Can'ım ben hasta olmayı bekliyorumSen ne durumdasın canım?
Herşeyde vardır bir hayır üzme kendini bu ay olmamış sonra olur hakkımızda hayırlısı olsun illaki bir zamanı var olucak canımDoktorun suçu yok ki canım 1.5 senedir hamile kalamıyorum zaten bir problem olduğu belliydi ama ne olduğunu bulamıyorduk. Doktor da 1.5 senedir hamilelik olmamış aşılama ile devam edelim dedi ki en mantıklısı buydu. Bilemezdik ki yumurtaların hormonlarımın yolunda gitmeyeceğini....bu ay ki tedavi olumsuz sonuçlansa bile problemin farkına varmamız açısından faydalı oldu..
Çünkü biryerlerde bir sorun var ki 4 senedir olmadı çocuğum , problem ne bilmeden didinip durduk. Ne duysak yedik içtik , eşim ameliyat oldu ben oldum... spermler de mi sorun var genetikte mi sorun var pıhtılaşmada mı sorun var diye yaptırmadığımız test tahlil kalmadı...
yumurtalarda da sorun varmış işte... zaten normal takibe gel dese gitmezdim ben de aşılama yada tüp için ancak katlanılır o kadar yola ki aşılama için bile zor dayanıyorum inan. Normal takip için hiç gitmezdim...
Artık hayırlısı olsun canım benim...
Evet canım ben de öyle düşünüyorum zamanı gelmemiş ki klomenle gayet kolay ve iyi büyüyen yumurtalar iğnelerle bana mısın demedi.. vakti zamanı gelince yumurta da büyür hormonlar da düzenli ilerler Rabbim ol der ve olur... zamanı gelecek inşallahHerşeyde vardır bir hayır üzme kendini bu ay olmamış sonra olur hakkımızda hayırlısı olsun illaki bir zamanı var olucak canım
İnşallah canım zamanı gelince olucak inanıyorumEvet canım ben de öyle düşünüyorum zamanı gelmemiş ki klomenle gayet kolay ve iyi büyüyen yumurtalar iğnelerle bana mısın demedi.. vakti zamanı gelince yumurta da büyür hormonlar da düzenli ilerler Rabbim ol der ve olur... zamanı gelecek inşallah
Canım nasılsın gittimi dr bir gelişme varmı nasıl ilerliyor süreçYok canım henüz iğnelere devam ediyorum , tedavi pek yolunda gitmiyor , yumurtalar cevap vermiyor iğnelere. İğnenin dozunu artırdık çarşamba bir kontrolum daha var ama aşılama iptal olabilir gibi geliyor bana... çarşamba belli olur artık ne olacağı..
Gittim canım valla yumurtalar çok fena naz yaptı en olmayacak ayda. Anca 14 olmuş bir tanesi. Diğer taraf boş. Pazartesi aşılama yapılacak...Canım nasılsın gittimi dr bir gelişme varmı nasıl ilerliyor süreç
Hayırlısı olsun Can'ım olduktan sonra bir yumurtaylada olur benim arakadaşımın yumurta takibinde 14 mmle hamile kaldı seninki pztesiye kadar gene büyür canım sıkma canını. Dr nasıl ilgilimi Can'ımGittim canım valla yumurtalar çok fena naz yaptı en olmayacak ayda. Anca 14 olmuş bir tanesi. Diğer taraf boş. Pazartesi aşılama yapılacak...
Açıkçası hiç umudum yok ama tüp bebeğe rapor için aşılama lazımmış zaten rapor çıkarmakla uğraşmak istemiyordum sırf formaliteden aşılama yapılacak diye. Biri yapılmış olacak... bir kere de gittiğimiz yerde yaptırıp rapor çıkarırım artık... hayırlısı...
ben memnunum canım. her ne kadar umudum olmasa da aşılamadan yana bunda doktorun kabahati yok. güler yüzlü , sorduğunu anlatıyor. yani burda yaşamaya devam edecek olsaydık 3-5 ay ara verip tekrar ufuk beyle devam ederdim. ama taşınacağımız için pazartesi son görüşüm olacak kendisini. inşallah telefonla kendisine müjdemi bildirmeyi nasip eder Rabbim bu ay sonunda...Hayırlısı olsun Can'ım olduktan sonra bir yumurtaylada olur benim arakadaşımın yumurta takibinde 14 mmle hamile kaldı seninki pztesiye kadar gene büyür canım sıkma canını. Dr nasıl ilgilimi Can'ım
Amin inşallah canım yolun izin açık olsun burda olmamış gittiğin yerde olucak zamanı gelince canımben memnunum canım. her ne kadar umudum olmasa da aşılamadan yana bunda doktorun kabahati yok. güler yüzlü , sorduğunu anlatıyor. yani burda yaşamaya devam edecek olsaydık 3-5 ay ara verip tekrar ufuk beyle devam ederdim. ama taşınacağımız için pazartesi son görüşüm olacak kendisini. inşallah telefonla kendisine müjdemi bildirmeyi nasip eder Rabbim bu ay sonunda...
Can'ım aklıma gelmişken sorim dedim kendimi ona göre hazırlamış olurum aşılama ne kadara oluyor yarın aşılaman olucak herhalde fiyatını yazarsan sevinirimben memnunum canım. her ne kadar umudum olmasa da aşılamadan yana bunda doktorun kabahati yok. güler yüzlü , sorduğunu anlatıyor. yani burda yaşamaya devam edecek olsaydık 3-5 ay ara verip tekrar ufuk beyle devam ederdim. ama taşınacağımız için pazartesi son görüşüm olacak kendisini. inşallah telefonla kendisine müjdemi bildirmeyi nasip eder Rabbim bu ay sonunda...
Raporlu 300 lira cnmCan'ım aklıma gelmişken sorim dedim kendimi ona göre hazırlamış olurum aşılama ne kadara oluyor yarın aşılaman olucak herhalde fiyatını yazarsan sevinirim
İlaçlar falan hepsi içinde mi benimkide raporlu ama daha fazla olur diye düşünmüştümRaporlu 300 lira cnm
İlaçlar içinde değil canım muayene ücreti de içinde değil bu sadece aşılamanın ücreti. İlaçlar kişiye göre değişiyor onun için fiyat değişir. Bana 2 kutu yazılmıştı birini kullanmama gerek bile kalmaz derken 3. kutuyu da ekledik , yumurtalar gelişmediği için. Ama ilk başta yazılan ilaçlar 200 lira idi. Muayene ücreti var bir de işte..İlaçlar falan hepsi içinde mi benimkide raporlu ama daha fazla olur diye düşünmüştüm
Anladım canım sağol. Bugün aşılaman var nasıl olduğunu anlatırsanda sevinirim Allah yardımcın olsun hayırlısı olur inşallahİlaçlar içinde değil canım muayene ücreti de içinde değil bu sadece aşılamanın ücreti. İlaçlar kişiye göre değişiyor onun için fiyat değişir. Bana 2 kutu yazılmıştı birini kullanmama gerek bile kalmaz derken 3. kutuyu da ekledik , yumurtalar gelişmediği için. Ama ilk başta yazılan ilaçlar 200 lira idi. Muayene ücreti var bir de işte..
İnşallah emeklerinin karşılığını rabbim kat kat versin dualarım seninleİlaçlar içinde değil canım muayene ücreti de içinde değil bu sadece aşılamanın ücreti. İlaçlar kişiye göre değişiyor onun için fiyat değişir. Bana 2 kutu yazılmıştı birini kullanmama gerek bile kalmaz derken 3. kutuyu da ekledik , yumurtalar gelişmediği için. Ama ilk başta yazılan ilaçlar 200 lira idi. Muayene ücreti var bir de işte..
Amin canım inşallah Rabbim vesile kılar aşılamayı yavruma kavuşmama....İnşallah emeklerinin karşılığını rabbim kat kat versin dualarım seninle
Tamam cnm herşeyi anlatırım önce eşimi aldılar örnek vermesi için eşim örnek verdikten 2 saat sonra işlem yapılacak banaAnladım canım sağol. Bugün aşılaman var nasıl olduğunu anlatırsanda sevinirim Allah yardımcın olsun hayırlısı olur inşallah
Hadi hayırlısı olsun ay ben bile heyecan yaptım şuanTamam cnm herşeyi anlatırım önce eşimi aldılar örnek vermesi için eşim örnek verdikten 2 saat sonra işlem yapılacak bana
Canım işlem yapıldı. Yapıldıktan sonra 15 dk uzandım. Sonra kalktım. Bitti. Progesteron kullanıcakmışım bir de. Başka sorun var mıydı?Hadi hayırlısı olsun ay ben bile heyecan yaptım şuan
Hadi geri sayım başlasın inşallah güzel sonuc alirizCanım işlem yapıldı. Yapıldıktan sonra 15 dk uzandım. Sonra kalktım. Bitti. Progesteron kullanıcakmışım bir de. Başka sorun var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?