Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Anladım yumurtanın gelişimine göre değişiyor hayırlısı olsun ikimiz içinde

Can'ım çok ters bir günde hasta oldum biraz önce randevu için hastaneyi aradım o bölümde kimse olmadığı için randevu veremiyor ben yarın kaçta orda olmam gerekiyor randevusuz gidersem muayene olabilirmiyim yakın olsa sıkıntı değil iki saatlik yoldan gidicem

Canım zaten 2 yada 3. Gün başlıyor tedavi. Yarın sabah arayıp bir sor istersen olmazsa salı gidersin.

Randevusuz da gidersin erkenden orda olmaya hak. Hatta sabah 9 gibi arayıp aynı güne randevu alabilirsin. İnşallah hayırlısı olur.
İnşallah canım hayırlı olur. Sabah erkenden yola çıkıcam mecbur gitmeliyim 3. Gün oluyor çünkü

İnşallah canım hayırlı olur. Sabah erkenden yola çıkıcam mecbur gitmeliyim 3. Gün oluyor çünkü
Evet canım 3. günse git erkenden. İlla alırlar seni, zaten muayene 3 dakika sürüyor, ultrasonla yumurtalıkların durumuna bakıyor kist vs var mı uygun mu tedaviye diye. Bir de tahlil istiyorlar. Sonuçlar da uygun çıkarsa ilaçlarını yazdırıp getiriyor hemşire.

Şimdiden hayırlı olsun tedavin. Sonunda hayırlı sağlıklı bir gebelik olsun inşallah

Amin
inşallah canım hepimiz için güzel sonuçlar olsun. Tahlil ne kadar sürede çıkıyor çok beklermiyim işden öğlene kadar izin aldım da

Amin

inşallah canım hepimiz için güzel sonuçlar olsun. Tahlil ne kadar sürede çıkıyor çok beklermiyim işden öğlene kadar izin aldım da
Tahliller 1-1.5 saate çıkıyor canım. İlk gün mecbur sonucu bekliyorsun çünkü reçeteye göre iğnelerin tarifini yapıyor hemşire. Ama sonraki kontrollerde sadece kanı verip gittim ben hep. Telefondan hemşire arayıp sonucumu ve iğnede yapılacak doz değişimini falan söyledi. Beklemedim ben yani. Sadece ilk gün bekliycen yani.

Tamam canım çok sağol

Randevusuz da gidersin erkenden orda olmaya hak. Hatta sabah 9 gibi arayıp aynı güne randevu alabilirsin. İnşallah hayırlısı olur.
Masallah baya buyumussunuz.inşallah sağlıkla devam eder.ben hala ufuk beye gidiyorum bakalım 3.ayı doldurup bırakmak istiyorum ama eşim istemiyor.sizde durum nasil

Çok sağol canım inşallah hayırlı olur geldim muayene oldum ilaçlarımı yazdı şimdi raporun çıkmasını bekliyorum
hadi hayırlı olsun canım benim. yarım saate çıkmıştı hatta yarım saate bile kalmadı , kantinde bir çay içtim geçtim eczaneye çıkmıştı rapor. herşey yolunda gitsin sonunda hayırlı sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah. puregon 75 ile mi başladın sen de?

Evet Can'ım puregon 75 ve folik asitle aspirin verdi sendede hap varmı hergün birer tane kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…