer catlarsa dondurma yapıp önümüzdeki ay transfer olacak bakalım hayırlısıxpreiaZ ctesi goruselim medikalde
Ne zaman oldun hani ctesi olacaktıevet canım histereskopi yapıldı, rahimin üstünde basıklık varmış, orası genişletildi. korunma ilişki yasağı falan vermedi doktor. kanamam da bitti3-6 ay kadar normal deneme süremiz başladı...
eşime tekrardan proxeed aldık bu sürede kullanacak. bu doktor önerisi değildi ama.. büyük ihtimalle 6 ay sonra bu şehirden taşınacağız , yeni tayin yerimiz neresi ise tedaviye orda devam edeceğim gibi görünüyor.. inşallah o zamana kadar sağlıklı bir hamilelik olur..
sen de var mı bir değişiklik ?
Salı günü ben ordaydim oglen gibicanım benim adet beklediğimizden erken bitti, salı günü yapıldı histereskopi.. senin de tedavin hayırlı olsun canım. vesilemiz olsun medikalpark ve ufuk bey inşallah..
İnşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımıza bir an önce kavuşuruzcanım benim adet beklediğimizden erken bitti, salı günü yapıldı histereskopi.. senin de tedavin hayırlı olsun canım. vesilemiz olsun medikalpark ve ufuk bey inşallah..
canım biz 13 haftalık olduk zaten. inşallah sonuna kadar devam ederde sağlıkla gerek kalmaz yeniden tedaviye:) darısı sizlereSen nasılsın neler yapıyorsun yeniden tedavi düşünüyor musun
Himmm takvim olmayınca unutmuşum inşallah sonuna kadar devam eder ve sağlıkla sıhhatli kucağına gelir bir ömür yuvanın tadı katlanarak artarcanım biz 13 haftalık olduk zaten. inşallah sonuna kadar devam ederde sağlıkla gerek kalmaz yeniden tedaviye:) darısı sizlere
Ufuk beye ne zaman söyleyeyim çift embriyo istediğimizicanım biz 13 haftalık olduk zaten. inşallah sonuna kadar devam ederde sağlıkla gerek kalmaz yeniden tedaviye:) darısı sizlere
inşallah canım allah yüzümüze baksın, ben hasan beyde tedavi gördüm 27 ağustosda transfer olduk. tutundu minnakım bana darısı sana:)evet canım histereskopi yapıldı, rahimin üstünde basıklık varmış, orası genişletildi. korunma ilişki yasağı falan vermedi doktor. kanamam da bitti3-6 ay kadar normal deneme süremiz başladı...
eşime tekrardan proxeed aldık bu sürede kullanacak. bu doktor önerisi değildi ama.. büyük ihtimalle 6 ay sonra bu şehirden taşınacağız , yeni tayin yerimiz neresi ise tedaviye orda devam edeceğim gibi görünüyor.. inşallah o zamana kadar sağlıklı bir hamilelik olur..
sen de var mı bir değişiklik ?
canım hasan bey transfer tarihini belirlediğinde ben sormuştum 2 tane mi oalacak diye. oda sen uygun karşıladı. zaten transfer günü emriyoların resimleri ile gelip bana bilgi vermişti. tutma ihitmali şu kadar istersen tek yapalım falan diye. çünkü o ikiz gebeliklerin komplikasyon olabileceğini söylüyorsu bana iki tane koydu biri tuttu:)Ufuk beye ne zaman söyleyeyim çift embriyo istediğimizi
İnşallah rabbim bizim de yüzümüzü güldürsüncanım hasan bey transfer tarihini belirlediğinde ben sormuştum 2 tane mi oalacak diye. oda sen uygun karşıladı. zaten transfer günü emriyoların resimleri ile gelip bana bilgi vermişti. tutma ihitmali şu kadar istersen tek yapalım falan diye. çünkü o ikiz gebeliklerin komplikasyon olabileceğini söylüyorsu bana iki tane koydu biri tuttu:)
ya ben de seni hamile diye hatırlıyorum ama takvim görmeyince pot kırmayayım diye sordum tekrarinşallah canım allah yüzümüze baksın, ben hasan beyde tedavi gördüm 27 ağustosda transfer olduk. tutundu minnakım bana darısı sana:)
O potu ben kirdimya ben de seni hamile diye hatırlıyorum ama takvim görmeyince pot kırmayayım diye sordum tekrarsağol amin canım...
ben sizin potunuzu seveyim inşallah tez zamnda bu cuma günü duam rabbim sizede nasip etsinnnnnn sizede pot kıranlar olsun:)O potu ben kirdim
Yarın benim transferim var.doktora bir türlü 2 tane istediğimi söyleyemedim yarın transfere girmeden soyleyecem bi de sana kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti.çarşamba opu oldu ctesi tranefer olacak yani 3.gün embriyosu koyacaklar herkese böyle mi yapıyorlar yoksa bana mı böyle anlamadım niye 5.günü beklemedilercanım hasan bey transfer tarihini belirlediğinde ben sormuştum 2 tane mi oalacak diye. oda sen uygun karşıladı. zaten transfer günü emriyoların resimleri ile gelip bana bilgi vermişti. tutma ihitmali şu kadar istersen tek yapalım falan diye. çünkü o ikiz gebeliklerin komplikasyon olabileceğini söylüyorsu bana iki tane koydu biri tuttu:)
Sağlıkla tutunsunlar inşallah canım... senin doktorun ufuk beydi dimi ? benim yarına randevum vardı iptal ettiler seminerde olacak diyeYarın benim transferim var.doktora bir türlü 2 tane istediğimi söyleyemedim yarın transfere girmeden soyleyecem bi de sana kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti.çarşamba opu oldu ctesi tranefer olacak yani 3.gün embriyosu koyacaklar herkese böyle mi yapıyorlar yoksa bana mı böyle anlamadım niye 5.günü beklemediler
Yaaaa öyle bişey soylemediler bana hep böyle oluyor son işlemimi hep başkası yapıyor canım sıkıldı şimdi yaSağlıkla tutunsunlar inşallah canım... senin doktorun ufuk beydi dimi ? benim yarına randevum vardı iptal ettiler seminerde olacak diyeorda mıymış ufuk bey?
Canım keşke sorsaydın aklına takılanları. yarın sor herşeyi rahat geçsin sürecin , kafanda soru işareti kalmasın hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?