canım hadi hayırlısı inşallahgünaydın kızlar hastaneden aradılar. yumurtam ikinci günde 4 hucreli olmuş. tek bir tane olduğu için doktor bugün transfer etmek istiyor dediler.11 buçukta gidecem .dua edin bana neolur çok heyecanlandım
Hadi bebişin hayırlı olsun olumlu düşün ve dikkat et ağır kaldırma iş yapma ve stres yapma bol bol dua etçıktım kızlar ufuk bey yoktu Hasan bey yaptı transferi tek bir tanecik yumurtam yerleşti. artık tutulmasını bekleyecem.
Hadi hayırlı olsun Can'ım dikkat et kendine inşallah güzel olucak herşey müjdeli haberlerini bekliyorum heyecanlaçıktım kızlar ufuk bey yoktu Hasan bey yaptı transferi tek bir tanecik yumurtam yerleşti. artık tutulmasını bekleyecem.
Can'ım ne kadar tuttu bu tüp bebek aşamaların fiyat olarakçıktım kızlar ufuk bey yoktu Hasan bey yaptı transferi tek bir tanecik yumurtam yerleşti. artık tutulmasını bekleyecem.
biz rapor aldık fakülteden amhCan'ım ne kadar tuttu bu tüp bebek aşamaların fiyat olarak
amh çok düşük olduğu için hemen verildi raporumi. raporun kendine 180 falan verildi sanırım. ilaçlarımı 900 civarı tuttu. benim uzun sürdü igne faslı. yumurta toplandıgi gün 18850 lira hastaneye yatırıldı. ben emekli sandığı olduğum içinmi böyle oldu bilmiyorum.biz rapor aldık fakülteden amh
1850 yatırdın yanlış yazdın sanırım. Bende raporlu yaptırmak istiyorum o yüzden aşılamaları yaptırıcam tutmazsa tüp bebek. Benim aşılamamıda Tahsin bey yapıcak inşallah ikimizede uğurlu gelir eliamh çok düşük olduğu için hemen verildi raporumi. raporun kendine 180 falan verildi sanırım. ilaçlarımı 900 civarı tuttu. benim uzun sürdü igne faslı. yumurta toplandıgi gün 18850 lira hastaneye yatırıldı. ben emekli sandığı olduğum içinmi böyle oldu bilmiyorum.
Can'ım sebepsiz kısırlık tanımda o yazıyor ikimizinde bir sorunu yok ama olmuyor iki senedir Ufuk beyde aşılama yapalım beklemenin anlamı Yok dedi ilk aşılamam inşallahta son olurbenim aşılama tutmayınca ardından bir kaç ay sonra doğal hamile kalan 3 tane arkadaşım var.önce aşılama tutmadı ama sonra kendiliğinden hamile kaldılar 3 ay sonra
İki kere aşılama şartı var canım ikisinide denicem mecbur rapor almak için ayy inşallah olumlu sonuç alırım tüpte tutmicak diye şimdiden korkuyorumbenim bildiğim sebepsiz de üç yıl evlilik şartı vardı rapor alabilmek için şartlardan biri aşılama demekki sebepsiz infertilitede olan işlemlere çok kolay cevap veriyor genelde pozitif sonuc aliniyir biliyorum.inşallah hayırlısı olur hakkımızda
Nerelerdesin baya buyumus bebiş nasıl gidiyor hamilelik.ben hala ufuk beyde devam ediyorum baslarda çok soğuktu ama herhalde gide gide güleç sorulara cevap veren ilgi alaka git gide artan şekilde oldu.eşim biraktirmiyor ufuk beyi korkudan bakalım hayırlısı nereye kadar giderse doğum ücretini biliyor musun medikal inHer doktor her hastaya aynı şeyi hissettirmiyor bence. Hem Süleyman hocaya Hem Hasan Tahsin gittikten sonra Ufuk hoca bana ilaç gibi geldi.
Süleyman hocanın özeline gittim hem de referansla ama hiç ilgilenmedi, üstünkörü ilgilendi. Fakülte beni boğuyor orada tedaviyi hiç düşünmedim. rapor için gittik iki kere resmen boğuldum. Basarilar var ama hep negatif duyumlar alıyorum onunla ilgili. her seyin önce en kötüsü söylüyormuş.
Hasan Tahsin hocada iki aşılama yaptırdım. her gittiğimde ağlaya ağlaya çıktım. yok yumurtanın az. her geçen gün kötü oluyor. negatif sonuçtan sonra ilgi alaka yok. hiç gülmedi bana
Ufuk hoca daha sempatik en azından gülüyor. ben çok rahat davranıyorum yanında.
Dediğim gibi bana iyi gelen size gelmeyebilir. benim tecrübelerim bunlar.
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah kızlar.
Can'ım sizin bebişiniz hayırlı olsun tüp tedavisiyle mi hamile kaldınız benimde yarın aşılamam var Ufuk beyde ama Ufuk bey olmadığı için Hasan bey yapıcak ilk aşılamam inşallah son olurHer doktor her hastaya aynı şeyi hissettirmiyor bence. Hem Süleyman hocaya Hem Hasan Tahsin gittikten sonra Ufuk hoca bana ilaç gibi geldi.
Süleyman hocanın özeline gittim hem de referansla ama hiç ilgilenmedi, üstünkörü ilgilendi. Fakülte beni boğuyor orada tedaviyi hiç düşünmedim. rapor için gittik iki kere resmen boğuldum. Basarilar var ama hep negatif duyumlar alıyorum onunla ilgili. her seyin önce en kötüsü söylüyormuş.
Hasan Tahsin hocada iki aşılama yaptırdım. her gittiğimde ağlaya ağlaya çıktım. yok yumurtanın az. her geçen gün kötü oluyor. negatif sonuçtan sonra ilgi alaka yok. hiç gülmedi bana
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah kızlar.
Her doktor her hastaya aynı şeyi hissettirmiyor bence. Hem Süleyman hocaya Hem Hasan Tahsin gittikten sonra Ufuk hoca bana ilaç gibi geldi.
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah kızlar.[/QUOmerhaba gözünüz aydın bebeğiniz var sanırım. kusura bakmayın önceki yazışmaları kaçırdım galiba.sizin sorununuz neydi tam olarak.kaçıncı denemede oldu ? ben transferi yaptırdım tek yumurtayi bekliyorum heyecanla.
Can'ım sizin bebişiniz hayırlı olsun tüp tedavisiyle mi hamile kaldınız benimde yarın aşılamam var Ufuk beyde ama Ufuk bey olmadığı için Hasan bey yapıcak ilk aşılamam inşallah son olur[/QUOT benim transferi de Hasan bey yaptı ufuk bey yoktu ama Hasan bey gayet sıcak geldi transfer günü sohbet etti rahatlattı beni.
yazmamışım anlamadım hayırlı olsun bebişiniz. ben önceki yazdıklarınızı kaçırdım sanırım. o kadar çok şey okudum ki bu süreçte hepsi birbirine girdi.sizin probleminiz neydi kaçıncı denemeydi???benim tek yumurtam var yumurta rezervi çok düşüktü. tek bir yumurtam transfer edildi sonucu bekliyorum heyecanla.
canım benim transferde ufuk bey yoktu Hasan bey yaptı inşallah hepimize uğurlu gelir bana gayet sıcak davrandı sohbet etti rahatlattı beni.Can'ım sizin bebişiniz hayırlı olsun tüp tedavisiyle mi hamile kaldınız benimde yarın aşılamam var Ufuk beyde ama Ufuk bey olmadığı için Hasan bey yapıcak ilk aşılamam inşallah son olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?