Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

İlaçlar için bu site de tüp bebek ilaclari alınıp verilen başlık var bi çok arkadaşım burdan temin etti ilaclari bakabilirsin daha uyguna gelir hem

Bilgilendirdiginiz icin teşekkürler Raporlu yaptiririm 1 kez aşılama yaptırdım olmadı elimde aşılama için kullanılan ilaçtan kaldı bi tane daha onuda yaptıracağım bu ay olmazsa nisan ayında Allah izin verirse tup bebek tedavisine başlayacağım.

İnşallah hayırlı sonuçlar alirsiniz

Can'ım aşılaman yapıldı mı
Yok canım henüz iğnelere devam ediyorum , tedavi pek yolunda gitmiyor , yumurtalar cevap vermiyor iğnelere. İğnenin dozunu artırdık çarşamba bir kontrolum daha var ama aşılama iptal olabilir gibi geliyor bana... çarşamba belli olur artık ne olacağı..

Sebebini söylüyor mu doktor neden büyümedi yumurtalar

Sebebini söylüyor mu doktor neden büyümedi yumurtalar
Sebebi bilmiyoruz ki canım. Östrojen seviyem de yükselmedi yumurtalar da büyümedi. Dozu artırıp bir kontrol daha yapalım dedi. Bakalım çarşamba da büyümezse iptal olacak herhalde..

Sebebi bilmiyoruz ki canım. Östrojen seviyem de yükselmedi yumurtalar da büyümedi. Dozu artırıp bir kontrol daha yapalım dedi. Bakalım çarşamba da büyümezse iptal olacak herhalde..
Allah allah e2 değerinde yükselme yoksa tedaviye başlamadan önce hormon değerlerine baktı mi fsh tsh gibi

İnşallah hayırlı sonuç alırsın sakın moralini bozma moral çok önemli tedavide ben ilaclari kullanırken elimi karnıma koyup yumurtalarım la konuşuyordum kendimi motive ediyordum inşallah yumurtaların güzel güzel büyüsün sonra sana canında can bulan yavrum olsun.olmazsa da sakın üzülme çünkü herşeyi vakti zamanı var beni eskiden tanırsın yapmadığımız şey yemediğimiz bitki kalmadı ama nasip bu zamana imis

Allah allah e2 değerinde yükselme yoksa tedaviye başlamadan önce hormon değerlerine baktı mi fsh tsh gibi
Bakıldı canım adetken herşey normaldi. Doktor da şaşırdı bu kadar cevapsız olmasına.. nasip kısmet klomenle 2 yumurtam olmuştu iyi durumda olan. İğneyle büyümedi çok ilginç gerçekten..

Hayırlısı olsun canım , git gel çok yoruldum gerçekten iptal olsa da üzülmeyeceğim çünkü pek umudum kalmadı , üzgün değil de yorgunum sadece. Yol mahvetti beni üstüste kaç kere gittim geldim... bu iş gerçekten git gelle çok zor oluyor.. normal bir yol da değil erzincan Trabzon yolu bilirsin belki dağ viraj kar kış... bu ay olmazsa zaten taşınıp büyük şehire gidene kadar erteleyeceğim tedaviyi. Biraz molaya çok ihtiyacım var. Histereskopi , peşine aşılama defalarca gidip gelme... artık biraz mola zamanı...

İnşallah hayırlı sonuç alirsin

E2 yükselmedi düştü hatta 7. gün 60 dı 9. gün 53 oldu yumurta da 2 günde sadece 1 mm büyümüş... normal haline bırakıp ilaç kullanmasam daha hızlı büyüyordu. Histereskopiden sonra kaç kutu estrofem primolut falan kullandım, ilaçlar dengemi mi bozdu acaba diyorum...

Keşke normal takip yapsaydı doktor belki kendi akışında daha iyi olurdu belki ilaçlar olumsuz etkilemiş olabilir

Keşke normal takip yapsaydı doktor belki kendi akışında daha iyi olurdu belki ilaçlar olumsuz etkilemiş olabilir

Doktorun suçu yok ki canım 1.5 senedir hamile kalamıyorum zaten bir problem olduğu belliydi ama ne olduğunu bulamıyorduk. Doktor da 1.5 senedir hamilelik olmamış aşılama ile devam edelim dedi ki en mantıklısı buydu. Bilemezdik ki yumurtaların hormonlarımın yolunda gitmeyeceğini....bu ay ki tedavi olumsuz sonuçlansa bile problemin farkına varmamız açısından faydalı oldu..

Çünkü biryerlerde bir sorun var ki 4 senedir olmadı çocuğum , problem ne bilmeden didinip durduk. Ne duysak yedik içtik , eşim ameliyat oldu ben oldum... spermler de mi sorun var genetikte mi sorun var pıhtılaşmada mı sorun var diye yaptırmadığımız test tahlil kalmadı...

yumurtalarda da sorun varmış işte... zaten normal takibe gel dese gitmezdim ben de aşılama yada tüp için ancak katlanılır o kadar yola ki aşılama için bile zor dayanıyorum inan. Normal takip için hiç gitmezdim...

Artık hayırlısı olsun canım benim...

Tabiki doktor da bilemezdim böyle sonuclanacagini hayırlısı diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…