Acıdı mı onu merak ediyorum canım. Hadi hayırlısı canım inşallah müjdeli haberlerinide alırızCanım işlem yapıldı. Yapıldıktan sonra 15 dk uzandım. Sonra kalktım. Bitti. Progesteron kullanıcakmışım bir de. Başka sorun var mıydı?
Yok canım acı bir anlık oldu zaten olup bitmesi 10 sn , korkulacak hiçbişey yok. Amin inşallah canım...Acıdı mı onu merak ediyorum canım. Hadi hayırlısı canım inşallah müjdeli haberlerinide alırız
Dr ekstra bişey demiyor normal hayata devam dimi canım o gün ben Giresun'a gelicem yola çıkmanın sakıncası var mı acaba. Kaç gün sonra test yapacaksın gününü söyledi miYok canım acı bir anlık oldu zaten olup bitmesi 10 sn , korkulacak hiçbişey yok. Amin inşallah canım...
15 gün sonra test günü. Canım ben zaten şehir dışından gidip geliyorum ben de işlemden sonra bikaç saat gezinip sonra yola çıktım zaten. Ağır iş yapma diyor sadece ek başka bişey yok. Günlük hayata devamDr ekstra bişey demiyor normal hayata devam dimi canım o gün ben Giresun'a gelicem yola çıkmanın sakıncası var mı acaba. Kaç gün sonra test yapacaksın gününü söyledi mi
İlacı doktor yazdıktan sonra mı sadece elinde rapor olup tedaviye başlamadan mi.eğer tedaviye başlamadan elinde raporun varsa 6 ay geçerli raporArkadaslar tup bebek raporu kac ay gecerli ? 1 ay icinde ilaclari almak gerekiyormus diye duydum..Dogrumu acaba ?
Eğer tedaviye baslamadiysan 6 ay içinde ilacını alabilirsin eğer öyle olsaydı ilk tedavimde raporu 2.ay kullandım yoksa alamazdım. onu büyük ihtimalle doktor ilacı yazdıktan sonraki surectirCnm nette okudum diyorki rapor ciktigi tarihten itibaren 1 ay icinde ilaclari almalisiniz..ilaclari bir ay icinde almak gerekiyormu ?
Ben çok soru sormadım.yoğun olduğu için çok ayrıntılı ilk gittiğimde önceki geçirdiğimiz tedavileri anlattım.sonra muayene ve hemşireler bilgilendirme yaptı. morali yerinde oldumu ilgileniyor.imsi var sanırım ekstra 500 tl istemişlerdi bende yaptırmadım benim esimde de problem vardı. çok şükür problem çıkmadı.ama tüp öncesinde biz eşim spermler ine dna hasari tahlili yaptırdık ankarada o yüzden yaptırmadı.ilk tedavimde ben 2.ay kullandım fakültede yaptırdım tüpü Süleyman güvende uzun protokol uyguladı önce doğum kontrol ilacı ile başladı sonra 2.adete başladım.o yüzden diyorum.siz fakülteye yine de sorun raporu aldığınız yere.ama eğer sorun olacak olsaydı Süleyman güven bana acelemiz yok önce bi rahimi tüp e hazırlayalım nasılsa 6 ay kullanabiliyorsun demişti.Ya Allah razi olsun icimi rahatlattiniz..Bende Ufuk Beyde baslayacam ...raporum cikti ama ancak 2 ay sonra baslayacam..Nette bu yaziyi okuyunca korktum panik oldum..Malum hayat sartlari...Siz 2. Ayda alip raporlu faydalaniysaniz benim icinde sorun olacagini sanmiyorum..canim Ufuk Beyden memnunmusun..Cok soru sormayi sevmiyor diyorlar..Ilk kez gidecem oraya..Ve bizim sorun erkek imfertilitesi..Imsi vs yokmus medicalde diyorlar..
canım nasılsın bir haber almak istedimYok canım acı bir anlık oldu zaten olup bitmesi 10 sn , korkulacak hiçbişey yok. Amin inşallah canım...
Bişey daha soyleyecem hasan Tahsin beyi daha sıcak konuskan diyorlar bıkaç kez hastaları ile muhabbetine şahit oldum.Ya Allah razi olsun icimi rahatlattiniz..Bende Ufuk Beyde baslayacam ...raporum cikti ama ancak 2 ay sonra baslayacam..Nette bu yaziyi okuyunca korktum panik oldum..Malum hayat sartlari...Siz 2. Ayda alip raporlu faydalaniysaniz benim icinde sorun olacagini sanmiyorum..canim Ufuk Beyden memnunmusun..Cok soru sormayi sevmiyor diyorlar..Ilk kez gidecem oraya..Ve bizim sorun erkek imfertilitesi..Imsi vs yokmus medicalde diyorlar..
Ufuk beyde ilgili bizi dinledi sonrada açıklaması gerekenleri anlattı bizim fikrimizi aldı nasıl ilerleyelim diye bizde siz neye uygun görürseniz dedik o şekilde aşılamaya karar verdikBişey daha soyleyecem hasan Tahsin beyi daha sıcak konuskan diyorlar bıkaç kez hastaları ile muhabbetine şahit oldum.
Benim de doktorum ufuk bey hala da devam ediyorum ama hasan beyde ilk kez 3 yıl önce aşılama yaptırmıştım frekansım uymamışti ama bu kontrollere gittiğimde farkettim bişey yazdım.ikisi de işini bilen kisilerUfuk beyde ilgili bizi dinledi sonrada açıklaması gerekenleri anlattı bizim fikrimizi aldı nasıl ilerleyelim diye bizde siz neye uygun görürseniz dedik o şekilde aşılamaya karar verdik
canım test günüme daha çok var zaten, yumurtam ateş takibi ile anladığım kadarıyla aşılamadan bir gün sonra çatladı. demek aşılama esnasında çatlamamış, ultrasonla bakılmadı... 17si hem bat tarihim hem test tarihim. ben de bir değişiklik yok , zaten adet tarihi öncesi belirti kurcalamayı bıraktım ben , adet belirtisi ile gebelik belirtisi arasında hiçbir fark olmuyor her ay aynı belirtileri yaşayıp heyecanlanıp adetle hüsrana uğruyorum. şimdilik bekleyişteyim yani canım 17sine kadar benden haber çıkmaz...canım nasılsın bir haber almak istedim
Allahım bugünün yüzü suyu hürmetine hayırlı haber almayı nasip etsin hepimize.canım test günüme daha çok var zaten, yumurtam ateş takibi ile anladığım kadarıyla aşılamadan bir gün sonra çatladı. demek aşılama esnasında çatlamamış, ultrasonla bakılmadı... 17si hem bat tarihim hem test tarihim. ben de bir değişiklik yok , zaten adet tarihi öncesi belirti kurcalamayı bıraktım ben , adet belirtisi ile gebelik belirtisi arasında hiçbir fark olmuyor her ay aynı belirtileri yaşayıp heyecanlanıp adetle hüsrana uğruyorum. şimdilik bekleyişteyim yani canım 17sine kadar benden haber çıkmaz...
Can'ım hasta oldum pztesi başlıyorum aşılama serüvenime inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Aşılama adetinin kaçıncı günü yapıldı canımcanım test günüme daha çok var zaten, yumurtam ateş takibi ile anladığım kadarıyla aşılamadan bir gün sonra çatladı. demek aşılama esnasında çatlamamış, ultrasonla bakılmadı... 17si hem bat tarihim hem test tarihim. ben de bir değişiklik yok , zaten adet tarihi öncesi belirti kurcalamayı bıraktım ben , adet belirtisi ile gebelik belirtisi arasında hiçbir fark olmuyor her ay aynı belirtileri yaşayıp heyecanlanıp adetle hüsrana uğruyorum. şimdilik bekleyişteyim yani canım 17sine kadar benden haber çıkmaz...
Hadi vesile olsun sana bebeğin gelmesine inşallah, canım benim yumurta gelişimi çok sıkıntılı oldu 19. Gün yapıldı aşılama ama herkesin öyle olmaz 10. Gün falan oluyormuş. Bende herşey ters gitti maalesef yumurta sperm hepsinde sorun vardıCan'ım hasta oldum pztesi başlıyorum aşılama serüvenime inşallah hayırlı sonuçlar alırız. Aşılama adetinin kaçıncı günü yapıldı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?