Bu yıl çalışmıyorum o yüzden elimdeki imkanları da bu tedaviye verdim o yüzden medikal ı kaldıracak güçte degiliz bana göre ama eşim illa orda devam et derse seve seve devam ederimEvet Medikal biraz pahalı ama ben memnunum o yüzden devam ediyorum. 2li test 145 liraydı sanırım o civarda bir şey. doğumu falan konuşmadım ama artık her neyse vereceğim. Daha önce Onur Beye de gittim. O da iyi bir doktor fakat bu tür tedavileri olmadığı için bıraktım onu. Maddi olarak yıpratıcı olursa Onur Bey de iyi bir tercih olur senin için.
Hangisi bütçene uygunsa onu yap. Arada aklına takılan bir şey olursa Ufuk beye gidersin. Bundan sonraki takipler zaten rutin. Tüp bebek tedavisi için Ufuk bey iyi diğer kontrolleri kadın doğumcular rahatlıkla yapar.Bu yıl çalışmıyorum o yüzden elimdeki imkanları da bu tedaviye verdim o yüzden medikal ı kaldıracak güçte degiliz bana göre ama eşim illa orda devam et derse seve seve devam ederim
diyosun senin cinsiyet belli miHangisi bütçene uygunsa onu yap. Arada aklına takılan bir şey olursa Ufuk beye gidersin. Bundan sonraki takipler zaten rutin. Tüp bebek tedavisi için Ufuk bey iyi diğer kontrolleri kadın doğumcular rahatlıkla yapar.
12. haftada büyük ihtimal erkek dedi ben sormadan. ayın 9 unda randevum var. 16 haftalık olacak kesin söyler sanırım.Doğru diy
diyosun senin cinsiyet belli mi
İnşallah hayırlı Salih evlat etsin inşallah12. haftada büyük ihtimal erkek dedi ben sormadan. ayın 9 unda randevum var. 16 haftalık olacak kesin söyler sanırım.
elhamdulillah, ne güzel bir haber çok sevindimmm canım ben sana dedim hasan beyin eli uğurlu gelecek diye:)rabbim sorunsuz bir hamilelik yaşamayı nasip etsin:)İnşallah hayırlı Salih evlat etsin inşallah
Amin teşekkür ederim 10.gün degerim 91 çıktı.12.gün 219 çıktı ve yarın yapacam bi de test bakalım kaç cikacak ona göre muayene icin gün vereceklerelhamdulillah, ne güzel bir haber çok sevindimmm canım ben sana dedim hasan beyin eli uğurlu gelecek diye:)rabbim sorunsuz bir hamilelik yaşamayı nasip etsin:)
Ufuk beyde devam etmek istiyorum ama galiba devam edemeyecem maddiyattan dolayıAmin teşekkür ederim 10.gün degerim 91 çıktı.12.gün 219 çıktı ve yarın yapacam bi de test bakalım kaç cikacak ona göre muayene icin gün verecekler
Bugün testi tekrarladım hemşireye söyledim teeee ayın 20 sine randevu verdiler gelin diye sana da bu kadar geç verdiler mi randevuyu galiba hem kese hem kalp atışını mi duyacak doktor12. haftada büyük ihtimal erkek dedi ben sormadan. ayın 9 unda randevum var. 16 haftalık olacak kesin söyler sanırım.
14.gün test yaptirmis miydin yaptırdıysan değerin kaçtı.Sen bilirsin canım. Ama değer az çıkarsa üzülme sonra. benim 12. gün 125 çıktı. 10. gün 60 falandı herhalde. moralim bozulmaz diyorsan yaptır.
Evet hem kese hem kalp atışı için geç veriyorlar randevuyu. Benim tedaviden sonra Ufuk bey tatile çıkmıştı istesem de gidemezdim ben de bekledim. 7. Hafta gittim. 12. Gün 125 14. Gün 350 16. Gün 930 çıktı sonra bir daha test yaptırmadım. Ufuk neye mi gideceksin ilk kontrole?14.gün test yaptirmis miydin yaptırdıysan değerin kaçtı.
Hemşireye dedim kan tahlili istersem orda ekstra ücret ödeyemem bütün elimdeki imkanları bu tedavide kullandım diye o da dedi ki tahlil vermez verirse eğer disarda yaptırmayı söylersiniz dedi bende tamam dedim.en azından ilk kontrolü orda olayım sonrasına bakarız dedik esimleEvet hem kese hem kalp atışı için geç veriyorlar randevuyu. Benim tedaviden sonra Ufuk bey tatile çıkmıştı istesem de gidemezdim ben de bekledim. 7. Hafta gittim. 12. Gün 125 14. Gün 350 16. Gün 930 çıktı sonra bir daha test yaptırmadım. Ufuk neye mi gideceksin ilk kontrole?
Ilk gidince kan tahlili istedi ve idrar tahlili ama kaç lira verdik hatırlamıyorum. sonra 12. haftaya kadar yani ikili teste kadar kan tahlili istemedi. ben 7. hafta 8. hafta 10. hafta ve 12. hafta gittim. şimdi bu cuma 16. hafta olacak gideceğim. artık ayda bir kere çağırıyor. 20. hafta dört boyutlu ultrason var o da 300 tl imiş. Ilk kontrole git sonra değiştirirseniz lazanya. 14. gün kaç çıktı tahlil sonucun?Hemşireye dedim kan tahlili istersem orda ekstra ücret ödeyemem bütün elimdeki imkanları bu tedavide kullandım diye o da dedi ki tahlil vermez verirse eğer disarda yaptırmayı söylersiniz dedi bende tamam dedim.en azından ilk kontrolü orda olayım sonrasına bakarız dedik esimle
Ilk gidince kan tahlili istedi ve idrar tahlili ama kaç lira verdik hatırlamıyorum. sonra 12. haftaya kadar yani ikili teste kadar kan tahlili istemedi. ben 7. hafta 8. hafta 10. hafta ve 12. hafta gittim. şimdi bu cuma 16. hafta olacak gideceğim. artık ayda bir kere çağırıyor. 20. hafta dört boyutlu ultrason var o da 300 tl imiş. Ilk kontrole git sonra değiştirirseniz olmazsa. 14. gün kaç çıktı tahlil sonucun?
695 çıktı canım baya yükselmiş 219 dan bu rakam çıktı hayırlısı artikIlk gidince kan tahlili istedi ve idrar tahlili ama kaç lira verdik hatırlamıyorum. sonra 12. haftaya kadar yani ikili teste kadar kan tahlili istemedi. ben 7. hafta 8. hafta 10. hafta ve 12. hafta gittim. şimdi bu cuma 16. hafta olacak gideceğim. artık ayda bir kere çağırıyor. 20. hafta dört boyutlu ultrason var o da 300 tl imiş. Ilk kontrole git sonra değiştirirseniz lazanya. 14. gün kaç çıktı tahlil sonucun?
Ay canım şimdi gördüm. 6 haftalıkken grip oldum. bol bol portakal sıkıp içitim. Sıcak suya limon sıkıp içtim. Ateşlenmemek lazım fazla. Eşim sirkeli suyla başıma koltuk altıma kasıklarıma kompres yaptı. iki günde yatak döşek yatmadan kurtardım. Çok dikkatli ol. Gebelikte savunmasız kalıyor bünye çabuk hasta oluyor insan. İyisindir inşallah. Gittin mi doktora?Ya kızlar size bişey soracam grip gibi bişey oldum burnum akıyor gece tikaniyor um ne yapabilirim grip oldunuz mu
Bende sen gibi hol ç vitamini bal limonlu ılık su ihlamur ayva kabuğu yaptım düzeldi sadece öksürük kaldi az bişey.daha gitmedim haftaya pazartesi gidecezAy canım şimdi gördüm. 6 haftalıkken grip oldum. bol bol portakal sıkıp içitim. Sıcak suya limon sıkıp içtim. Ateşlenmemek lazım fazla. Eşim sirkeli suyla başıma koltuk altıma kasıklarıma kompres yaptı. iki günde yatak döşek yatmadan kurtardım. Çok dikkatli ol. Gebelikte savunmasız kalıyor bünye çabuk hasta oluyor insan. İyisindir inşallah. Gittin mi doktora?
İnşallah tupe gerek kalmadan hayırlı sağlıklı evlat nasip eder rabbim.ne zaman gidiyorsun kontroleKızlar aşılamaya başlıyoruz ufuk beyde. Dua edin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?