- 22 Nisan 2016
- 85
- 27
- 38
imperialde tüp bebek yapılmıyor canım. Fakültede ya da Medikal Park Karadenizde tüp bebek yaptırabilirsin. Doktor olarak benim doktorum Ufuk Yılmaz iyi bir doktordur. Bir de hasan Tahsin Sanisoğlu var o da iyi. bu iki doktor Medikal Park Karadenizde. Fakültede Süleyman Güven var o da iyidir. Bu üç hekim tüp bebek tedavisi yapıyor. Medikalde raporlu tedavi gördüm hastahaneye 1800 ilaçlara da 800 verdim. Raporsuz sanırım hastane 4500 ilaçlardan tam emin değilim ama. Aşılama olduysan daha önce rapor alabilirsin fakülteden.Merhaba hanımlar imperial de tüp bebek yaptıran var mı varsa nedir nasıldır? Ve başka tüp bebekte iyi olan hastane ve hekim kimdir ? Raporlu raporsuz ne kadar ücret ödemek gerekiyor ?
Imperyal de tüp bebek yapılıyor mu hiç duymadım.ben medical de yaptırdım raporlu ufuk beyde 1850 raporlu ücret +190 muayene ve tahliller+850 ilaclar+1000 tl dondurma oldu.toplam düz hesap 4000 tl ye mal olduMerhaba hanımlar imperial de tüp bebek yaptıran var mı varsa nedir nasıldır? Ve başka tüp bebekte iyi olan hastane ve hekim kimdir ? Raporlu raporsuz ne kadar ücret ödemek gerekiyor ?
Merhaba hoşgeldin:)ben Dükeyman Güvene Farabiye gidiyorum. Hocanın özeline gittim aşılama sürecinde çok destek oldu güzel aydınlattı. Aşılama sırasında hastaneye gelince kalabalık bekleme çok gerilmiştim. Şimdi tüp bebekte güzel ilgileniyorlar. Rapor çıkardık yeni zamlanmış 300tl ilaçlar 530 (pazarlık edin raporsuz 2200 tiydi)doktor seçince 1200 ve hastaneye 400 ödedik.Merhaba hanımlar imperial de tüp bebek yaptıran var mı varsa nedir nasıldır? Ve başka tüp bebekte iyi olan hastane ve hekim kimdir ? Raporlu raporsuz ne kadar ücret ödemek gerekiyor ?
Bende medikal park Karadenize ufuk beye geleceğim galiba bu gidişle raporlu yaptırırım hiç çocuğum yok 4 sene oldu evleneli. Teşekkür ederimImperyal de tüp bebek yapılıyor mu hiç duymadım.ben medical de yaptırdım raporlu ufuk beyde 1850 raporlu ücret +190 muayene ve tahliller+850 ilaclar+1000 tl dondurma oldu.toplam düz hesap 4000 tl ye mal oldu
Bence ikinci aşılamanıda yaptır başka bir hastanede o da olmazsa tüp bebeği denersinhem raporlu olmuş olur canımPeki çok teşekkür ederim hepinize daha önce fakültede aşılama yaptırdım bir kez tutmadı elimde 1 paket daha gnof igneden var 2 ci aşılamayi yaptırıp yaptırmamakta kararsızım olmayacak gibi geliyor. Bu yüzden de tüp bebek yaptırmak istiyorum hemen olsun istiyorum 4 sene oldu artık ktü de gerçekten çok sıra oluyor asilamada sabah 8 de çağırdılar öğleden sonra saat 2 de anca sıra geldi bekle bekle perişanlik bir de ogün doktorlar yurdisina gitmişler çok sinir olmuştum orada ülkü hemşire var o yaptı aşılamayi 1 saat 15 dk sürdü aşılama canım yandı ona mı üzüleyim doktor yok ona mı o kadar bekledik ona mı hangi birine bu yüzden orda bi daha yaptırmamaya karar verdim arkadaşım imperial de yapiliyor diyice sorayım dedim sizlere tekrar çok teşekkür ederim hepinize
Merhaba hoşgeldin:)ben Dükeyman Güvene Farabiye gidiyorum. Hocanın özeline gittim aşılama sürecinde çok destek oldu güzel aydınlattı. Aşılama sırasında hastaneye gelince kalabalık bekleme çok gerilmiştim. Şimdi tüp bebekte güzel ilgileniyorlar. Rapor çıkardık yeni zamlanmış 300tl ilaçlar 530 (pazarlık edin raporsuz 2200 tiydi)doktor seçince 1200 ve hastaneye 400 ödedik.
Yoksa raporlu olmuyor mu en az iki defa mı asilama yaptırmam gerekiyor raporlu olması icin tup bebeginBence ikinci aşılamanıda yaptır başka bir hastanede o da olmazsa tüp bebeği denersinhem raporlu olmuş olur canım
Evet Can'ım raporlu istiyorsan iki kere aşılama şartı varYoksa raporlu olmuyor mu en az iki defa mı asilama yaptırmam gerekiyor raporlu olması icin tup bebegin
Aaa bilmiyordum çok teşekkürlerEvet Can'ım raporlu istiyorsan iki kere aşılama şartı var
Canım imperyal de aşılama yapılıyor bildiğim kadarıyla ama tüp olmuyor.ben de 4 yıllık evliyim 1 kez aşılama yaptırdık rapor çıkar dediler ama gerek kalmadı çünkü rezerv az çıktı bende hicbiseye bakılmadan rapor ciktiBende medikal park Karadenize ufuk beye geleceğim galiba bu gidişle raporlu yaptırırım hiç çocuğum yok 4 sene oldu evleneli. Teşekkür ederim
rica ederim canım ben de bilmediğim bir çok şeyi burda öğrendim aklına takılanı sor herkes yardımcı oluyor çünkü bizi bizden başkası anlamıyorAaa bilmiyordum çok teşekkürler
Bugün yumurta toplama işlemi için gittim. İnş herşey yolunda giderse Perşembe cuma gibi embriyo transferi için tekrar gidicem sonra da 12 günlük bekleme süreci. Aşılamada hastanede beklemekten ben de çok gerilmiştim ams tüp bebek de daha ilgililer ve önce bizi alıyorlar. Doktor seçimi yapmış mıydın?Hosbuldum tesekkurler Tuttu mu acaba tup bebeginiz
Kesinlikle çok doğru söyledin teselli dil insan empati arıyorrica ederim canım ben de bilmediğim bir çok şeyi burda öğrendim aklına takılanı sor herkes yardımcı oluyor çünkü bizi bizden başkası anlamıyor
Hadi hayırlısı olur inşallah kaç yumurta toplandı canımBugün yumurta toplama işlemi için gittim. İnş herşey yolunda giderse Perşembe cuma gibi embriyo transferi için tekrar gidicem sonra da 12 günlük bekleme süreci. Aşılamada hastanede beklemekten ben de çok gerilmiştim ams tüp bebek de daha ilgililer ve önce bizi alıyorlar. Doktor seçimi yapmış mıydın?
İşlemden sonra emriyolog geldi 16 yumurtam varmış bınların 10 tanesi işlem yapılabilir seviyedeymiş 5-6 tanesinin kalitesi daha iyi bunlara odaklanacaz dedi. Çarşamba günü arayıp gelişimleri hakkında bilgi vereceklerHadi hayırlısı olur inşallah kaç yumurta toplandı canım
Bende ilk tüp denememi fakültede yaptırdım ve hiç memnun kalmadım Süleyman guvende hemde doktor seçimi de yaptım.hiçbir şekilde bilgilendirme bişey yoktu.transfer sonrası bhcg değerim düşük seyretti ve hiçbir şekilde doktora ulaşamadım.en sonunda imperyalde kirhan bey e gittim o soyledi dış gebelik olduğunu ultrasonda baktı ve rahim duvarın ince böyle durumda hamile olamazsın dedi.en sonunda tekrar fakülteye gittim ülkü denilen hemşireye bi güzel ağzıma geleni saydım tartistim.kanama oldum 1 hafta arayla hiç demedi ki doktor gel bi bakayım ultrasonda en son gittim dedim dış gebelik olmuş hiç bi kez bakmadıniz diye.sonra Süleyman denilen.... Aaa dış gebelik olmuş ama ben rahime koydum embriyosu nasıl tupe gider diyor bana sanki ben bilecekmisim gibi.o yüzden fakülte deyince bana bi tiksinti bulantı geliyor.şimdi bile ayrıntılı ultrason için gidecem ama ayağım hiç cekmiyor beni.dış gebelik kontrollerinde beni öğrencilere muayene ettirmek istediler bi de sanki ben kadavraymisim gibi ağzıma geleni saydım çıktım Allah düşmanımı bile fakülteye dusurmesinKesinlikle çok doğru söyledin teselli dil insan empati arıyor
Benim embriyolari mi transfer sonrası imha edeceklerini söylediler ve 5 tane embriyo çöpe gitti.dikkat et transfer sonrası imha etmek isterlerse izin verme.bahane olarak da dondurulacak kalitede değil dedilerİşlemden sonra emriyolog geldi 16 yumurtam varmış bınların 10 tanesi işlem yapılabilir seviyedeymiş 5-6 tanesinin kalitesi daha iyi bunlara odaklanacaz dedi. Çarşamba günü arayıp gelişimleri hakkında bilgi verecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?