Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

canım bana iki tane çatlatma iğnesi verilmiş ikiside kullanılıcak mı seninkide öylemiydi

yedek yani bişey anlamadım ama neyse birde dünkü yapılan tahlilimi bir dahaki gitmemede alabilirmiyim bana beklemeyin gidin demişlerdi arayıp tahlilleriniz iyi dedi ama bende merak ediyorum
ben kağıt olarak almadım cnım tahlilleri hiç. tlf da sorabilirsin aslında, fsh,e2,lh,progesteron bakılıyor zaten çok fazla bişey yok. diğer kontrollerde de sadece e2 bakıldı bana. hep tlfdan öğrendim sonuçları

yedek yani bişey anlamadım ama neyse birde dünkü yapılan tahlilimi bir dahaki gitmemede alabilirmiyim bana beklemeyin gidin demişlerdi arayıp tahlilleriniz iyi dedi ama bende merak ediyorum
yedek herhalde canım. bilmiyorum ki. bu arada ayıptır sorması ne kadar tutttu ilaçların?

folik ait rapora girmiyormuş o 40 lira diğer ilaçlarda raporlu 110 yani 150 lira verdim yok canım ne ayıbı sor tabi ben aklıma gelen sorunun cvbını burda buluyorum Allah razı olsun herkesten.
giriş ücreti artmış 99 ona verdim tahlillerede 60 lira verdim

giriş ücreti artmış 99 ona verdim tahlillerede 60 lira verdim
artmış herşey baya ya.. ben tahlilleri daha az hatırlıyorum canım ama net hatırlamıyorum ne kadardı. ilaçlar benim de 190dı. hemşire 1000 tutar demişti de eczanede kafam karıştı 1000 dedi 190 çıkınca. tüp bebekle falan mı karıştırdı acaba bilemedim..

Canım tüp bebek ilaclari o kadar tutuyor benim ilaçlar 850 tuttu o da raporlu normal olsa 2000 e yakın tutan var

bizede 500 lira tutar dedi eczacı 150 deyince adama yanlış olmasın diyorum adamda yok öyle diyo raporsuz olsa fazla olurdu diyo bende bişey demedim daha..birde sen aşılama olduğun gün ilişki oldumu canım hemşireler bişey önerdiler mi

Genelde aşılama olduktan sonra gün asiri ilişki diyorlar bana öyle demişlerdi ama hafif kahverengi leke gelince eşim istemedi mikrop felan kaparim diye ama eğer öyle bişey derse doktor kesinlikle yapin

aşılamada eşimin sperm değerleri çok düşük çıktı canım. normalin 8de biri kadar hem de. o yüzden bizde akşamına ilişki oldu .1 gün ara 1 gün sonra yine ilişki oldu. hemşire aşılamadan 2 gün önce bir ilişki mutlaka olsun dedi, sonra 2 gün perhizle aşılama yapıldı. aşılama günü değil de bir sonraki günden başlayın 1 hafta kadar gün aşırı devam edin dedi.

Anladım canım çok sağol

Canım tüp bebek ilaclari o kadar tutuyor benim ilaçlar 850 tuttu o da raporlu normal olsa 2000 e yakın tutan var
demekki onla karıştırdılar canım.. 1000 civarı tutar raporlu dedi, eczaneye gittim 190 hiç sesimi çıkarmadım ben

Canım 2 gün perhiz demişse düşük çıkması normal gibi geldi bana gerçi sayı degil önemli olan harekti

Canım 2 gün perhiz demişse düşük çıkması normal gibi geldi bana gerçi sayı degil önemli olan harekti
yok kuzum daha önce de 2 gün perhizle verdik örneği. 87 milyon çıkmıştı öncesinde. bu defa 12 milyon çıktı! süre aynı yani. nasip kısmet ya ötesi yok. Rabbim dilerse olur hiçbir olumsuzluk duramaz önünde, ama dilemezse 500 milyon da çıksa olmaz zaten. bakalım canım hayırlısı olsun inşallah. eşim gitti zaten söylemiştim ya gidecek diye. 2-3 ay ayrıyız şimdi. sonra taşınma şu bu derken bahar gibi başlarız bir gazla daha tedavilere.. inşallah en kısa sürede güler yüzüm hayırlısı ile

İnşallah canım bende eğer bu sefer olmazsa Nisa'n gibi tekrar başlarım biraz ara veririm

Bazen insan bütün olumsuzluklara rağmen Rabbim bir mucize gösterir.dua yi eksik etme verecek olan o.bu arada bugün ufuk bey çok şekerdi.çok ilgili alakalı idi.güler yüzlü.dedim adamdan şikayet ederken hissetti mi acaba da böyle davranıyor. Bişey daha doktorlar tüp bebeğin ilk baharda daha çok tuttuğunu söylüyorlar vücut kendini yenilediği için mis.inşallah marta nisana gerek kalmadan normal yoldan rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hepimize

Ben spn gün dışında ilgisizliğini hissetmemiştim ama son gün aşılamanın yapıldığı gün yani aklımda çok soru işareti ile ayrıldım. Muhtemelen hastası vardı bekleyen hemen aşılamayı yapıp hastaya döneyim diye düşündü ama benim de eşimin de moralimiz çok bozuk ayrıldık hastaneden... sonra işte amannn nasip kısmet neye üzülüyoruz 100 milyon sperm olduğu zaman sağlıklı bir hamilelik mi yaşadım sanki , patır patır yunurtlarken hamile mi kaldım. Olacaksa olur , olmayacaksa olmaz dünyanın sonu mu diye kendimizi motive ettik. Şimdi de bekleyiş işte. Bakalım canım inşallah kendi gelir bebeğin, tedavi yorucu geliyor herkes gibi ama tedaviye gerek kalırsa da inşallah ondan güzel sonuçlar alırım..

İnşallah canım hayırlı şekilde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…