Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Allahın izniyle taşırsın. hiç aklına takma bunlar, doktor ne dedi? Onura mı gideceksin artık?
Hemen gitmeyecem haftaya kontrole çağırdı tahliller verdi bi kaç kere daha giderim galiba sonra değiştiririm.gonlum devam etmek istiyor ama malesef.

Hemen gitmeyecem haftaya kontrole çağırdı tahliller verdi bi kaç kere daha giderim galiba sonra değiştiririm.gonlum devam etmek istiyor ama malesef.
Bir sıkıntı olmasın da hepsi doktor canım. Çok sevindim sen gönlünü ferah tut.

İnşallah yoktur ikisinin de kalp atışını duyduk.biri 6+5 diğeri 6+2 inşallah bi aksilik olmaz
Olmaz inşallah canım. biri daha gec tutunmuş demek. ilk üç ay çok dikkatli ol. bir şey kaldırma. Yemen çok dikkat et. hayırlısıyla kucağına al minnakları.

Olmaz inşallah canım. biri daha gec tutunmuş demek. ilk üç ay çok dikkatli ol. bir şey kaldırma. Yemen çok dikkat et. hayırlısıyla kucağına al minnakları.
Aslında bugün hesabıma göre 6+3um biri iler biri 1 gün geri normalmiş oluyormuş arada fark

Zaten bişey yapamıyorum midem çok fena çok halsizim gün boyu uyusam anca

Zaten bişey yapamıyorum midem çok fena çok halsizim gün boyu uyusam anca
12. haftaya kadar hep uyudum ben de. evet ileri geri bir haftaya kadar oynama oluyor. benim hep önde çıkıyor ama bunlar normal. Sağlıkla gelsin bebecikler. bol bol dinle sen de.

12. haftaya kadar hep uyudum ben de. evet ileri geri bir haftaya kadar oynama oluyor. benim hep önde çıkıyor ama bunlar normal. Sağlıkla gelsin bebecikler. bol bol dinle sen de.
Bi de eve hapsettiler beni resmen dışarı çıkmama izin vermiyorlar bişey olur diye.

Yat dinlen işte. Herkes tedirgin oluyor haliyle. Keyfine bak.
Yatiyorum ama tek başımayım evde çok canım sıkılıyor sabahtan akşama kadar tv izliyorum sürekli oturunca da kasiklarim agriyor öyle ne bileyim hayırlısı sağlıklı olsunlar da olsun

Mrh kızlar bende Karadeniz hastanesinde Ufuk beyde tedaviye başladım önümüzdeki ay aşılama yapılıcak. 2 senedir bebiş istiyoruz Bir senedir Giresun'da uğraşıyoruz 3 kere yumurta takibi oldu sonuç alamadık hiçbir sorun yok diyorlar beklemedeyiz hayırlısı olur inşallah. Sizin yazdıklarınızı okuyunca bende yazmak istedim hamile olanların gözüaydın

Son düzenleme:
İnşallah rabbim beklemeden hayırlı evlat nasip etsin

İnşallah canım. Sizin yazdıklarınızı okuyunca bir umut oluyor. Senin adına çok sevindim Allahım hayırlı gene bebişlerini kucağına almayı nasip eder

Dr bey iki kere aşılama yaparız olmazsa tüp deneriz dedi rapor çıkarman için bu aşamaları yapman lazım dedi raporu aynı hastanede mi çıkarıyoruz. Birde raporlu ne kadara oluyor tüp bebek.

Dr bey iki kere aşılama yaparız olmazsa tüp deneriz dedi rapor çıkarman için bu aşamaları yapman lazım dedi raporu aynı hastanede mi çıkarıyoruz. Birde raporlu ne kadara oluyor tüp bebek.
Fakülteden alınıyor rapor.ve eğer herhangi bi sıkıntı yoksa 2 aşılama şartı var.inşallah aşılama ile hayırlı nasibinizi alirsiniz

Arkadaşlar karadeniz medical parkta tup bebek tedavisi toplam ortalama olarak ne kadar tutuyor fiyatı nisan ayında tup bebek tedavisine başlayacağım bilgi verir misiniz

Arkadaşlar karadeniz medical parkta tup bebek tedavisi toplam ortalama olarak ne kadar tutuyor fiyatı nisan ayında tup bebek tedavisine başlayacağım bilgi verir misiniz
Raporlu raporsüz hangisi? ben raporluydum 1850 işleme 90+100 muayene ve tahLil ler 850 ilaçlar bir de dondurma ucreti olarak da 1000 tltuttu. raporunuz yoksa 4250 islem 90 muayene 100 tahlil ilaçlar için bişey diyemiyorum çünkü rapor süz ilaçlar 1500 ve üstü tutabilir.bi de artı dondurma olursa 1000 de o olur.

İlaçlar için bu site de tüp bebek ilaclari alınıp verilen başlık var bi çok arkadaşım burdan temin etti ilaclari bakabilirsin daha uyguna gelir hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…