Hadi hayırlısı canım.Kızlar aşılamaya başlıyoruz ufuk beyde. Dua edin....
Pazartesi yazmayı unutma. Küt küt sesleri duyacaksın inşallah canım.Pazartesi ilk kontrolüm var inşallah herşey yolundadır.çok korkuyorum rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin
İnşallah cok korkuyorum duyamazsam diye duyup ta beni bırakırsa diye sonra diyorum ki hasbunallahi venimel vekil. ona havale ediyorum bu kadar bile görmek çok guzelPazartesi yazmayı unutma. Küt küt sesleri duyacaksın inşallah canım.
o tedirginlik hep oluyor. Allah'a bırakmak en rahatlatıcısı. İnşallah bir sıkıntı olmayacak canım. Güzel düşün.İnşallah cok korkuyorum duyamazsam diye duyup ta beni bırakırsa diye sonra diyorum ki hasbunallahi venimel vekil. ona havale ediyorum bu kadar bile görmek çok guzel
İnşallah canım inşallah ilk muayeneler alttan mi oluyor ona göre hazırlıklı gideyimo tedirginlik hep oluyor. Allah'a bırakmak en rahatlatıcısı. İnşallah bir sıkıntı olmayacak canım. Güzel düşün.
7 haftalık oluyor değil mi bebek? Alttan yapmadı canım Ufuk bey. Ben de hazırlıklı gittim ama hiç alttan bakmadı bana.İnşallah canım inşallah ilk muayeneler alttan mi oluyor ona göre hazırlıklı gideyim
Evet 7.haftanın içindeyim iyi bari sevindim hiç sevmiyorum alttan muayeneleri7 haftalık oluyor değil mi bebek? Alttan yapmadı canım Ufuk bey. Ben de hazırlıklı gittim ama hiç alttan bakmadı bana.
Ayyyy canım inanmıyorumKizlarrrrr doktordan geldim.2 tane kese iki minik kalp var içinde Rabbime şükürler olsun.hala inanamıyorum.he o kalp sesleri muhteşem bişey
İnşallah canım onları gördükten sonra hemen dua ettim her kim evlat istiyorsa Rabbim en kısa zamanda nasip etsin diyeAyyyy canım inanmıyorumikiz hemde !!maşallah subanallah sağlıkla kucağına al ikisini de inşallah!
Darısı başımaben de çarşamba gideceğim kontrole yumurtaların durumuna bakmaya.. inşallah bana da aşılama vesile olur ufuk beyde...
Aminn canım benim amin inşallah... aşılama için büyük umutlar beslemiyorum açıkçası ama nasip kısmet belli mi olur bir bakarsın %15 ihtimal tutuverir...İnşallah canım onları gördükten sonra hemen dua ettim her kim evlat istiyorsa Rabbim en kısa zamanda nasip etsin diye
Aşılama da çok şans vermiyorlar ama nasipte varsa rabbim rızkını yazmışsa olmaz diye bişey yok inşallah olur.direk tüp yaptirsak daha güzel olurdu sonuçta aynı ilaçların biraz daha fazlasını kullanıyorsun sonucu en azından daha umutlu bekliyorsun ama nasipte varsa gelir Bağdat'tan yemen den nasip değilse ne gelir elden misali.besmele çek ve rabbim hayırlara vesile kilsinAminn canım benim amin inşallah... aşılama için büyük umutlar beslemiyorum açıkçası ama nasip kısmet belli mi olur bir bakarsın %15 ihtimal tutuverir...
Canım sperm seçimi için sende özel bir yöntem kullanıldı mı? Bu arada geçen cuma işte gittim ya kapıda bekleyenler hep hamile idi maşallah. Birkaçı ile sohbet ettik 3-5 hepsi tüple olmuş. Çok gaza geldim tüp için ufuk beye ama gel gör ki taşınacağız eşim 1 aya gidiyor bende 4 aya... keşke daha erken başlasaymışım tedaviye ama nasip işte... belki aşılama ile olur..
Haaa ekstra bi yontem kullanmadık canım sperm secimi için ama tedaviden 2 ay önce q10 kullanmaya başladım ve pozitif alana kadar da kullandım tavsiye ederim yumurta kalitemizi baya etkiledi.Aminn canım benim amin inşallah... aşılama için büyük umutlar beslemiyorum açıkçası ama nasip kısmet belli mi olur bir bakarsın %15 ihtimal tutuverir...
Canım sperm seçimi için sende özel bir yöntem kullanıldı mı? Bu arada geçen cuma işte gittim ya kapıda bekleyenler hep hamile idi maşallah. Birkaçı ile sohbet ettik 3-5 hepsi tüple olmuş. Çok gaza geldim tüp için ufuk beye ama gel gör ki taşınacağız eşim 1 aya gidiyor bende 4 aya... keşke daha erken başlasaymışım tedaviye ama nasip işte... belki aşılama ile olur..
Canım ufuk bey aşılama yapalım 2 kere dedi. Kendimi ona bıraktım güveniyorum (her ne kadar onla devam edemeyecek olsam da... ) aşılama için o da çok umutlu konuşmadı ama denemeden direk tüpe geçsem aklımda kalacaktı sanki.. bir deneyelim bakalım... inşallah nasip olurAşılama da çok şans vermiyorlar ama nasipte varsa rabbim rızkını yazmışsa olmaz diye bişey yok inşallah olur.direk tüp yaptirsak daha güzel olurdu sonuçta aynı ilaçların biraz daha fazlasını kullanıyorsun sonucu en azından daha umutlu bekliyorsun ama nasipte varsa gelir Bağdat'tan yemen den nasip değilse ne gelir elden misali.besmele çek ve rabbim hayırlara vesile kilsin
Bende ona çok güvendim hicbisey e itiraz etmedim ne dediyse onu yaptim hatta bi yumurtam 22 mm olmuştu erken çatlayacak gibi duruyor dedi hatta espri yaptı bakalım o mu inat ben mi diye bi gün daha bekletti baktık catlamamis tamam dedi.Canım ufuk bey aşılama yapalım 2 kere dedi. Kendimi ona bıraktım güveniyorum (her ne kadar onla devam edemeyecek olsam da... ) aşılama için o da çok umutlu konuşmadı ama denemeden direk tüpe geçsem aklımda kalacaktı sanki.. bir deneyelim bakalım... inşallah nasip olur
Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. aklımdan bugün. ikiz de başka bir heyecan.Kizlarrrrr doktordan geldim.2 tane kese iki minik kalp var içinde Rabbime şükürler olsun.hala inanamıyorum.he o kalp sesleri muhteşem bişey
Evet başka bi heyecan ama başka bir korku da aynı zamanda taşıyabilecek miyim ondan korkuyorumCanım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. aklımdan bugün. ikiz de başka bir heyecan.
Hayırlısı AllahtanCanım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. aklımdan bugün. ikiz de başka bir heyecan.
Allahın izniyle taşırsın. hiç aklına takma bunlar, doktor ne dedi? Onura mı gideceksin artık?Evet başka bi heyecan ama başka bir korku da aynı zamanda taşıyabilecek miyim ondan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?