Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Bu yıl çalışmıyorum o yüzden elimdeki imkanları da bu tedaviye verdim o yüzden medikal ı kaldıracak güçte degiliz bana göre ama eşim illa orda devam et derse seve seve devam ederim

Bu yıl çalışmıyorum o yüzden elimdeki imkanları da bu tedaviye verdim o yüzden medikal ı kaldıracak güçte degiliz bana göre ama eşim illa orda devam et derse seve seve devam ederim
Hangisi bütçene uygunsa onu yap. Arada aklına takılan bir şey olursa Ufuk beye gidersin. Bundan sonraki takipler zaten rutin. Tüp bebek tedavisi için Ufuk bey iyi diğer kontrolleri kadın doğumcular rahatlıkla yapar.

Doğru diy
Hangisi bütçene uygunsa onu yap. Arada aklına takılan bir şey olursa Ufuk beye gidersin. Bundan sonraki takipler zaten rutin. Tüp bebek tedavisi için Ufuk bey iyi diğer kontrolleri kadın doğumcular rahatlıkla yapar.
diyosun senin cinsiyet belli mi

elhamdulillah, ne güzel bir haber çok sevindimmm canım ben sana dedim hasan beyin eli uğurlu gelecek diye:)rabbim sorunsuz bir hamilelik yaşamayı nasip etsin:)
Amin teşekkür ederim 10.gün degerim 91 çıktı.12.gün 219 çıktı ve yarın yapacam bi de test bakalım kaç cikacak ona göre muayene icin gün verecekler

Amin teşekkür ederim 10.gün degerim 91 çıktı.12.gün 219 çıktı ve yarın yapacam bi de test bakalım kaç cikacak ona göre muayene icin gün verecekler
Ufuk beyde devam etmek istiyorum ama galiba devam edemeyecem maddiyattan dolayı

12. haftada büyük ihtimal erkek dedi ben sormadan. ayın 9 unda randevum var. 16 haftalık olacak kesin söyler sanırım.
Bugün testi tekrarladım hemşireye söyledim teeee ayın 20 sine randevu verdiler gelin diye sana da bu kadar geç verdiler mi randevuyu galiba hem kese hem kalp atışını mi duyacak doktor

14.gün test yaptirmis miydin yaptırdıysan değerin kaçtı.
Evet hem kese hem kalp atışı için geç veriyorlar randevuyu. Benim tedaviden sonra Ufuk bey tatile çıkmıştı istesem de gidemezdim ben de bekledim. 7. Hafta gittim. 12. Gün 125 14. Gün 350 16. Gün 930 çıktı sonra bir daha test yaptırmadım. Ufuk neye mi gideceksin ilk kontrole?

Hemşireye dedim kan tahlili istersem orda ekstra ücret ödeyemem bütün elimdeki imkanları bu tedavide kullandım diye o da dedi ki tahlil vermez verirse eğer disarda yaptırmayı söylersiniz dedi bende tamam dedim.en azından ilk kontrolü orda olayım sonrasına bakarız dedik esimle

Ilk gidince kan tahlili istedi ve idrar tahlili ama kaç lira verdik hatırlamıyorum. sonra 12. haftaya kadar yani ikili teste kadar kan tahlili istemedi. ben 7. hafta 8. hafta 10. hafta ve 12. hafta gittim. şimdi bu cuma 16. hafta olacak gideceğim. artık ayda bir kere çağırıyor. 20. hafta dört boyutlu ultrason var o da 300 tl imiş. Ilk kontrole git sonra değiştirirseniz lazanya. 14. gün kaç çıktı tahlil sonucun?

695 çıktı canım baya yükselmiş 219 dan bu rakam çıktı hayırlısı artik

Ya kızlar size bişey soracam grip gibi bişey oldum burnum akıyor gece tikaniyor um ne yapabilirim grip oldunuz mu

Ya kızlar size bişey soracam grip gibi bişey oldum burnum akıyor gece tikaniyor um ne yapabilirim grip oldunuz mu
Ay canım şimdi gördüm. 6 haftalıkken grip oldum. bol bol portakal sıkıp içitim. Sıcak suya limon sıkıp içtim. Ateşlenmemek lazım fazla. Eşim sirkeli suyla başıma koltuk altıma kasıklarıma kompres yaptı. iki günde yatak döşek yatmadan kurtardım. Çok dikkatli ol. Gebelikte savunmasız kalıyor bünye çabuk hasta oluyor insan. İyisindir inşallah. Gittin mi doktora?

Bende sen gibi hol ç vitamini bal limonlu ılık su ihlamur ayva kabuğu yaptım düzeldi sadece öksürük kaldi az bişey.daha gitmedim haftaya pazartesi gidecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…