Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

canım hayırlı olsun şimiden ben geç gördüm msjını kusura bakma. hadi hayırlı haberler transfer oldun inşallah. canım bana da 3 gün embriyosu transfer ettiler. ama sanırım müge hanım gidişata göre bekletiyor. çünkü arkadaşa 2 gün etmişlerdi.

Galiba iyi kalite dwdi embriyolari inşallah güzel bir sonuç alırız 1 araliga

transfer yapıldı mı canım? gittin mi doktora sordun görüştün mü aklındakileri?
Transferim oldu canım emriyoların gelişimi güzel olduğu için 4.gün yapılmış ama genelde orda hep 3.gün yapıyorlarmış problem olmayınca.hasan bey yaptı transferi 2 tane koydu ctesiden beri yatıyorum inşallah olacak bu sefer inancim tam hayırlısı Allahtan kalanları da dondurduk.bu arada mutlaka q10 ve arı sutu bal polen karısımi ye tedavide emriyoların gelişiminde çok faydasını gördüm sakin ihmal etme

ay hadi canım gözün aydın Rabbim 2 aralıkta müjde vermeni nasp etsin inşallah... dondurma bebeklerin de ilerde kardeş için kullanırsın

q10 u ufuk bey mi önermişti canım yoksa sen kendin mi aldın takviye olarak?

Kendim almıştım yaklaşık 2 ay kullandım hatta hemşire sordu kullandığınız ilaç var mı diye söyledim q10 kullanıyorum diye devam edin dedi

ay hadi sevindim inşallah ikizler gelir hayırlısıyla. hasan bey yapması daha da güzel olmuş. eminim sıkıntı olmamıştır.:)

Sana da 3.gün mu koyulmuştu belirti hissetmiş miydin
evet canım banada 3 gün koyuldu. benim adetlerim 34 günde bir oluyodu. adetin 14 günü transfer yapıldı yani 12 gün tes sonucum sonrası bile adte 1 hafta kalıyordu. ben ona ragmen acayip adet ağrısı çekmişdim ama özellikle transferden 3 gün sonra dan hatta 2 ay olana kadar. yani göğüs şişliği falna tabiki oluyor ama estrofem ve progesteron yapıyor onlara takılma. ya varya uzan canım 5 gün uzan ihtiyaç dışında kalkma ben hep proteinli beslendim.

kaç gün oldu canım transfer olalı. Hayırlısıyla önce pozitifi sonra da bebeğini görmek nasip olsun inşallah. Aklımdasın kaç gündür merak ettim.
Cumartesi transfer oldu 3.gün embriyosu kasiklarimda adet ağrısı var.sende de olmuş muydu bi de evde test yapmış miydin

Cumartesi transfer oldu 3.gün embriyosu kasiklarimda adet ağrısı var.sende de olmuş muydu bi de evde test yapmış miydin
Adet ağrısı 10.haftaya kadar oldu. hatta tek belirtim adet ağrısıydı korkma sakın. Evde test yapmadım. Doktor ne derse ben onu uyguladım tedavide hiç sorgulamadım. Sabrettim ve 12. gün kan testi yaptırdım. Kendinde belirti arama.bende hiç olmadı.ne göğsüm acıdı, ne midem bulandı, ne başım döndü. 6. haftadan sonra bol bol uykum geldi ve iştahım arttı. 7. gün bir kere pembe kırmızı leke geldi. yerleşme kanaması yani. hafif leke görürsen bu aralar korkma. inşallah bebeğin seninledir canım.

İnşallah Doktoruma bende güveniyorum herşey güzel gelisti inşallah sonuç da güzel olur test tarihim 1 aralık ama ben 10.gün yani salı günü test yaptırmayı dusunuyorum

İnşallah Doktoruma bende güveniyorum herşey güzel gelisti inşallah sonuç da güzel olur test tarihim 1 aralık ama ben 10.gün yani salı günü test yaptırmayı dusunuyorum
Sen bilirsin canım. Ama değer az çıkarsa üzülme sonra. benim 12. gün 125 çıktı. 10. gün 60 falandı herhalde. moralim bozulmaz diyorsan yaptır.

Sen bilirsin canım. Ama değer az çıkarsa üzülme sonra. benim 12. gün 125 çıktı. 10. gün 60 falandı herhalde. moralim bozulmaz diyorsan yaptır.
Olumlu olumsuz herşeye hazırım yeterki dış gebelik olmasın bi kez yaşadım çünkü o yüzden korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…