75 vurulucak canımGünlük kaç doz vuruyorsun
Bir kutu kaç mg75 vurulucak canım
480 ml 6 kere o zaman dimiBir kutu kaç mg
480 ı 75 e bol bi kutunun kaç gün kullanabileceğin ortaya çıkar inşallah yeter480 ml 6 kere o zaman dimi
Tamam canım çok sağol480 ı 75 e bol bi kutunun kaç gün kullanabileceğin ortaya çıkar inşallah yeter
İyiyiz çok şükür. 4 boyutlu ultrason yaptırdım cuma günü. ikiz gebelik olunca aslında devam etme imkanın varsa devam et. Fiyatlar da aldı başını gidiyor zamlanmış muayene ücretleri.Masallah baya buyumussunuz.inşallah sağlıkla devam eder.ben hala ufuk beye gidiyorum bakalım 3.ayı doldurup bırakmak istiyorum ama eşim istemiyor.sizde durum nasil
Ne kadar olmusİyiyiz çok şükür. 4 boyutlu ultrason yaptırdım cuma günü. ikiz gebelik olunca aslında devam etme imkanın varsa devam et. Fiyatlar da aldı başını gidiyor zamlanmış muayene ücretleri.
85 lira verdik cuma günü sendika indirimi olan haliydi bu.Ne kadar olmus
O zaman bizim ki 100 olmuştur.85 lira verdik cuma günü sendika indirimi olan haliydi bu.
yaklaşık olarak o kadardır sanırım.O zaman bizim ki 100 olmuştur.
Ben 90 verirken bi kadın sendika olarak 80 vermistiyaklaşık olarak o kadardır sanırım.
99 lira olmuş canım bugün o şekilde verdimBen 90 verirken bi kadın sendika olarak 80 vermisti
Aman lutfetmisler 1 tl 100 tl psikolojisini oluşturmamak için böyle bir rakam yapmışlar99 lira olmuş canım bugün o şekilde verdim
Aynen öyle canım 100 tl olsa veremezdik zaten 99 iyiAman lutfetmisler 1 tl 100 tl psikolojisini oluşturmamak için böyle bir rakam yapmışlar
3 ayı tamamlayayim degistirecem kafaya koydumAynen öyle canım 100 tl olsa veremezdik zaten 99 iyi
Bu ne yaa şaka gibi bu parayla imperyalde 2 kez muayene olurumAynen öyle canım 100 tl olsa veremezdik zaten 99 iyi
Evet Can'ım çok para bende hamile kalırsam devam etmeyi düşünmüyorum dediğin gibi iki muayene ücretiBu ne yaa şaka gibi bu parayla imperyalde 2 kez muayene olurum
Fakültede Prof fiyatı 130 ayıp yaaEvet Can'ım çok para bende hamile kalırsam devam etmeyi düşünmüyorum dediğin gibi iki muayene ücreti
Aa gerçekten mi gerçekten çok fazla ya. İnşallah sonucum seninki gibi pozitif olurda verdiğimiz emekler boşa gitmez. Sabah 6 da yollara düştük bugün Giresun'dan Allah görüyor hayırlı evlatlar nasip eder inşallahFakültede Prof fiyatı 130 ayıp yaa
Amin inşallah rabbim çok uğraştırmadan herkese hayırlı evlat versin insallahAa gerçekten mi gerçekten çok fazla ya. İnşallah sonucum seninki gibi pozitif olurda verdiğimiz emekler boşa gitmez. Sabah 6 da yollara düştük bugün Giresun'dan Allah görüyor hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?