Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Can'ım nasılsın bir değişiklik var mı test ne zaman yapıcaksın bir haber alim dedim

kızlar drdan geliyorum iki taraftada iki tane 11 mm yumurta oluşmuş dr fazla uyarılmış dedi 50 ye düşürdü ilacın dozunu çarşamba günü tekrar gidicem nasıl sizce

kızlar drdan geliyorum iki taraftada iki tane 11 mm yumurta oluşmuş dr fazla uyarılmış dedi 50 ye düşürdü ilacın dozunu çarşamba günü tekrar gidicem nasıl sizce
Süper canım. Bende doz artırılmıştı , büyümedi yumurtalar. Kan testi de istendi mi tekrar?

Toplam 4 yumurta mı yani? Yoksa 1 bir tarafta 1 bir tarafta 2 yumurta mı?

Dört yumurta canım kan istemedi Çarşamba tekrar çağırdı
hmmm anladım canım. 2den fazla olunca aşılama iptal olabiliyormuş falan deniliyor ama benim de baştan iki tarafta 1er tane 9mm lik yumurta vardı. sonra biri büyüdü öbürü kaldı. belki senin de şimdi biri ikisi atağa geçer, gerisi baskılanır. hayırlısı olsun inşallah

İnşallah canım hayırlısı olsun Çarşamba günü belli olur herhalde cuma veya cumartesi aşılama olur dedi hemşiresi

merhaba arkadaşlar;
sürekli takıp ediyorum ama artık zamanı geldi sanırım yazmaya:) 5 yıllık evliyim. 4 defa aşılama yaptım. olmadı. hiç sebebimiz yok malesef.. arkasında 3 defa tüp bebek denedik yine olmadı. ilk iki denemeyi ufuk beyle yaptik,tedaviler iyi gitti 2 embriyo transfer edildi ama olmadi. Sonra gurcistanda denedik. Batumda. 3 tane dondurulmus embriyo transfer edildi. Yine olmadi.. hic gebe kalmadim. Kimyasalda olsa hic artmadi o tahlil... diger tüm testler tekrarlandi. Genetik testler yapildi.. simdi süleyman guvende baslayacagim hayirlisiyla. Evet gözüm korkmadi degil inanilmaz yogun. Ama öyle seyler yasadimdi viz gelir artik.. Süleyman bey hakkinda cok yorum bulamıyorum burda. Yardimci olursaniz cok sevinirim..

Ben ilk tüp bebek denememi onda yaptım ve fakültede yaptırdım yaptırmaz olaydım. resmen kurbanlık koyun gibi insan orda yum toplama da erkek temizlikcisine kadar herkes senin mahreminı görüyor.ve para vermezsen adama yüzüne bile bakmıyor.dış gebelik oldu benim orda ve yaşadığımı bir ben bir Allah bilir.en sonunda ordaki Ülkü hemşire ve Süleyman beyle tartıştım.ağzıma geleni saydım.disgebelik oldugu anlaşılınca beni kadın doğum servisine yolladı serviste de suratıma bile bakmadı.o kadar pislik bana göre.ha şu da var olumlu sonuç alan çok fazla.benim yaptırdığım donemde hemen hemen herkes pozitifti.ama ben bunları yaşadım. ikinci tedavide oldu benimki ufuk beyde.ufuk beyim de + - si var.ama en azından işlemler yapılırken hiç erkek yoktu.

Sanirim birasda şanssizlik olmuş.. ben 3 denememide hep ozellerde yaptim. Bu kez devlette yapriracagim. Inat ettim.. hic sebebim yokken özellerde basariyi saglayamadim ama kimseyide suclamadim çünki doktorla bunun egitimini aliyor bizden daha iyi biliyor herseyi..ufuk bey sert bi doktordu onu birakmak zorunda kaldığım icin cok üzüldüm.. ama demekki orda degilmis benim kismetim. 2den fazla gidemezdim.. klasik tüp bebek ve 3. Gün emriyosu transfer ediyorlar. Suleyman bey bana 5. Güne bekleyecegiz ve pgt yapacagiz sana dedi. Ufuk beye boyle bir cumle kursam benim isimi banami ogretiyorsun derdi kesinBana iyi davranacaksa param gitsin napim.. yada olsunda bana kötü davransinlar.. Süleyman beyden pozitif enerji aldim.. kapisi ana baba günü.. xaten sadece tüp bebek tedavisi ve transfer asamasina kadar orda olacağım fazlasını beklemiyorum. Hemen degistirecehim yeterki olsunda.

Tabiki bu iş nasip işi.orası kesin.sizin tedavilerde başarı olmadığı için pgt yi önermiş yoksa hayatta ağzından öyle bişey çıkmaz.bana hsg bile çektirmedi neymiş tüplerde işi yokmuş. halbuki tüplerde bi akıntı sizinti olsa tutmayı engelliyormuş.bana da fakültede 5.gun ebriyosu koydular ve 5 tane dollenmis embriyomu kaliteli değil diye imha ettiler.2.tedavide ise 7 embriyonun hepsi döllendi ve 4.u 1.kalite oldu 2si transfer edildi.gerisi donduruld.çok şükür ikisi de tuttu.sizi bilmem ama daha hafta sonu hafif bi kanamam oldu diye mecbur fakülteye gittim salak doktor ve yanındaki hocası bana emin misiniz embriyo yu rahimm koyduklarından diye soru sordu.var gerisini sen düşün.siz zaten kararınızı vermişsiniz.inşallah bu kez rabbim ol der ve olur.inşallah embriyorlariniz canınızda can bulur.bu yoldan geçmeyen hiç kimse bilemez bunun zorluğunu.sonuçtan bizi de haberdar ederseniz seviniriz

Hakkında hayırlısı neyse o olsun Can'ım inşallah bu sefer yüzün güler

İnş kizlar. Merakla bekliyorum. Cok umudum yok acikcasi olsaydi ilk 3te olurdu gibi geliyor..
Kuzum benimde ilk denemede ufuk bey izne cikti ilk randevudan sonra hasan bey devam etti ufuk bey sadece transfer yapti o kadar. 7 yumurta olustu. 4u dollenmeye musait dediler hepsi dollendi gayette iyi dediler. Ama 2 transfer ettiler diger ikisine noldu hala bilmiyorum bisi demediler.
Ikincide 16 yumurta topladilar. 5tane dollenmeye musait dediler. Sok olmustum.. 4tane dollendi. Hepsi iyi gidiyor dediler.2 transfer ettiler. Diger 2sine ne oldu inan hala bilmiyorum.. ufuk beye korkumdan soramadim resmen ama hic takılmadim.. oraya giden ve o kadar cok gebe kalan insan varki yani kader benim kaderimdi.. en son histeroskopimide ufuk bey yapti hatta.. cok memnundum ama ol.adi. gebelikte gidecegim doktor odur bu çevrede ama tüpde tercihim degil artik.
Hayat kimilerine cok zor. Ben hic böyle seyler yasayacagimi düşünmezdim. Insanlar boguyor. Laftan anlamiyor kimse. Zor yillar gecirdim. Hayatimin aşkı dedim evlendik ama sirf bu yuzden mutlu degilim. Takıntı haline geldi artik 2 yilda 3 tüp yaptim. Kimsenin haberi olmadan. Offf off ne diyim.. inancim bile kalmadi cok yorgunum ama bir guc baba surekli devam diyor

Herşeyin başı inanmak.ben bu tedavimde çok heyecanlı ve inancliyfim.benim de 4.yılım evleneli 2 yil eşimin tedavisiyle uğraştık onda sorun görüldü.yemediğimiz macunlar kalmadı.ankara da kaan aydos diye bi Prof a kadar gittik fakültede tupe harcadıgimiz kadar para harcadık.daha neler neler milletin ağzı da cabasi

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.şifalar versin yavrularımızi inşallah elimize almayı nasip etsin.ben daha yolun çok başındayım. ilk tup bebek tedavim.heyecanla büyük bir merakla günlerin geçmesini bekliyorum.perşembe günü yumurta toplama olacak ve sadece iki tane yumurta m var ise yarayacak diye umuyorum. dualarınızda bana da yer verin ne olur.işimiz hiç kolay değil ama imtihan dünyasındayız. bizim imtihanımız da bu.sabrederek mukafatlanacaz inanıyorum.siz de inanın...ben ufuk beyi sectim onunla basladim tedaviye ama Süleyman beyi herkes övüyor inşallah size de faydalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…