İnşallah canım herşey yolunda gider Rabbim hayırlısını versin iyi sonuçlarını bekliyoruzBugün tek bir tane yumurtam alındı arkadaşlar. yarın haber verecekler. dua edin bana neolur arkadaşlar.
Canım bende sana pazartesi salı ufuk bey yokmuş diyecektim.randevu için aradim perşembeye alabildim.hiç kafana takma belki eli uğurlu gelir.benimde transferi hasan bey yapti.hatta burda bi arkadaşa demiştim canım sıkıldı diye o da bana onun eli uğurlu inşallah seninde olacak dedi.nasip tabiki herşey ama trasfere gelince hasan bey konuştu muhabbet etti bi pozitif geldi bana önceden ona on yargim vardı ama o gün geçti. besmele çek ve hayırlısı olsun diye dua edelim.hayırlı cumalarŞimdi drun yanından çıktım iki yumurta büyümeye devam ediyor sağ ve solda salı günü aşılama olucak ama Ufuk bey yokmuş Tahsin bey yapıcakmış kafaya taktım şimdi nasıl olucak diye ama nasipte varsa zaten her türlü olur dimi. Hayırlı cumalar canlar
Allah razı olsun Can'ım içimi rahatlattın inşallah hayırlısı olur çok sağolCanım bende sana pazartesi salı ufuk bey yokmuş diyecektim.randevu için aradim perşembeye alabildim.hiç kafana takma belki eli uğurlu gelir.benimde transferi hasan bey yapti.hatta burda bi arkadaşa demiştim canım sıkıldı diye o da bana onun eli uğurlu inşallah seninde olacak dedi.nasip tabiki herşey ama trasfere gelince hasan bey konuştu muhabbet etti bi pozitif geldi bana önceden ona on yargim vardı ama o gün geçti. besmele çek ve hayırlısı olsun diye dua edelim.hayırlı cumalar
yumurta toplama işlemi bittikten sonra doktoru göremedim hemşireye sordum kaç tane yumurta aldılar. bir tane alındı dedi.iki tane demişti doktor niye bir tane dedim.diğerini uygun bulamamıştır dedi .bilmiyorum.tek bir tane olması canımı sıktı.onlardan gelecek haberi bekliyorum öylece.Rabbim ol dedikten sonra 1 tane ye de can verir 10 tane ye de.inşallah ol demistir
Saat 3 e doğru ararlar hatta Onlar aramadı ben kendim aradım neden aramadıniz diyeyumurta toplama işlemi bittikten sonra doktoru göremedim hemşireye sordum kaç tane yumurta aldılar. bir tane alındı dedi.iki tane demişti doktor niye bir tane dedim.diğerini uygun bulamamıştır dedi .bilmiyorum.tek bir tane olması canımı sıktı.onlardan gelecek haberi bekliyorum öylece.
saat 3 de aradılar. şuan bir sıkıntı yok.yarın tekrar bilgi verecek dediler :) günde bir kez mi arayıp bilgi veriyorlar canım.yumurta toplama işlemi bittikten sonra doktoru göremedim hemşireye sordum kaç tane yumurta aldılar. bir tane alındı dedi.iki tane demişti doktor niye bir tane dedim.diğerini uygun bulamamıştır dedi .bilmiyorum.tek bir tane olması canımı sıktı.onlardan gelecek haberi bekliyorum öylece.
Evet yarın ki gelişime göre pazar günü transfer yapabilirler.genelde 3.gün trasfere yapılıyorsaat 3 de aradılar. şuan bir sıkıntı yok.yarın tekrar bilgi verecek dediler :) günde bir kez mi arayıp bilgi veriyorlar canım.
Bi de yarın aradikarında embriyonun kaç hucreli olduğunu sor.bölünmesi önemlisaat 3 de aradılar. şuan bir sıkıntı yok.yarın tekrar bilgi verecek dediler :) günde bir kez mi arayıp bilgi veriyorlar canım.
Can'ım heyecanla sonucunu bekliyorum Allahım yüzümüzü güldürür inşallahsaat 3 de aradılar. şuan bir sıkıntı yok.yarın tekrar bilgi verecek dediler :) günde bir kez mi arayıp bilgi veriyorlar canım.
çok saolun inşallah hepimiz kavuşuruz bebeklerinde. Rabbim kimseye imrendirmesin.kendi yavrularımızi sevebilirim.Can'ım heyecanla sonucunu bekliyorum Allahım yüzümüzü güldürür inşallah
embreyonun bölünmesi ne için önemli? tek bir tane ödüm kopuyorBi de yarın aradikarında embriyonun kaç hucreli olduğunu sor.bölünmesi önemli
Bölünmesi kalitesini gösteriyor hergün en az ikiye bölünmesi lazım ilk gün 2 hucreli 2.gün 4 hucreli 3.gün 8 hucreli olması gerekembreyonun bölünmesi ne için önemli? tek bir tane ödüm kopuyor
Onlar zaten bahsetmez ben araştırarak buldum.bi de burda mart ta tüp bebek yaptırdığımda katıldığım grup vardı onlar bahsederken öğrendim. burada çok şey öğrendim.ben kendim sormuştum embriyolog a zaten sana resmi verilecek orda da sayılıyor hücreleri benimki 3.gün 10 hucreliydi gelişimi gayet iyi demişti hatta embriyologbunu bilmiyordum ben hiç onlarda bahsetmedi
Gerçekten bilmediğim bir çok şeyi burada öğrendim insan başına gelmeden neyin ne olduğunu bilmiyor valla bunuda duymamıştım öğrendiğim iyi oldu ilerde Lazım olursa bilmiş oluruz umarım ona gerek kalmadan olurOnlar zaten bahsetmez ben araştırarak buldum.bi de burda mart ta tüp bebek yaptırdığımda katıldığım grup vardı onlar bahsederken öğrendim. burada çok şey öğrendim.ben kendim sormuştum embriyolog a zaten sana resmi verilecek orda da sayılıyor hücreleri benimki 3.gün 10 hucreliydi gelişimi gayet iyi demişti hatta embriyolog
İnşallah bu tedaviniz olumlu olur ama olmazsa aklınızda olsun ben tedavi öncesi ve sonucu alana kadar Q10 kullandim günde 1 defa 3 ay.Q10 hücre yenileyici ve bana göre bu sayede yum.kalitem iyi çıktı. hatta hemşire sordu bana kullandigin ilaç var mı diye söylediğimde kullanmaya devam et dediGerçekten bilmediğim bir çok şeyi burada öğrendim insan başına gelmeden neyin ne olduğunu bilmiyor valla bunuda duymamıştım öğrendiğim iyi oldu ilerde Lazım olursa bilmiş oluruz umarım ona gerek kalmadan olur
Tamam canım aklımızda bulunsun bizde kullanalım belki vesile olmuş olurİnşallah bu tedaviniz olumlu olur ama olmazsa aklınızda olsun ben tedavi öncesi ve sonucu alana kadar Q10 kullandim günde 1 defa 3 ay.Q10 hücre yenileyici ve bana göre bu sayede yum.kalitem iyi çıktı. hatta hemşire sordu bana kullandigin ilaç var mı diye söylediğimde kullanmaya devam et dedi
Canım gelişimi güzel inşallah rabbim canında can buldursun.doktor zaten pazartesi salı yok o yüzden de erken transfer etmek istemiştir. bugün 2.gün mu oluyorgünaydın kızlar hastaneden aradılar. yumurtam ikinci günde 4 hucreli olmuş. tek bir tane olduğu için doktor bugün transfer etmek istiyor dediler.11 buçukta gidecem .dua edin bana neolur çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?