Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Öğlene kadar aramasalar eğer arayıp söyleyeceğim benim kaybedecek vaktim yok bir ay daha yumurtaları çöpe atamam zaten az
canım ne yaptın başladın mı tedaviye. hadi hayırlı haberler...
xpreiaZ -Xpreia görünce şaşırdım seni nick değişmiş seninde güzel haberlerini bekliyorum allahın izniyle:)medikal park bence iyi bir hastane tüp de zaten önemli olan dr kadar laboratuar...allaha emanet ol canım:)

Evet başladım bugün kontrol vardı ctesi tekrar var sanırım pazartesi opu olur 1 yum hızlı büyüdü eğer catlarsa dondurma yapıp önümüzdeki ay transfer olacak bakalım hayırlısı xpreiaZ ctesi goruselim medikalde

evet canım histereskopi yapıldı, rahimin üstünde basıklık varmış, orası genişletildi. korunma ilişki yasağı falan vermedi doktor. kanamam da bitti 3-6 ay kadar normal deneme süremiz başladı...

eşime tekrardan proxeed aldık bu sürede kullanacak. bu doktor önerisi değildi ama.. büyük ihtimalle 6 ay sonra bu şehirden taşınacağız , yeni tayin yerimiz neresi ise tedaviye orda devam edeceğim gibi görünüyor.. inşallah o zamana kadar sağlıklı bir hamilelik olur..

sen de var mı bir değişiklik ?

Sen nasılsın neler yapıyorsun yeniden tedavi düşünüyor musun

canım benim adet beklediğimizden erken bitti, salı günü yapıldı histereskopi.. senin de tedavin hayırlı olsun canım. vesilemiz olsun medikalpark ve ufuk bey inşallah..

Ne zaman oldun hani ctesi olacaktı

canım biz 13 haftalık olduk zaten. inşallah sonuna kadar devam ederde sağlıkla gerek kalmaz yeniden tedaviye:) darısı sizlere
Himmm takvim olmayınca unutmuşum inşallah sonuna kadar devam eder ve sağlıkla sıhhatli kucağına gelir bir ömür yuvanın tadı katlanarak artar

inşallah canım allah yüzümüze baksın, ben hasan beyde tedavi gördüm 27 ağustosda transfer olduk. tutundu minnakım bana darısı sana:)

Ufuk beye ne zaman söyleyeyim çift embriyo istediğimizi
canım hasan bey transfer tarihini belirlediğinde ben sormuştum 2 tane mi oalacak diye. oda sen uygun karşıladı. zaten transfer günü emriyoların resimleri ile gelip bana bilgi vermişti. tutma ihitmali şu kadar istersen tek yapalım falan diye. çünkü o ikiz gebeliklerin komplikasyon olabileceğini söylüyorsu bana iki tane koydu biri tuttu:)

İnşallah rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün

Yarın benim transferim var.doktora bir türlü 2 tane istediğimi söyleyemedim yarın transfere girmeden soyleyecem bi de sana kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti.çarşamba opu oldu ctesi tranefer olacak yani 3.gün embriyosu koyacaklar herkese böyle mi yapıyorlar yoksa bana mı böyle anlamadım niye 5.günü beklemediler

Sağlıkla tutunsunlar inşallah canım... senin doktorun ufuk beydi dimi ? benim yarına randevum vardı iptal ettiler seminerde olacak diye orda mıymış ufuk bey?

Canım keşke sorsaydın aklına takılanları. yarın sor herşeyi rahat geçsin sürecin , kafanda soru işareti kalmasın hiç

Yaaaa öyle bişey soylemediler bana hep böyle oluyor son işlemimi hep başkası yapıyor canım sıkıldı şimdi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…