Benim geçen hafta perşembe idi cinsiyetleri demedi bi dahaki kontrole dedi zaten o zaman da 4 ay bitmiş olacak 12 hafta da sen sormuş muydun da demişti yoksa kendi misiz de peşimden geliyorsunuz işte.Yarın kontrolüm var tabi yollar kapanmazsa geleceğim.
Hiç öyle dusunme ilk tüp yaptırmaya korkarak gittim ya olmazsa ikiciye nasıl gidecem ya o da tutmasa diye ya hiç anne olamasam diye aynı korkular bende de vardı ama Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmis unutma canım olumsuz hiç dusunmeBeklemedeyim kızlar zaman geçmiyor bugün 8. Gün kasıklarım ağrıyor yürürken baskı yapıyor sadece o başka bir belirti hiçbişey yok..diyorum ki kendi kendime acaba tüp yaptırsam oda mı tutmicak sebepsizya sorun hiç mi hamile kalamicam gibi şeyler kafamda deli sorular
Doğru diyorsun canım çok haklısın işte negatifi göre göre böyle düşünmeye başlıyor insanHiç öyle dusunme ilk tüp yaptırmaya korkarak gittim ya olmazsa ikiciye nasıl gidecem ya o da tutmasa diye ya hiç anne olamasam diye aynı korkular bende de vardı ama Rabbim vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmis unutma canım olumsuz hiç dusunme
Canım inşallah hiçbirimiz bu vereceğimiz örnek gibi olmayız ama 5 ve sonraki tüp denemesinde hamile olan biliyorum o yüzden hiç öyle dusunme herşeyin bir vakti zamanı var.inşallah o vakit zaman gelene kadar rabbim sabırla duayla beklemeyi nasip eder.her nasip vaktine esir diye bir söz var çok severim.görelim mevla neyler neylerse güzel eylerDoğru diyorsun canım çok haklısın işte negatifi göre göre böyle düşünmeye başlıyor insan
Allah yolundan ayırmasın bizi doğru diyorsun canım bizim sınavımızda bu sabırla mutlu sonu beklicez inşallahCanım inşallah hiçbirimiz bu vereceğimiz örnek gibi olmayız ama 5 ve sonraki tüp denemesinde hamile olan biliyorum o yüzden hiç öyle dusunme herşeyin bir vakti zamanı var.inşallah o vakit zaman gelene kadar rabbim sabırla duayla beklemeyi nasip eder.her nasip vaktine esir diye bir söz var çok severim.görelim mevla neyler neylerse güzel eyler
Ben her zaman derim ki evlat ile olan imtihandan sa evlatsizlikla olan imtihan herzaman daha iyidir.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı Salih evlat nasip etsinAllah yolundan ayırmasın bizi doğru diyorsun canım bizim sınavımızda bu sabırla mutlu sonu beklicez inşallah
Amin canım benimBen her zaman derim ki evlat ile olan imtihandan sa evlatsizlikla olan imtihan herzaman daha iyidir.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı Salih evlat nasip etsin
hayırlısı olsun canım günün gelince kan testi yaptırırsın moralini bozma herşeyin hayırlısı..Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda kızlar. benim 10.gün dayanamayıp dayanamayıp idrartesti yapıyorum. ısrarla negatif çıkıyor. ama ilginç çok üzülmüyorum gördüğüm an.erken olduğu için negatif çıkıyor diye teselli aşamasına geçiyorum
Canım ben hiç evde test yapmadım direk kan verdim.burdan görüştüğüm bi arkadaş kanaması oldu evde test yaptı negatif çıktı sonrasında gününde test yaptı ve 200 üzeri çıktı değeri.inşallah yarın bize güzel bir haber verirsin.ama herseyden önemlisi hayırlısı neyse o olsun.olacak olana da Rabbim gönlümüzü razı etsinRabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda kızlar. benim 10.gün dayanamayıp dayanamayıp idrartesti yapıyorum. ısrarla negatif çıkıyor. ama ilginç çok üzülmüyorum gördüğüm an.erken olduğu için negatif çıkıyor diye teselli aşamasına geçiyorum
hasta olaman iyiye işaret canım..yarın hastaneye gidip test yaptırıcaksın dimi..inşallah kızlar heyecanla bekliyorum.bu arada kanamam ya da lekeleme hiç bişey yok.bunların olmaması iyimi tutunduğuna mi işaret bilemiyorum.
Belli olmuyor canım ama iyiye işaret olabilir ama kullandığımız ilaçlar da geçıkdiriyorinşallah kızlar heyecanla bekliyorum.bu arada kanamam ya da lekeleme hiç bişey yok.bunların olmaması iyimi tutunduğuna mi işaret bilemiyorum.
bizi haberdar etmeyi unutma canım sabırsızlıkla sonucunu beklicem inşallah müjderli haber verirsin canımyarın sağlık ocağına gidip verecem.bugün hiç bitmiyor.
Sağlık ocağı 1 gün sonra veriyor sonucu yanlış bilmiyorsam.ben fatih devlet hastanesi acilinde kan verdim hep 45 içinde sonuç çıkıyor İnterneten de sonuca baktım bence saatlerce bekleme.hatta sabah gittim kan verdim eve geldim kahvaltı yapana kadar sonucum cikmistiyarın sağlık ocağına gidip verecem.bugün hiç bitmiyor.
L Leyla452 canım sende orda baktır istersenSağlık ocağı 1 gün sonra veriyor sonucu yanlış bilmiyorsam.ben fatih devlet hastanesi acilinde kan verdim hep 45 içinde sonuç çıkıyor İnterneten de sonuca baktım bence saatlerce bekleme.hatta sabah gittim kan verdim eve geldim kahvaltı yapana kadar sonucum cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?