Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Herşeyde vardır bir hayır üzme kendini bu ay olmamış sonra olur hakkımızda hayırlısı olsun illaki bir zamanı var olucak canım

Herşeyde vardır bir hayır üzme kendini bu ay olmamış sonra olur hakkımızda hayırlısı olsun illaki bir zamanı var olucak canım
Evet canım ben de öyle düşünüyorum zamanı gelmemiş ki klomenle gayet kolay ve iyi büyüyen yumurtalar iğnelerle bana mısın demedi.. vakti zamanı gelince yumurta da büyür hormonlar da düzenli ilerler Rabbim ol der ve olur... zamanı gelecek inşallah

İnşallah canım zamanı gelince olucak inanıyorum

Canım nasılsın gittimi dr bir gelişme varmı nasıl ilerliyor süreç

Canım nasılsın gittimi dr bir gelişme varmı nasıl ilerliyor süreç
Gittim canım valla yumurtalar çok fena naz yaptı en olmayacak ayda. Anca 14 olmuş bir tanesi. Diğer taraf boş. Pazartesi aşılama yapılacak...

Açıkçası hiç umudum yok ama tüp bebeğe rapor için aşılama lazımmış zaten rapor çıkarmakla uğraşmak istemiyordum sırf formaliteden aşılama yapılacak diye. Biri yapılmış olacak... bir kere de gittiğimiz yerde yaptırıp rapor çıkarırım artık... hayırlısı...

Hayırlısı olsun Can'ım olduktan sonra bir yumurtaylada olur benim arakadaşımın yumurta takibinde 14 mmle hamile kaldı seninki pztesiye kadar gene büyür canım sıkma canını. Dr nasıl ilgilimi Can'ım

Hayırlısı olsun Can'ım olduktan sonra bir yumurtaylada olur benim arakadaşımın yumurta takibinde 14 mmle hamile kaldı seninki pztesiye kadar gene büyür canım sıkma canını. Dr nasıl ilgilimi Can'ım
ben memnunum canım. her ne kadar umudum olmasa da aşılamadan yana bunda doktorun kabahati yok. güler yüzlü , sorduğunu anlatıyor. yani burda yaşamaya devam edecek olsaydık 3-5 ay ara verip tekrar ufuk beyle devam ederdim. ama taşınacağımız için pazartesi son görüşüm olacak kendisini. inşallah telefonla kendisine müjdemi bildirmeyi nasip eder Rabbim bu ay sonunda...

Amin inşallah canım yolun izin açık olsun burda olmamış gittiğin yerde olucak zamanı gelince canım

Can'ım aklıma gelmişken sorim dedim kendimi ona göre hazırlamış olurum aşılama ne kadara oluyor yarın aşılaman olucak herhalde fiyatını yazarsan sevinirim

İlaçlar falan hepsi içinde mi benimkide raporlu ama daha fazla olur diye düşünmüştüm
İlaçlar içinde değil canım muayene ücreti de içinde değil bu sadece aşılamanın ücreti. İlaçlar kişiye göre değişiyor onun için fiyat değişir. Bana 2 kutu yazılmıştı birini kullanmama gerek bile kalmaz derken 3. kutuyu da ekledik , yumurtalar gelişmediği için. Ama ilk başta yazılan ilaçlar 200 lira idi. Muayene ücreti var bir de işte..

Anladım canım sağol. Bugün aşılaman var nasıl olduğunu anlatırsanda sevinirim Allah yardımcın olsun hayırlısı olur inşallah

İnşallah emeklerinin karşılığını rabbim kat kat versin dualarım seninle

Anladım canım sağol. Bugün aşılaman var nasıl olduğunu anlatırsanda sevinirim Allah yardımcın olsun hayırlısı olur inşallah
Tamam cnm herşeyi anlatırım önce eşimi aldılar örnek vermesi için eşim örnek verdikten 2 saat sonra işlem yapılacak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…