Anladım yumurtanın gelişimine göre değişiyor hayırlısı olsun ikimiz içindeHadi vesile olsun sana bebeğin gelmesine inşallah, canım benim yumurta gelişimi çok sıkıntılı oldu 19. Gün yapıldı aşılama ama herkesin öyle olmaz 10. Gün falan oluyormuş. Bende herşey ters gitti maalesef yumurta sperm hepsinde sorun vardı
Can'ım çok ters bir günde hasta oldum biraz önce randevu için hastaneyi aradım o bölümde kimse olmadığı için randevu veremiyor ben yarın kaçta orda olmam gerekiyor randevusuz gidersem muayene olabilirmiyim yakın olsa sıkıntı değil iki saatlik yoldan gidicemcanım test günüme daha çok var zaten, yumurtam ateş takibi ile anladığım kadarıyla aşılamadan bir gün sonra çatladı. demek aşılama esnasında çatlamamış, ultrasonla bakılmadı... 17si hem bat tarihim hem test tarihim. ben de bir değişiklik yok , zaten adet tarihi öncesi belirti kurcalamayı bıraktım ben , adet belirtisi ile gebelik belirtisi arasında hiçbir fark olmuyor her ay aynı belirtileri yaşayıp heyecanlanıp adetle hüsrana uğruyorum. şimdilik bekleyişteyim yani canım 17sine kadar benden haber çıkmaz...
Canım zaten 2 yada 3. Gün başlıyor tedavi. Yarın sabah arayıp bir sor istersen olmazsa salı gidersin.Can'ım çok ters bir günde hasta oldum biraz önce randevu için hastaneyi aradım o bölümde kimse olmadığı için randevu veremiyor ben yarın kaçta orda olmam gerekiyor randevusuz gidersem muayene olabilirmiyim yakın olsa sıkıntı değil iki saatlik yoldan gidicem
Yarın 3. Gün gitmem gerekiyor o yüzden sabah erkenden yola çıkıcamCanım zaten 2 yada 3. Gün başlıyor tedavi. Yarın sabah arayıp bir sor istersen olmazsa salı gidersin.
Randevusuz da gidersin erkenden orda olmaya hak. Hatta sabah 9 gibi arayıp aynı güne randevu alabilirsin. İnşallah hayırlısı olur.Yarın 3. Gün gitmem gerekiyor o yüzden sabah erkenden yola çıkıcam
İnşallah canım hayırlı olur. Sabah erkenden yola çıkıcam mecbur gitmeliyim 3. Gün oluyor çünküRandevusuz da gidersin erkenden orda olmaya hak. Hatta sabah 9 gibi arayıp aynı güne randevu alabilirsin. İnşallah hayırlısı olur.
Evet canım 3. günse git erkenden. İlla alırlar seni, zaten muayene 3 dakika sürüyor, ultrasonla yumurtalıkların durumuna bakıyor kist vs var mı uygun mu tedaviye diye. Bir de tahlil istiyorlar. Sonuçlar da uygun çıkarsa ilaçlarını yazdırıp getiriyor hemşire.İnşallah canım hayırlı olur. Sabah erkenden yola çıkıcam mecbur gitmeliyim 3. Gün oluyor çünkü
inşallah canım hepimiz için güzel sonuçlar olsun. Tahlil ne kadar sürede çıkıyor çok beklermiyim işden öğlene kadar izin aldım daEvet canım 3. günse git erkenden. İlla alırlar seni, zaten muayene 3 dakika sürüyor, ultrasonla yumurtalıkların durumuna bakıyor kist vs var mı uygun mu tedaviye diye. Bir de tahlil istiyorlar. Sonuçlar da uygun çıkarsa ilaçlarını yazdırıp getiriyor hemşire.
Şimdiden hayırlı olsun tedavin. Sonunda hayırlı sağlıklı bir gebelik olsun inşallah
Tahliller 1-1.5 saate çıkıyor canım. İlk gün mecbur sonucu bekliyorsun çünkü reçeteye göre iğnelerin tarifini yapıyor hemşire. Ama sonraki kontrollerde sadece kanı verip gittim ben hep. Telefondan hemşire arayıp sonucumu ve iğnede yapılacak doz değişimini falan söyledi. Beklemedim ben yani. Sadece ilk gün bekliycen yani.Amin
inşallah canım hepimiz için güzel sonuçlar olsun. Tahlil ne kadar sürede çıkıyor çok beklermiyim işden öğlene kadar izin aldım da
Tamam canım çok sağolTahliller 1-1.5 saate çıkıyor canım. İlk gün mecbur sonucu bekliyorsun çünkü reçeteye göre iğnelerin tarifini yapıyor hemşire. Ama sonraki kontrollerde sadece kanı verip gittim ben hep. Telefondan hemşire arayıp sonucumu ve iğnede yapılacak doz değişimini falan söyledi. Beklemedim ben yani. Sadece ilk gün bekliycen yani.
Hayırlı olsun simdiden tedavi inşallah hayırlı sonuçlar alirsinTamam canım çok sağol
Masallah baya buyumussunuz.inşallah sağlıkla devam eder.ben hala ufuk beye gidiyorum bakalım 3.ayı doldurup bırakmak istiyorum ama eşim istemiyor.sizde durum nasilRandevusuz da gidersin erkenden orda olmaya hak. Hatta sabah 9 gibi arayıp aynı güne randevu alabilirsin. İnşallah hayırlısı olur.
Çok sağol canım inşallah hayırlı olur geldim muayene oldum ilaçlarımı yazdı şimdi raporun çıkmasını bekliyorumHayırlı olsun simdiden tedavi inşallah hayırlı sonuçlar alirsin
Haftaya pztesi tekrar gelicemÇok sağol canım inşallah hayırlı olur geldim muayene oldum ilaçlarımı yazdı şimdi raporun çıkmasını bekliyorum
hadi hayırlı olsun canım benim. yarım saate çıkmıştı hatta yarım saate bile kalmadı , kantinde bir çay içtim geçtim eczaneye çıkmıştı rapor. herşey yolunda gitsin sonunda hayırlı sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah. puregon 75 ile mi başladın sen de?Çok sağol canım inşallah hayırlı olur geldim muayene oldum ilaçlarımı yazdı şimdi raporun çıkmasını bekliyorum
Evet Can'ım puregon 75 ve folik asitle aspirin verdi sendede hap varmı hergün birer tane kullanıcamhadi hayırlı olsun canım benim. yarım saate çıkmıştı hatta yarım saate bile kalmadı , kantinde bir çay içtim geçtim eczaneye çıkmıştı rapor. herşey yolunda gitsin sonunda hayırlı sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah. puregon 75 ile mi başladın sen de?
evet canım bende de coraspin folik trio bir de puregon vardı.Evet Can'ım puregon 75 ve folik asitle aspirin verdi sendede hap varmı hergün birer tane kullanıcam
Hayırlı olur inşallahevet canım bende de coraspin folik trio bir de puregon vardı.
Can'ım şimdi iki kutu puregon var bunun bir tanesi kaç gün vuruluyor iki kutu yenicek mi pztesiye kadarHayırlı olur inşallah
Günlük kaç doz vuruyorsunCan'ım şimdi iki kutu puregon var bunun bir tanesi kaç gün vuruluyor iki kutu yenicek mi pztesiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?