Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar kahverengi akıntım var sanki adetin son günlerindeki gibi normal mi bu

yaklaşık iki saattir diğer sayfaları okuyorum. genelde herkes kahverengi akıntıdan bahsetmiş ama anladığım doktorlar normal diyor .yarın istersen doktoru ara bir sor canım

Dediğiniz gibi aşılamadan herhalde kızlar bugün bişey yok sadece kasık ağrım var oda normaldir

Kızlar ne durumdasınız ne kadar gününüz kaldı teste heyecanla gün sayıyoruz

benim yedinci gün ayın 2 sinde test günü.günler geçmiyor hiç bir belirti yok.normalde dün adet günüm. adet olmaya dair de bir belirti yok. 2 gün önce sağlık ocağına ilaç yazdırmak için gitmiştim. dayanamadım. kan tahlili verdim.1.47 çıktı etkilemedi beni yükselir mi bilmem.

Canım 3.gün ebriyosu değil mi 7.gün bhcg kana karışmaya başlıyor bi de tranefer yapıldığı günü saymiyorsun yani baya erken yapmışsın.günler geçer geçer sona yaklaştıkça test yapmaktan korkarsın o gün gelmese böyle iyi dersin

2.gün embriyoşu yerleştiriler erkenden tek bir taneçık olduğu için . doğru diyorsun insan çok garip duygular yaşıyor. inşallah emeklerimize deger

Benim daha var canım şimdilik bir değişiklik yok 5. Günüm kasık ağrım oluyor birde düne kadar kahverengi akıntı vardı başkada bir sıkıntım yok

Kızlar üç gündür başım dönüyor böyle uçuşuyor gibi acaba kullandığım ilaçlarmı yan etki yapıyor çok kötü oluyorum

Can'ım nasılsın test günün yaklaştı bir değişiklik varmı merak ettim seni

Nasıl gidiyor kızlar? Beklemek çok sıkıntı ama inşallah sonu güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…