Trabzon'da Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım guzel haberini bekliyorum hemen haber ver olur mu
Can'ım göğüslerim çok acımaya başladı hasta olucam herhalde bende öyle oluyor. Bişey sormak istiyorum sen bilirsin devler aşılamayı kaç kere karşılıyor iki kere biliyorum ama bir sene içinde iki kere mi yani ikiden başka yaptırma şansımız Yok mu

Mesela tüp bebekte nasıl oluyor iki kereden başka karşılıyor mu şimdi onlara taktım kafayı iki seferde olmazsa daha rapor çıkmıyor mu bir bilgin var mı

Mesela tüp bebekte nasıl oluyor iki kereden başka karşılıyor mu şimdi onlara taktım kafayı iki seferde olmazsa daha rapor çıkmıyor mu bir bilgin var mı
Canım 2 aşılama 3 tüp bebek raporu veriliyor galiba ben 2 kez tüp raporu çıkardım.bu olmasaydı 3.raporu çıkaracaktım.zaten tüp için 2 aşılama şartı var sebebsiz ise

Canım 2 aşılama 3 tüp bebek raporu veriliyor galiba ben 2 kez tüp raporu çıkardım.bu olmasaydı 3.raporu çıkaracaktım.zaten tüp için 2 aşılama şartı var sebebsiz ise
Evet sebepsiz canım hani Karadeniz'de hastanesinde ilk tüpü denemek istiyorum inşallah gerek kalmaz ama olmazsa başka yerlerde denemek istiyorum o yüzden soruyorum bilmiyorum da

Benim geçen hafta perşembe idi cinsiyetleri demedi bi dahaki kontrole dedi zaten o zaman da 4 ay bitmiş olacak 12 hafta da sen sormuş muydun da demişti yoksa kendi mi
Bana kendisi durup dururken söyledi,sormamıştım ben. Senin ikiz olunca daha zor görünüyor olabilir. Bir de tam emin değilse söylememiştir.

Kız nerdesin bize bi haber ver merak ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…