Test tarihin ne zamanyazmamışım anlamadım hayırlı olsun bebişiniz. ben önceki yazdıklarınızı kaçırdım sanırım. o kadar çok şey okudum ki bu süreçte hepsi birbirine girdi.sizin probleminiz neydi kaçıncı denemeydi???benim tek yumurtam var yumurta rezervi çok düşüktü. tek bir yumurtam transfer edildi sonucu bekliyorum heyecanla.
Canım ben dinlendim hep.vicdanen rahatsız olmamak için.bi de hemşireler söylemiştir ama ilişki yasak.yemen vc dışında kalkmadim.namazı bile oturarak kildim2 şubat. şimdi evde dinleniyorum .2 şubata kadar yatmam gerekiyormu ? hemşirelere kalsa hiç problem yok günlük rutin hareket et diyor ama ben korkuyorum. bişey olur kendimi suçlarım diye.
Bende söylemedim kimseye grip olduğumu yattığımı söyledim.bi de embriyo 5.günden sonra rahime tutunmaya başlıyor suanda hala senin embriyolar bolunuyor.benim annemler ablamlar akcaabat yıldızlı da idi gitmedim sonucu aldıktan sonra da söylemedim.doktora gitmeye bi kaç gün kala söyledik o da gitmediğimiz için yanlış anlamasınlar diyebenim problem şu öğretmenim ara tatile girdik ve memleketten büyükler babaannemlerdemisin dedeler sorup duruyor niye gelmiyorsunuz, durumumu kimseyle paylaşmak istemedim şimdi gitmedik çok dikkat çekiyor. haftaya gitsem yol iki saatlik bir zarar olur mu.orada dinlenirim ama yoldan çekiniyorum etkilermi
Can'ım izin sıkıntın yokmuş ne güzel bence bol bol yatıp dinlenmelisin bir bahane bul mesela okulda kurs açıldı öğlene kadar okuldayım falan de yani evde dinlenerek geçir bu günlerinibenim problem şu öğretmenim ara tatile girdik ve memleketten büyükler babaannemlerdemisin dedeler sorup duruyor niye gelmiyorsunuz, durumumu kimseyle paylaşmak istemedim şimdi gitmedik çok dikkat çekiyor. haftaya gitsem yol iki saatlik bir zarar olur mu.orada dinlenirim ama yoldan çekiniyorum etkilermi
Büyüyor teyzesi. Sen de bayağı büyüdün. Yakında cinsiyet söyler sana. Bana 12. haftada demişti. Hamilelik iyi gidiyor senin nasıl gidiyor? Doğum ücretinden hiç haberim yok. Yakında bir arkadaş doğuracak orada öğrenirim ondan. Eğer maddi olarak çok sıkışmayacaksan bırakma bence de. İkiz gebelik bir de daha ilgi alaka bekliyor.Nerelerdesin baya buyumus bebiş nasıl gidiyor hamilelik.ben hala ufuk beyde devam ediyorum baslarda çok soğuktu ama herhalde gide gide güleç sorulara cevap veren ilgi alaka git gide artan şekilde oldu.eşim biraktirmiyor ufuk beyi korkudan bakalım hayırlısı nereye kadar giderse doğum ücretini biliyor musun medikal in
Evet, tüp bebek tedavisi ile oldu çok şükür. Aşılama Hasan beyde yaptırdım benim olmadı ama olan çok var, inşallah senin de olur canım.Can'ım sizin bebişiniz hayırlı olsun tüp tedavisiyle mi hamile kaldınız benimde yarın aşılamam var Ufuk beyde ama Ufuk bey olmadığı için Hasan bey yapıcak ilk aşılamam inşallah son olur
Canım benim ilk denemede oldu çok şükür. 8 yumurta toplandı. 5 tanesi döllendi. iki tane 8 hücreli grade1 vardı ikisi de transfer edildi biri tutundu elhamdülillah. İnşallah hayırlısıyla sen de bebeğine kavuşursun canım. Benim de rezerv azlığı vardı biraz.yazmamışım anlamadım hayırlı olsun bebişiniz. ben önceki yazdıklarınızı kaçırdım sanırım. o kadar çok şey okudum ki bu süreçte hepsi birbirine girdi.sizin probleminiz neydi kaçıncı denemeydi???benim tek yumurtam var yumurta rezervi çok düşüktü. tek bir yumurtam transfer edildi sonucu bekliyorum heyecanla.
Ben transferden 1 hafta sonra okula gitmeye başladım aracımızla tabi. her gün 11 km gidip geldim. belimin arkasına yastık koydum. okulda çok yorulmamaya dikkat ettim. herkes biliyordu bizimkini o yüzden çok ilgili davrandılar sağ olsunlar. 2 saat yolculuk yapabilirsin ama aracınız varsa çok iyi olur. ben transferden sonra aracımızla eve geldim vakfıkebire. Arada dolaş evde kan dolaşımı olsun. hiç yorma ama kendini. ben 22 haftalık hamileyim hala evi eşim süpürüyor, çamaşırları o asıp topluyor. yükseğe kolunu kaldırma. ani haraketler yapma. olumlu düşün ve bol bol meryem suresi yasin suresi fetih suresi falan oku ya da dinle. inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın.benim problem şu öğretmenim ara tatile girdik ve memleketten büyükler babaannemlerdemisin dedeler sorup duruyor niye gelmiyorsunuz, durumumu kimseyle paylaşmak istemedim şimdi gitmedik çok dikkat çekiyor. haftaya gitsem yol iki saatlik bir zarar olur mu.orada dinlenirim ama yoldan çekiniyorum etkilermi
Bu hafta kontrol var 12.hafta bitmiş olacak.belki bi ihtimal söyler şimdilik çok sıkışmadim kayinvalidem gönderiyor muayete ücretlerini tahlil olursa da disarda yaptiriyorum.bi de haçalı baba hastanesinde Kenan topcuoglu diye bi doktor var tüp bebek de deneyimi var epey arada ona da gidecem en azından acil bişey olunca gideceğim adresmen olur.bulantim çok oluyor kusmadan gün geçmiyor inşallah azalır birazBüyüyor teyzesi. Sen de bayağı büyüdün. Yakında cinsiyet söyler sana. Bana 12. haftada demişti. Hamilelik iyi gidiyor senin nasıl gidiyor? Doğum ücretinden hiç haberim yok. Yakında bir arkadaş doğuracak orada öğrenirim ondan. Eğer maddi olarak çok sıkışmayacaksan bırakma bence de. İkiz gebelik bir de daha ilgi alaka bekliyor.
Benim hiç midem bulanmadı, inşallah kısa sürede geçer canım. Çubuk kraker ve leblebi iyi geliyor diyorlardı. Ay ikizler ya senin her şeyi iki kat hissediyorsun. Hele tekmelemeye başlasınlar var ya nasıl güzel bir şey. Rabbim her isteyen versin. Çok ulvi bir duygu.Bu hafta kontrol var 12.hafta bitmiş olacak.belki bi ihtimal söyler şimdilik çok sıkışmadim kayinvalidem gönderiyor muayete ücretlerini tahlil olursa da disarda yaptiriyorum.bi de haçalı baba hastanesinde Kenan topcuoglu diye bi doktor var tüp bebek de deneyimi var epey arada ona da gidecem en azından acil bişey olunca gideceğim adresmen olur.bulantim çok oluyor kusmadan gün geçmiyor inşallah azalır biraz
Amin inşallah Allah bizede nasip eder canım aşılamada ağrı acı oluyor mu yarını sabırsızlıkla bekliyorumBenim hiç midem bulanmadı, inşallah kısa sürede geçer canım. Çubuk kraker ve leblebi iyi geliyor diyorlardı. Ay ikizler ya senin her şeyi iki kat hissediyorsun. Hele tekmelemeye başlasınlar var ya nasıl güzel bir şey. Rabbim her isteyen versin. Çok ulvi bir duygu.
Adet sancısı gibi çok hafifi bir sancım oldu 5 dk kadar. Kolay yani sakin ol.Amin inşallah Allah bizede nasip eder canım aşılamada ağrı acı oluyor mu yarını sabırsızlıkla bekliyorum
tamam canım birazcık rahatladım şimdiAdet sancısı gibi çok hafifi bir sancım oldu 5 dk kadar. Kolay yani sakin ol.
hackalı da Kenan beye geçen yıl kist için gitmiştim ben beni alt katta radyoloji da gönderdi detaylı ultrason radyolof da.Kenan da kısmın yok olması gereken folijullerin var ve herşey çok normal dediler ikisi de inceledi beni ilaç bule vermediler.ben güvenmedim yıldızları medikalde Sevilay a gittim Sevilay Spears testi yaptt çocuk düşünüyoruz dedim herşey normal dedi folijullerin. normal dedi.gerçekten 2 ay sonra da hamile kaldım normal giderken birden kalp atışı duyulmadı ve kürtaj oldum.kurtajin ardından patoloji sonucum geldi mol gebelik .mol gebelik duyunca Süleyman güvene gittik hemen.ve Süleyman bey ultrasondan bakarbakmaz.yumurtanın neredeyse hiç yok 2 3 yane. dedi.şok olduk.amh testi yaptırdı. sonuç çok düşük geldi 0.4 gibi.Sevilay Kenan ayrıca radyoloji uzmanı iki ay önce bunu nasıl farketmez hala anlayamıyorum. ve doktor doktor gezdim en son ufuk da karar kıldım. bugüne geldim.Bu hafta kontrol var 12.hafta bitmiş olacak.belki bi ihtimal söyler şimdilik çok sıkışmadim kayinvalidem gönderiyor muayete ücretlerini tahlil olursa da disarda yaptiriyorum.bi de haçalı baba hastanesinde Kenan topcuoglu diye bi doktor var tüp bebek de deneyimi var epey arada ona da gidecem en azından acil bişey olunca gideceğim adresmen olur.bulantim çok oluyor kusmadan gün geçmiyor inşallah azalır biraz
Ablam gebelik takibini Kenan da yaptırdı bakacam eğer ilgilenmezse gitmem bi dahahackalı da Kenan beye geçen yıl kist için gitmiştim ben beni alt katta radyoloji da gönderdi detaylı ultrason radyolof da.Kenan da kısmın yok olması gereken folijullerin var ve herşey çok normal dediler ikisi de inceledi beni ilaç bule vermediler.ben güvenmedim yıldızları medikalde Sevilay a gittim Sevilay Spears testi yaptt çocuk düşünüyoruz dedim herşey normal dedi folijullerin. normal dedi.gerçekten 2 ay sonra da hamile kaldım normal giderken birden kalp atışı duyulmadı ve kürtaj oldum.kurtajin ardından patoloji sonucum geldi mol gebelik .mol gebelik duyunca Süleyman güvene gittik hemen.ve Süleyman bey ultrasondan bakarbakmaz.yumurtanın neredeyse hiç yok 2 3 yane. dedi.şok olduk.amh testi yaptırdı. sonuç çok düşük geldi 0.4 gibi.Sevilay Kenan ayrıca radyoloji uzmanı iki ay önce bunu nasıl farketmez hala anlayamıyorum. ve doktor doktor gezdim en son ufuk da karar kıldım. bugüne geldim.
İnşallah sonucu da hayırlı olur dikkat et ilk iki gün hafif kahverengi leke gelebilir.bende gelmistiKızlar aşılamam yapıldı yarım saat yatırdılar şimdi çıktım hiçbişey duymadım çok şükür iyi geçti Hasan bey yakındı 12 milyon sperm enjekte ettik 5 milyonu ileri hareketli dedi şimdilik herşey yolunda gerisi Allah'a kalmış inşallah Bu sefer olur
Tamam canım on beş gün sonra haberlerşiriZ dediler ben günümü beklerimİnşallah sonucu da hayırlı olur dikkat et ilk iki gün hafif kahverengi leke gelebilir.bende gelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?