benim iyi haberimi alırız sonra da senin güzel haberlerini alırızbizi haberdar etmeyi unutma canım sabırsızlıkla sonucunu beklicem inşallah müjderli haber verirsin canım
Evet yapıyorlar canimmemlekete geldimFatih aklımda olsun.acile gidip gebelik için kan vermek istiyorum deyince yapıyorlar m
İnşallah canım inşallahinşallah yarin
benim iyi haberimi alırız sonra da senin güzel haberlerini alırız
Canım guzel haberini bekliyorum hemen haber ver olur mubunu bilmiyordum iyi oldü.yarın devlete geçerim olmazsa
Bende heyecanla bekliyorum canım hadi güzel haberler ver bizeCanım guzel haberini bekliyorum hemen haber ver olur mu
Can'ım göğüslerim çok acımaya başladı hasta olucam herhalde bende öyle oluyor. Bişey sormak istiyorum sen bilirsin devler aşılamayı kaç kere karşılıyor iki kere biliyorum ama bir sene içinde iki kere mi yani ikiden başka yaptırma şansımız Yok muCanım guzel haberini bekliyorum hemen haber ver olur mu
Mesela tüp bebekte nasıl oluyor iki kereden başka karşılıyor mu şimdi onlara taktım kafayı iki seferde olmazsa daha rapor çıkmıyor mu bir bilgin var mıCan'ım göğüslerim çok acımaya başladı hasta olucam herhalde bende öyle oluyor. Bişey sormak istiyorum sen bilirsin devler aşılamayı kaç kere karşılıyor iki kere biliyorum ama bir sene içinde iki kere mi yani ikiden başka yaptırma şansımız Yok mu
Canım 2 aşılama 3 tüp bebek raporu veriliyor galiba ben 2 kez tüp raporu çıkardım.bu olmasaydı 3.raporu çıkaracaktım.zaten tüp için 2 aşılama şartı var sebebsiz iseMesela tüp bebekte nasıl oluyor iki kereden başka karşılıyor mu şimdi onlara taktım kafayı iki seferde olmazsa daha rapor çıkmıyor mu bir bilgin var mı
Evet sebepsiz canım hani Karadeniz'de hastanesinde ilk tüpü denemek istiyorum inşallah gerek kalmaz ama olmazsa başka yerlerde denemek istiyorum o yüzden soruyorum bilmiyorum daCanım 2 aşılama 3 tüp bebek raporu veriliyor galiba ben 2 kez tüp raporu çıkardım.bu olmasaydı 3.raporu çıkaracaktım.zaten tüp için 2 aşılama şartı var sebebsiz ise
İnşallah gerek olmazEvet sebepsiz canım hani Karadeniz'de hastanesinde ilk tüpü denemek istiyorum inşallah gerek kalmaz ama olmazsa başka yerlerde denemek istiyorum o yüzden soruyorum bilmiyorum da
Bana kendisi durup dururken söyledi,sormamıştım ben. Senin ikiz olunca daha zor görünüyor olabilir. Bir de tam emin değilse söylememiştir.Benim geçen hafta perşembe idi cinsiyetleri demedi bi dahaki kontrole dedi zaten o zaman da 4 ay bitmiş olacak 12 hafta da sen sormuş muydun da demişti yoksa kendi mi
Olabilir canimBana kendisi durup dururken söyledi,sormamıştım ben. Senin ikiz olunca daha zor görünüyor olabilir. Bir de tam emin değilse söylememiştir.
Kız nerdesin bize bi haber ver merak ediyoruzRabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hakkımızda kızlar. benim 10.gün dayanamayıp dayanamayıp idrartesti yapıyorum. ısrarla negatif çıkıyor. ama ilginç çok üzülmüyorum gördüğüm an.erken olduğu için negatif çıkıyor diye teselli aşamasına geçiyorum
Nub teorisine göre baktın mı? Ultrason kağıtlarının fotoğrafını çekip şuraya atsana.Benim geçen hafta perşembe idi cinsiyetleri demedi bi dahaki kontrole dedi zaten o zaman da 4 ay bitmiş olacak 12 hafta da sen sormuş muydun da demişti yoksa kendi mi
Yok canım bakmadım biri sağa biri sola yatiyorNub teorisine göre baktın mı? Ultrason kağıtlarının fotoğrafını çekip şuraya atsana.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/
Sağa yatana kız sola yatana erkek diyorlar ama tabi bunlar çok da gerçek şeyler değil. Öğrenince yaz cinsiyetlerini muhakkak.Yok canım bakmadım biri sağa biri sola yatiyor
Hiç değişmedi pozisyonlari her gittiğimde sağlı sollu yatıyorlar di.öğrenince yazarımSağa yatana kız sola yatana erkek diyorlar ama tabi bunlar çok da gerçek şeyler değil. Öğrenince yaz cinsiyetlerini muhakkak.
Yaaa :-( çok üzüldüm inşallah rabbim tez zamanda çifter çifter nasip etsinkızlar malesef nasip değilmiş bu kez negatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?