canım tedavin hayırlı sonuçlanır inşallah bende ufuk beyde ilk aşılamamı olucam tedavisini oluyorum yarın tekrar kontrole gidicem yumurtaların büyümesine göre cuma veya cmtesi aşılama olucak Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah Allah istedikten sonra bir taneylede veriyor sıkma canını yeterki kaliteli yumurta olsun müjdeli haberlerini bekliyorum canım..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.şifalar versin yavrularımızi inşallah elimize almayı nasip etsin.ben daha yolun çok başındayım. ilk tup bebek tedavim.heyecanla büyük bir merakla günlerin geçmesini bekliyorum.perşembe günü yumurta toplama olacak ve sadece iki tane yumurta m var ise yarayacak diye umuyorum. dualarınızda bana da yer verin ne olur.işimiz hiç kolay değil ama imtihan dünyasındayız. bizim imtihanımız da bu.sabrederek mukafatlanacaz inanıyorum.siz de inanın...ben ufuk beyi sectim onunla basladim tedaviye ama Süleyman beyi herkes övüyor inşallah size de faydalı olur.
Esimde de ileri hareketli sperm hiç yoktu.kaan aydos çok pozitif şeyler söylemiş sonra da dna hasarına baktırdım bizimki de %13 çıktı bize size verilen ilacın başka bi türünü verdi ama tüp yaptırın ca içmedi eşim.eşimden sonra bana baktirdik ayrıntılı yum rezervim az ve sol tüp kapali çıktı derken çok şükür.Rabbim evladı olmayanlara sağlıklı sıhhatli evlat bizlere de hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli doğurup buyutmeyi nasip etsin inşallah. Rabbim in hazinesi bol bizim de nasibimiz bizi bi yerlerde bekliyor sadece sabır.Ay bizde gittik kaan beye. Süper doktor. Eşim az daha ameliyat olacakti trabzonda varikoselden.. tek tarafli varikosel demislerdi ama kacak yoktu. Bizi ikna etti resmrn doktor ısı yapiyormus spermlerin kalitesi azaliyormus falan filan. Ani kararla kalttik gittik kaan beye..adam ele gelmeyen varikosel ameliyat edilmez diye kizdi burdaki doktora. Iyiki yaptirmadik. Dna hasarii baktirdik %25cikti. Normali %20 dedi yinede proxeed falan verdi. Hala kullaniyor eşim..
Ama bizi cok rahatlatmisti kaan bey...bide demistiki her tüp bebegi baska merkezde deneyin..olmadiysa demekki o lab. Kosullari size uygun degil.. bizde degisip duruyoruz işte
Canım kaan bey ankarada özel bi kliniği var oldukça da pahalı muayene ve tahlili.tahlili kendi istedi.sanırım dna hasarına her yerde bakılmıyor fakültede bakılabilir bi sor istersen.Can'ım DNA yı dr mu istiyorda baktırıyorsunuz bizim hiç öyle bişeyler bakılmadı ona hangi bölüm bakıyor Kaan bey hangi hastanede
Anladım canım bir araştırim ona göre bizde yaptıralım.. birde tüp bebek için rapor almaya fakülteye gidince onlar seni yönlendiriyor mu yoksa biz bilmiyoruz ne yapıcağımızıCanım kaan bey ankarada özel bi kliniği var oldukça da pahalı muayene ve tahlili.tahlili kendi istedi.sanırım dna hasarına her yerde bakılmıyor fakültede bakılabilir bi sor istersen.
Esimde de ileri hareketli sperm hiç yoktu.kaan aydos çok pozitif şeyler söylemiş sonra da dna hasarına baktırdım bizimki de %13 çıktı bize size verilen ilacın başka bi türünü verdi ama tüp yaptırın ca içmedi eşim.eşimden sonra bana baktirdik ayrıntılı yum rezervim az ve sol tüp kapali çıktı derken çok şükür.Rabbim evladı olmayanlara sağlıklı sıhhatli evlat bizlere de hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli doğurup buyutmeyi nasip etsin inşallah. Rabbim in hazinesi bol bizim de nasibimiz bizi bi yerlerde bekliyor sadece sabır.
Rapor için kağıt veriyorlar ordaki evrakları istiyorlar hastaneden muayene tahliller vs.onları istemiyorlar eğer doktoruna söylersen ister sanirimAnladım canım bir araştırim ona göre bizde yaptıralım.. birde tüp bebek için rapor almaya fakülteye gidince onlar seni yönlendiriyor mu yoksa biz bilmiyoruz ne yapıcağımızı
Ben bana soranlara hep şunu dedim evlat öle imtihandan sa evlatsizlikla imtihan daha iyi.sizin evladınız oldu da başınız göğe mi erdi.size ne bizim yatak odası mevzumuzdan.bizim stresimiz bize yetiyor bide size mi laf yetostreyim deyince kesiyorlardi seslerini kimseden lafımı esirgemezdim. yoksa psikolojik olarak insanlar çok yıpratıyor. duymuyorum insanları hala hamile olduğumu bilmeyenler var soranlara da nasip ruhunu rabbim yaratinca kimseye sormuyor.benden tavsiye susmayın bu cevapları verince bi daha çenelerini acamiyorlar en azından başkalarına da sorup rahatsız etmezlerSabir ede ede patladim artik.. rabbim bizede tattirsin o guzel duygulari bir an önce.. dayanacak gücüm kalmadi kendimden akil sağlığımdan korkar oldum..
Biz iki olumsuz denemeden sonra internetten araştırıyordum deli gibi..kaan beyi ordan buldum. Ankara uni. Prof. Özel muaynesi var. Androloji uzmani.. internette özel sayfasi var. Uye oluo tum sorularinizi sorabilirsiniz. 15 gune cevap veriyor..
Hormon testlerim benim normal hep..amh 2.49 cikti. Genetiklerde normal geldi. Vakalim artik nasip isi.. rabbim hayirlisini versin herseyin.. verdigine imtahan vermedigide ama dayanilmiyor herzaman. Insanlardan nefret ettim. Sokaga cikmiyorum iş rv arasi kimseyle konusmuyorum.. bana bisi sormasinlar diye. Anlayissiz insanlarla dolu cevrem... anca sizler hissedebilirsiniz hissettiklerimi kimse deigil
Can'ım DNA yı dr mu istiyorda baktırıyorsunuz bizim hiç öyle bişeyler6
biz ilk gittigimizde unide yanina gittik ucret odemedik.. dna hasarina düzen lb. Baktirdik. Ikinci gittigimizde gen art ta yapildi testi. O zaman doktora 450 tl ödedik onu hatırlıyorum.. 1 yili gecti olur dedi bekleyin dedi ama olmadi akabinde 3.yu denedik yine olmadi
Aynen bende lafımı esirgemiyorum sanki bizim elimizden gelen bişey var Allah verirse olur diyorum Allah'ın işine karışmayın diyorum zaten bir defa tersleyince daha sormaya cesaret edemiyorlar hep hayırlısını istiyorum o yüzden olmadı diye kendimi yıpratmıyorum bundada vardır bir hayırBen bana soranlara hep şunu dedim evlat öle imtihandan sa evlatsizlikla imtihan daha iyi.sizin evladınız oldu da başınız göğe mi erdi.size ne bizim yatak odası mevzumuzdan.bizim stresimiz bize yetiyor bide size mi laf yetostreyim deyince kesiyorlardi seslerini kimseden lafımı esirgemezdim. yoksa psikolojik olarak insanlar çok yıpratıyor. duymuyorum insanları hala hamile olduğumu bilmeyenler var soranlara da nasip ruhunu rabbim yaratinca kimseye sormuyor.benden tavsiye susmayın bu cevapları verince bi daha çenelerini acamiyorlar en azından başkalarına da sorup rahatsız etmezler
Hayırlısı olur inşallah canım.aşılamamı yapılıcak hangi drun hastasısınallah hepimize yardım etsin.bir saat önce çatlama iğnesini vuruldum. merakla,heyecanla,endişeyle bekliyorum.
İnşallah müjdeli haberi verirsin canım bende 3.5 yıllık evliyim iki senedir istiyoruz üç kere yumurta takibi yapıldı Giresun'da ama olmadı Giresun da oturuyorum Ufuk beye başladım gidip geliyorum şimdi çıktım muayeneden iki tane yumurta gelişimi iyi dedi pztesi aşılama olucak inşallah iyi olurgünaydın ben ufuk beye gidiyorum.tup bebek.amh yumurta rezervi çok düşük çıktı. gecen yil mol gebelik geçirdikten sonra öğrendim
hemen tup bebek yapılması gerekir dedi doktorlar.Süleyman güvene gitmistim once
ama fakülte ortamı beni boğdu rapor çıkartıp medikal gittim bu ilk deneme yumurta sayım cok az.
Evet çalışıyorum sabah 6 da çıkıyorum sekizde Trabzondayım dr sağolsun hemen alıyor sonra dokuz buçuk arabasıyla tekrar dönüyorum iş kendi işimiz olduğu için izinde sıkıntı Yok ama gidip gelmek yoruyorinşallah sizinde sonuç iyi çıkar. calisuyormusunuz Giresun'dan gelip gitmek zor olur
İkincisi neden alınmamış sordun muBugün tek bir tane yumurtam alındı arkadaşlar. yarın haber verecekler. dua edin bana neolur arkadaşlar.
Rabbim ol dedikten sonra 1 tane ye de can verir 10 tane ye de.inşallah ol demistirBugün tek bir tane yumurtam alındı arkadaşlar. yarın haber verecekler. dua edin bana neolur arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?