Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Şimdi drun yanından çıktım iki yumurta büyümeye devam ediyor sağ ve solda salı günü aşılama olucak ama Ufuk bey yokmuş Tahsin bey yapıcakmış kafaya taktım şimdi nasıl olucak diye ama nasipte varsa zaten her türlü olur dimi. Hayırlı cumalar canlar

Canım bende sana pazartesi salı ufuk bey yokmuş diyecektim.randevu için aradim perşembeye alabildim.hiç kafana takma belki eli uğurlu gelir.benimde transferi hasan bey yapti.hatta burda bi arkadaşa demiştim canım sıkıldı diye o da bana onun eli uğurlu inşallah seninde olacak dedi.nasip tabiki herşey ama trasfere gelince hasan bey konuştu muhabbet etti bi pozitif geldi bana önceden ona on yargim vardı ama o gün geçti. besmele çek ve hayırlısı olsun diye dua edelim.hayırlı cumalar

Allah razı olsun Can'ım içimi rahatlattın inşallah hayırlısı olur çok sağol

Rabbim ol dedikten sonra 1 tane ye de can verir 10 tane ye de.inşallah ol demistir
yumurta toplama işlemi bittikten sonra doktoru göremedim hemşireye sordum kaç tane yumurta aldılar. bir tane alındı dedi.iki tane demişti doktor niye bir tane dedim.diğerini uygun bulamamıştır dedi .bilmiyorum.tek bir tane olması canımı sıktı.onlardan gelecek haberi bekliyorum öylece.

Saat 3 e doğru ararlar hatta Onlar aramadı ben kendim aradım neden aramadıniz diye

saat 3 de aradılar. şuan bir sıkıntı yok.yarın tekrar bilgi verecek dediler :) günde bir kez mi arayıp bilgi veriyorlar canım.

saat 3 de aradılar. şuan bir sıkıntı yok.yarın tekrar bilgi verecek dediler :) günde bir kez mi arayıp bilgi veriyorlar canım.
Evet yarın ki gelişime göre pazar günü transfer yapabilirler.genelde 3.gün trasfere yapılıyor

bunu bilmiyordum ben hiç onlarda bahsetmedi
Onlar zaten bahsetmez ben araştırarak buldum.bi de burda mart ta tüp bebek yaptırdığımda katıldığım grup vardı onlar bahsederken öğrendim. burada çok şey öğrendim.ben kendim sormuştum embriyolog a zaten sana resmi verilecek orda da sayılıyor hücreleri benimki 3.gün 10 hucreliydi gelişimi gayet iyi demişti hatta embriyolog

Gerçekten bilmediğim bir çok şeyi burada öğrendim insan başına gelmeden neyin ne olduğunu bilmiyor valla bunuda duymamıştım öğrendiğim iyi oldu ilerde Lazım olursa bilmiş oluruz umarım ona gerek kalmadan olur

İnşallah bu tedaviniz olumlu olur ama olmazsa aklınızda olsun ben tedavi öncesi ve sonucu alana kadar Q10 kullandim günde 1 defa 3 ay.Q10 hücre yenileyici ve bana göre bu sayede yum.kalitem iyi çıktı. hatta hemşire sordu bana kullandigin ilaç var mı diye söylediğimde kullanmaya devam et dedi

Tamam canım aklımızda bulunsun bizde kullanalım belki vesile olmuş olur

günaydın kızlar hastaneden aradılar. yumurtam ikinci günde 4 hucreli olmuş. tek bir tane olduğu için doktor bugün transfer etmek istiyor dediler.11 buçukta gidecem .dua edin bana neolur çok heyecanlandım

günaydın kızlar hastaneden aradılar. yumurtam ikinci günde 4 hucreli olmuş. tek bir tane olduğu için doktor bugün transfer etmek istiyor dediler.11 buçukta gidecem .dua edin bana neolur çok heyecanlandım
Canım gelişimi güzel inşallah rabbim canında can buldursun.doktor zaten pazartesi salı yok o yüzden de erken transfer etmek istemiştir. bugün 2.gün mu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…