Yazarım mutlakaHayırlısı o zaman. Haber vermeyi unutma. Kendine dikkat et.
güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah...Yazarım mutlaka
Az kaldı çok heyecanlıyım eğer yarın cesaret bulabilirsem test yaptiracam yoksa çarşamba akşam büyük ihtimalle test yaptiracamgüzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah...
canım benimmm yaa inşallah çok sevineceğimiz güzel haberler verirsin..Az kaldı çok heyecanlıyım eğer yarın cesaret bulabilirsem test yaptiracam yoksa çarşamba akşam büyük ihtimalle test yaptiracam
Hiç umutsuz olma rabbim büyük.hem çalışıp hem farklı şehirden gel git yapmak çok zor yine çalışmıyor olsan halledilir.benim transferin olduğu gün bi kız vardı hopadan gelip gitmiş ama çalışmıyor zorlanmam iş.inşallah tayin olana kadar rabbim yuvan evlat mujdesiyle senlendirsincanım benimmm yaa inşallah çok sevineceğimiz güzel haberler verirsin..
ben histereskopi sonrası gidemedim kontrole... cumartesi randevumu yine iptal ettiler 1 hafta sonrası için de ufuk bey gelmesin geç olur daha gerek yok demiş. izin de alma durumum yoktu. yol 3 saat gidiş 3 saat geliş öyle işten yarım saat izin alayım da gideyim durumu da yok... kaldı yani...
hiç sevmedim böyle uzun yollu git gelli tedaviyi. histereskopiyi yaptırmış oldum ama devamı için tayini kesin olarak beklemeye karar verdim.6 aya gideceğiz zaten en geç. randevular iptal oldukça moralim bozuluyor, gecikmiş hissediyorum.. Rabbim belki tayin gidene kadar nasip eder doğal yolla gelir bebeğim.. 3 sene bitince umutlarım da birer birer kırıldı ama olmaz değil Allah büyük..
Yaptım test 91 çıktı galiba benimki de tek tuttuSen bilirsin canım. Ama değer az çıkarsa üzülme sonra. benim 12. gün 125 çıktı. 10. gün 60 falandı herhalde. moralim bozulmaz diyorsan yaptır.
Kızlar bugün 10.günüm dayanamadım gittim test yaptırdım 91 çıktı yani hamileyim inşallah bakalım perşembe kaç cikacak
İnşallah allah razı olsun inşallah sana da en kısa zamanda inşallah. bi de daha tam sevinemiyorum 12.gün test sonucu kese ve kalp atisi var nasipsecanım yaaaa!!! maşallah çok sevindim yaa! sağlıkla katlansın değerin sağlıkla kucağına al inşallah!
aminnnn....canım aklına kötü şeyleri hiç getirme, iyi düşün iyi olsun inşallah.. eee şimdi anlat bakalım sorun neydi? neden olmuyordu? kaç senedir denemiştiniz? düşük falan var mıydı? tüpte hangi ilaçları kullandın.. bir bir anlat bakalımİnşallah allah razı olsun inşallah sana da en kısa zamanda inşallah. bi de daha tam sevinemiyorum 12.gün test sonucu kese ve kalp atisi var nasipse
Canım hemen hemen biliyorsun süreci 4.yilimizdayiz aşılama yaptırdık olmadı sonra fakültede tüp denedik dış gebelik oldu sonrasında zaten 6 ay tekrar deneyemiyoruz kullanılan iğneden dolayı.medikalpark da yaptırdım ufuk beyde öncesinde ama q10 kullandim 2 ay bu vesile ile 10 yum toplandı 7 sine işlem yapıldı 7si de döllendi.çok şükür 2 tane transfer ettiler gerisi donduruldu.transferden sonra da 6 gun devamlı evdeydim ve elimden geldikçe uzandim wc yemek ve namaza kalktım başka bişey yapmadimaminnnn....canım aklına kötü şeyleri hiç getirme, iyi düşün iyi olsun inşallah.. eee şimdi anlat bakalım sorun neydi? neden olmuyordu? kaç senedir denemiştiniz? düşük falan var mıydı? tüpte hangi ilaçları kullandın.. bir bir anlat bakalım
spermlerde sorun var mıydı peki canım?Canım hemen hemen biliyorsun süreci 4.yilimizdayiz aşılama yaptırdık olmadı sonra fakültede tüp denedik dış gebelik oldu sonrasında zaten 6 ay tekrar deneyemiyoruz kullanılan iğneden dolayı.medikalpark da yaptırdım ufuk beyde öncesinde ama q10 kullandim 2 ay bu vesile ile 10 yum toplandı 7 sine işlem yapıldı 7si de döllendi.çok şükür 2 tane transfer ettiler gerisi donduruldu.transferden sonra da 6 gun devamlı evdeydim ve elimden geldikçe uzandim wc yemek ve namaza kalktım başka bişey yapmadim
Esimde iler hızlı sperm hiç yoktu bi de şekil bozukluğu vardı kaan aydosa gitti esim dna hasarına baktırdık problem cikmadispermlerde sorun var mıydı peki canım?
oy oy oy çok sevindim. Gözün aydın canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. 9. gün için çok güzel bir değer. Perşembe günü 200 gibi bir değer çıkar. yüksek ihtimal tek gebelik belli de olmaz ama. :Yaptım test 91 çıktı galiba benimki de tek tuttu
10.gün canım bugün perşembe 12.gün olacak bana da öyle geliyor zaten 2 tane koyduktan sonra ya ikisi de okursa diye korkmaya başlamıştım.hayırlısı Allahtanoy oy oy çok sevindim. Gözün aydın canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. 9. gün için çok güzel bir değer. Perşembe günü 200 gibi bir değer çıkar. yüksek ihtimal tek gebelik belli de olmaz ama. :
Benim 12. gün 125 çıkmıştı ve tek gebelik. Rabbim hayırlısını versin. Süt iç her gün ve bir adet haşlanmış yumurta. ilk üç ay beslenmeye çok dikkat et. Hiç ağır kaldırma, hızlı hareket etme. Ay kendime sevindiğim gibi sevindim. içim kıpır kıpır oldu.10.gün canım bugün perşembe 12.gün olacak bana da öyle geliyor zaten 2 tane koyduktan sonra ya ikisi de okursa diye korkmaya başlamıştım.hayırlısı Allahtan
Allah razı olsun canim sabah kahvaltıda mutlaka 1 yada 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum çay hayatımdan çıktı süt geldi.gün içinde evde yalnız olduğum için çocuğunuzla uzaniyorum.medikal park da yaptırmıştım değil mi tüpü aynı doktoruna devam ediyor musun yoksa değiştirdin miBenim 12. gün 125 çıkmıştı ve tek gebelik. Rabbim hayırlısını versin. Süt iç her gün ve bir adet haşlanmış yumurta. ilk üç ay beslenmeye çok dikkat et. Hiç ağır kaldırma, hızlı hareket etme. Ay kendime sevindiğim gibi sevindim. içim kıpır kıpır oldu.
Evet, Ufuk Beye devam ediyorum. Memnunum kendisinden. Doğumu da orada yapmayı planlıyorum inşallah. trabzondaki birçok doktoru gezdikten sonra kafama göre bir doktor buldum.Allah razı olsun canim sabah kahvaltıda mutlaka 1 yada 2 tane haşlanmış yumurta yiyorum çay hayatımdan çıktı süt geldi.gün içinde evde yalnız olduğum için çocuğunuzla uzaniyorum.medikal park da yaptırmıştım değil mi tüpü aynı doktoruna devam ediyor musun yoksa değiştirdin mi
Ya bende ufuk beyde devam etmek istiyorum ama muayene ve tahliller doğum felan pahalıya geliyor ne kadar ikili test ve diğer testler biliyor musun.ufuk beyde devam etmesem bile arkadaşım imperyalden onur bey var ondan çok memnundu ona gitmeyi dusunuyorumEvet, Ufuk Beye devam ediyorum. Memnunum kendisinden. Doğumu da orada yapmayı planlıyorum inşallah. trabzondaki birçok doktoru gezdikten sonra kafama göre bir doktor buldum.
Evet Medikal biraz pahalı ama ben memnunum o yüzden devam ediyorum. 2li test 145 liraydı sanırım o civarda bir şey. doğumu falan konuşmadım ama artık her neyse vereceğim. Daha önce Onur Beye de gittim. O da iyi bir doktor fakat bu tür tedavileri olmadığı için bıraktım onu. Maddi olarak yıpratıcı olursa Onur Bey de iyi bir tercih olur senin için.Ya bende ufuk beyde devam etmek istiyorum ama muayene ve tahliller doğum felan pahalıya geliyor ne kadar ikili test ve diğer testler biliyor musun.ufuk beyde devam etmesem bile arkadaşım imperyalden onur bey var ondan çok memnundu ona gitmeyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?