Hayırlısı olsun Can'ım drla görüştün mü ne diyor olmamasınakızlar malesef nasip değilmiş bu kez negatif.
canım dün hastaneden aramışlar eşim konuşmuş. negatif olduğunu söylemiş sonucunun. adet olup bittikten sonra gelsin doktor muayene etsin demişler. neden tutmadı bilmiyorum tek bir tane embriyo vardı. embriyo log birinci kalite olduğunu söylemişti. 3.gün yerleştirilmişti.ama nasip olmadı. bundan sonra neyapacagimida tam olarak kestiremiyorumHayırlısı olsun Can'ım drla görüştün mü ne diyor olmamasına
İnşallah hayırlısı olur. Etrafımla ben de çok paylaşmadım. daha doğrusu aşılama dedim birçok kişiye. ilaçlarını kullan ve pozitif düşün. Ben transferden sonra ananas yedim 4-5 gün akşamları az az ve kabak çekirdeği yedim. fındık kayısı falan yedim ve çok da takmadım kafama. ilk üç gün yattım ama öyle sürekli değil. hatta transferden geldikten sonra namazımı kıldım. tabi dikkat ederek hareket ettim. şu zaman oldu evi hala eşim süpürüyor. mutfak raflarından tabakları o alıp koyuyor. bol bol da dua et. Meryem suresini, yasin suresini oku ya da dinle. İnşallah hayırlısıyla rabbim verir.Merhaba:) öncelikle Allah hepimizin duasını kabul etsin Biz de bu ay tüp bebek tedavisi görüyoruz. 3buçuk yıllık evliyiz 2 aşılama negatif bu da ilk tüp bebek deneyimimiz.Farabiye Süleyman Güvene gidiyorum. Pazartrsi yumurta toplama işlemimiz var. İlaçlsrımı kullanıyorum.Etrafımdakikerle pek paylaşmadım. Siz bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz? İlaçların dışında ya da başka tavsiyeniz var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim hoşçakalın
Üzüldüm canım. Nasip meselesi. inşallah en kısa sürede hayırlısıyla gelir bebecik. Git görüş bakalım ne diyecek doktor.canım dün hastaneden aramışlar eşim konuşmuş. negatif olduğunu söylemiş sonucunun. adet olup bittikten sonra gelsin doktor muayene etsin demişler. neden tutmadı bilmiyorum tek bir tane embriyo vardı. embriyo log birinci kalite olduğunu söylemişti. 3.gün yerleştirilmişti.ama nasip olmadı. bundan sonra neyapacagimida tam olarak kestiremiyorum
Nasipten ötesi Yok canım hayırlısı olsun görüş bakalım ne dicek dr.canım dün hastaneden aramışlar eşim konuşmuş. negatif olduğunu söylemiş sonucunun. adet olup bittikten sonra gelsin doktor muayene etsin demişler. neden tutmadı bilmiyorum tek bir tane embriyo vardı. embriyo log birinci kalite olduğunu söylemişti. 3.gün yerleştirilmişti.ama nasip olmadı. bundan sonra neyapacagimida tam olarak kestiremiyorum
Tedavin hayırlı sonuçlanır inşallah sorunuz neydi canımMerhaba:) öncelikle Allah hepimizin duasını kabul etsin Biz de bu ay tüp bebek tedavisi görüyoruz. 3buçuk yıllık evliyiz 2 aşılama negatif bu da ilk tüp bebek deneyimimiz.Farabiye Süleyman Güvene gidiyorum. Pazartrsi yumurta toplama işlemimiz var. İlaçlsrımı kullanıyorum.Etrafımdakikerle pek paylaşmadım. Siz bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz? İlaçların dışında ya da başka tavsiyeniz var mı? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim hoşçakalın
Dosyamızda nedeni bilinmeyen diye geçiyor ama bende prolaktin yüksekliği eşimde de hızlı hareket ve spermde sorun vardı. Hoca pozitif konuşuyordu aşılamadaTedavin hayırlı sonuçlanır inşallah sorunuz neydi canım
Çok faydalı bilgiler paylaştın Havuç suyunu denedin mi ya da duydun mu? Sanırım sen evladını kucağına aldın sağlıkla mutlulukla büyüsün inşİnşallah hayırlısı olur. Etrafımla ben de çok paylaşmadım. daha doğrusu aşılama dedim birçok kişiye. ilaçlarını kullan ve pozitif düşün. Ben transferden sonra ananas yedim 4-5 gün akşamları az az ve kabak çekirdeği yedim. fındık kayısı falan yedim ve çok da takmadım kafama. ilk üç gün yattım ama öyle sürekli değil. hatta transferden geldikten sonra namazımı kıldım. tabi dikkat ederek hareket ettim. şu zaman oldu evi hala eşim süpürüyor. mutfak raflarından tabakları o alıp koyuyor. bol bol da dua et. Meryem suresini, yasin suresini oku ya da dinle. İnşallah hayırlısıyla rabbim verir.
Bu yol zormuş hiç aklıma gelmezken hayatımda duymadığım ifadeler bugün gündemime oturdu. Hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum inş en kısa zamanda niyetin kabul olur bebeğinle yaşayacağın günlerin tez zamanda gelir.Allah yardımcımız olsun sabretmek meğer ne zormuşcanım dün hastaneden aramışlar eşim konuşmuş. negatif olduğunu söylemiş sonucunun. adet olup bittikten sonra gelsin doktor muayene etsin demişler. neden tutmadı bilmiyorum tek bir tane embriyo vardı. embriyo log birinci kalite olduğunu söylemişti. 3.gün yerleştirilmişti.ama nasip olmadı. bundan sonra neyapacagimida tam olarak kestiremiyorum
Havuç suyu sperm hareketi için iyidir eşin içebilir. 6 aylık hamileyim canım. İnşallah az kaldı oğlumuzu kucağımıza almaya.Çok faydalı bilgiler paylaştın Havuç suyunu denedin mi ya da duydun mu? Sanırım sen evladını kucağına aldın sağlıkla mutlulukla büyüsün inş
Oyy maşallah çok güzelmiş sağlıkla kucağına alırsın inş canımHavuç suyu sperm hareketi için iyidir eşin içebilir. 6 aylık hamileyim canım. İnşallah az kaldı oğlumuzu kucağımıza almaya.
Ne zamandi test gününkızlar 12. günüm kasıklarımda ağrı dahada şiddetli olmaya başladı arada ağrıyordu ama şimdi bacağıma vuruyor acaba kistmi oluştu korkmaya başladım..
Ben 2 aşılama geçirdim ikisinde de değişik bi his yaşamadım regl belirtileriyle de başarısız sonuca yürüdükkızlar 12. günüm kasıklarımda ağrı dahada şiddetli olmaya başladı arada ağrıyordu ama şimdi bacağıma vuruyor acaba kistmi oluştu korkmaya başladım..
Salı günü test günüm canım bende bir değişiklik Yok gayet iyiyim ama kaşık ağrısı bacağıma vuruyorNe zamandi test günün
Kendi durumum gayet iyi sadece kasığımın ağrısı bacağıma vuruyor korktum kist olur diyeBen 2 aşılama geçirdim ikisinde de değişik bi his yaşamadım regl belirtileriyle de başarısız sonuca yürüdükbugün nasıl hissediyorsun kendini?
İnş güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz. Benim yarın yumurta toplama işlemim var heyecanlıyım biraz.bakalım bizi ne bekliyorSalı günü test günüm canım bende bir değişiklik Yok gayet iyiyim ama kaşık ağrısı bacağıma vuruyor
İnşallah hayırlı güzel haberlerini duyarizİnş güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz. Benim yarın yumurta toplama işlemim var heyecanlıyım biraz.bakalım bizi ne bekliyor
Müjdeli haberini bekliyoruz canım Allahım yardımcımız olsunİnş güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz. Benim yarın yumurta toplama işlemim var heyecanlıyım biraz.bakalım bizi ne bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?