Canım kaçıncı günün eğer ilk bi kaç günse içeriye alet koyarken tahrip ettikleri için onun sonucudur bende de olmuştu demiştim sanaKızlar kahverengi akıntım var sanki adetin son günlerindeki gibi normal mi bu
Canım 3.gün ebriyosu değil mi 7.gün bhcg kana karışmaya başlıyor bi de tranefer yapıldığı günü saymiyorsun yani baya erken yapmışsın.günler geçer geçer sona yaklaştıkça test yapmaktan korkarsın o gün gelmese böyle iyi dersinbenim yedinci gün ayın 2 sinde test günü.günler geçmiyor hiç bir belirti yok.normalde dün adet günüm. adet olmaya dair de bir belirti yok. 2 gün önce sağlık ocağına ilaç yazdırmak için gitmiştim. dayanamadım. kan tahlili verdim.1.47 çıktı etkilemedi beni yükselir mi bilmem.
İlaçlar yan etki yapıyor canım progestan kullanıyor musunKızlar üç gündür başım dönüyor böyle uçuşuyor gibi acaba kullandığım ilaçlarmı yan etki yapıyor çok kötü oluyorum
Evet Can'ım pregeston kullanıyorum sabah akşam birer tane bencede o yapıyor kafam uçuşuyorİlaçlar yan etki yapıyor canım progestan kullanıyor musun
Progestan yapıyor canım bana bu hafta bıraktırdı doktor yeni yeni kendime geliyorumEvet Can'ım pregeston kullanıyorum sabah akşam birer tane bencede o yapıyor kafam uçuşuyor
Sen üç canlısın canım dikkat et kendine inşallah Allah banada nasip ederProgestan yapıyor canım bana bu hafta bıraktırdı doktor yeni yeni kendime geliyorum
Can'ım nasılsın test günün yaklaştı bir değişiklik varmı merak ettim senibenim yedinci gün ayın 2 sinde test günü.günler geçmiyor hiç bir belirti yok.normalde dün adet günüm. adet olmaya dair de bir belirti yok. 2 gün önce sağlık ocağına ilaç yazdırmak için gitmiştim. dayanamadım. kan tahlili verdim.1.47 çıktı etkilemedi beni yükselir mi bilmem.
Ooooo masallah size almış başınızı gidiyorsunuz darısı bize ve diğer kızların güzel haberlerini almayaNasıl gidiyor kızlar? Beklemek çok sıkıntı ama inşallah sonu güzel olur.
siz de peşimden geliyorsunuz işte.Ooooo masallah size almış başınızı gidiyorsunuz darısı bize ve diğer kızların güzel haberlerini almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?